Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 27

Don't forget where you belong

12 aug 2014 - 12:30

801

4

207



Chapter 27

Vanuit de deur komen opeens twee vrouwen. 'Loop je mee de zaal in ' vraagt de ene. 'Uh.' Kan ik alleen maar zeggen. Lisa duwt me in de richting van de deur en opeens sta ik in de zaal met allemaal klappende mensen, de camera's op mij gericht. De interviewster kijkt me vrolijk aan en ik zie dat Harry en Louis niet meer bij komen. 'Welkom rose, ga zitten.' Zegt ze. Ik kijk rond. Er is geen plaats meer dus ga ik op de leuning naast Zayn zitten. 'We hadden het net over jou en Niall en we willen nu wel Eens weten. Hoe ontmoet een meisje zoals jij een jongen zoals Niall.' Ik zucht. 'Ik en mijn beste vriendin Lisa gingen naar het concert in Amsterdam toen het concert afgelopen was zijn we elkaar kwijt geraakt. Lisa is naar huis gegaan maar ik had geen geld meer en de trein was ook al weg. Niall heeft me toen zien zitten en is naar me toe gekomen. Zo hebben we elkaar ontmoet.' Zeg ik. 'Dus je was eigenlijk gewoon een fan.

'Ja klopt. Ik heb gewoon heel veel geluk gehad.' Zeg ik.

'Niall ben je niet bang dat ze het alleen doet omdat je beroemd bent, of omdat je geld hebt.'

'Ik weet wel zeker dat ze het niet doet om het geld. Ik merk dat meteen en dat is nu niet zo.' Zegt Niall. En ik kan aan zijn toon horen dat hij een beetje boos word. 'Oke nou gelukkig maar. Dit was het interview heel erg bedankt voor het komen.' Zegt de vrouw. En dan zijn alle camera's weg. Niall loopt meteen door naar de kleedkamer.

Ik loop samen met de rest rustig achter hem aan. De jongens naar de kleedkamer en ik loop naar Lisa.

'Wat doe je hier, ga naar Niall.' Zegt ze. Ik knik en loop naar de kleedkamer. Ik zie iedereen behalve Niall. 'Waar is hij?' Vraag ik. 'Hij is even naar buiten. Hij zag er best wel overstuur uit.' Zegt Zayn. Ik knik en loop ook naar buiten. Daar zie ik Niall op een bankje zitten. Ik ga naast hem zitten en leg mijn hand op zijn schouder. 'Niall, laat ze lekker lullen.' Zeg ik.

En opeens komen er vanuit alle hoeken papparazi. 'Oh fijn.' Zegt Niall. Hij staat weer op en loopt naar binnen. Hij gebaard dat ik achter hem aan moet komen. Maar de papparazi staat overal. Ze beginnen allemaal vragen aan me te stellen en ze trekken zelfs aan me. Eentje probeert uit mijn tas mijn telefoon te pakken. Ik duw die achteruit en probeer erlangs te komen, maar dat lukt dus niet. 'He idioten, laat mijn vriendin er is langs.' Hoor ik Niall roepen. Niet dat het helpt want ze gaan nu gewoon om Niall en mij heen staan. Niall komt naar me toe en slaat zijn arm beschermend om me heen. 'Gaat het?' Vraagt hij.

'Ja, eentje wou mijn telefoon stelen maar die heb ik weg geduwd.' Zeg ik.

'Oke, blijf dicht bij mij.' Zegt Niall. Ik knik en sla mijn arm om zijn middel. Samen lopen we door alle mensen heen. Als we er doorheen zijn achtervolgen ze ons. Maar wij gaan rennen. Als we binnen zijn plof ik op een van de banken neer. Rennen is niet mijn sterkste punt. Lisa komt naar ons toe gelopen. 'Hey, gaat het weer een beetje.' Vraagt Lisa. Aan ons beiden. Ze heeft waarschijnlijk gezien wat er is gebeurt net. 'Ja het gaat wel.' Zegt Niall.

Opeens voel ik een vlaag van misselijkheid. Opkomen. 'Lisa loop je even mee naar de wc.' Vraag ik. Ik ren naar de wc en gooi de inhoud van mijn maag erin. Ik voel me opeens ook heel erg duizelig, ik loop naar de wasbak en gooi wat water in mijn gezicht. Inmiddels is Lisa er ook. 'Gaat het wel?' Vraagt ze. 'Nee niet echt.' Ik voel me misselijk en duizelig.' Zeg ik. De kamer draait nog steeds en het word ook een beetje zwart voor mijn ogen. Ik ga op de grond zitten. 'Ik haal Niall wel.' Zegt Lisa.

Ik wil nog nee zegen maar ze is al weg. Ik wil niet dat hij me op deze manier ziet. Ik merk dat het slechter met me gaat. Ik heb het echt warm en de zwarte vlek word groter. Niall gaat naast me zitten en legt een nat washandje op mijn voorhoofd. Hoe komt hij daar nou weer aan. Ik merk wel dat het al iets beter gaat. De kamer draait niet meer en de zwarte vlek is aan het krimpen. 'Kan je proberen op te staan?' Vraagt Niall. Ik probeer het en zak gelukkig niet door mijn benen. Ik leun wel heel erg op Niall. Hij neemt me mee naar de bank. Waar de rest ook al zit.


Reacties:


noortje zei op 13 aug 2014 - 13:18:
oh oh hopelijk is er niks ergs aan de hand...........
schrijf maar snel weer verder


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 12 aug 2014 - 16:14:
super chapter!!!!!!!
snel verder!!!
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 12 aug 2014 - 15:04:
Heel leuk!
Snel verder! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 12 aug 2014 - 14:35:
Oehh..... Super chappie! Snel verder! XX