Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 11 POV Nikki

Beside you - 5SOS

14 aug 2014 - 12:14

1485

2

291



Hoofdstuk 11 POV Nikki

We hadden net een kussengevecht en de hele kamer ligt vol met veren. Dan word er op de deur geklopt. 'Oeeh, Calum komt je halen meissie.' Zegt Kim. Ik schiet in de lach. Ik gooi een kussen tegen d'r hoofd. 'Kop dicht.' Zeg ik tegen haar. 'Misschien is het wel je boy Ashton.' Zeg ik er plagerig achteraan. Kim heeft het kussen opgevangen. 'Gelijk spel?' Vraag ik maar. Dit ga ik toch nooit winnen. 'Deal.' Zegt ze. Uit het niets gooit Kim zich zelf op de bank. Er vliegen nu echt overal veren rond. 'Gestoord kind.' Mompel ik terwijl ik naar de deur loopt. 'Wie is daar?' Vraag ik.

'Roomservice.' Hoor ik iemand zeggen. 'Kim hoe kan je nu nog iets besteld hebben.' Vraag ik aan haar. Maar aan haar blik te zien heeft zij dus ook niets besteld. 'Niet naar mij kijken, ik heb niets besteld.' Zegt ze. 'Watte..' Ik open de deur en zie een man met een snor naast een kar met eten staan.

'Emm.. Sorry ik denk dat je verkeerd zit, wij hebben niets besteld.' Zeg ik. 'Pardon juffrouw, maar ik weet zeker dat deze twee ladies dit hebben besteld. Wauw die gast heeft een kakstem. Hij gaat met zijn hand naar de schaal om hem op te tillen. Maar ik leg mijn hand er ook op. 'Oh jeej, dan missen jullie wel dit voortreffelijke gerecht.' De man met de snor haalt mijn hand van de schaal en tilt hem op.

Ik schrik me dood. 'Omg Ashton!' Gilt Kim. 'Verrassing.' Zegt Ashton blij. De man met de snor doet zijn jas uit en begint opeens aan zijn snor te trekken. Die opeens los laat. 'Calum?' Zeg ik verbaasd. Ik weet opeens niet meer hoe mijn spieren werken. Dan kijk ik naar Kim en schieten we allemaal in de lach.

'Jullie zijn echt de gekste mensen die ik ooit ontmoet heb.' Zegt Kim. Ik knik instemmend. Kim geeft Ashton een kusje op zijn wang. Zo schattig zijn die twee. 'Nou het was het idee van Michael om een gerechtje te sturen.' Zegt Calum. 'Nou en of dat dit lekker is.' Zegt Kim.

We gaan met zijn alle op de bank zitten. 'Wat is hier gebeurt?' Vraagt Calum. Hij kijkt verbaasd naar alle veren en kapotte kussens op de grond. 'Ehm..' Zeggen Kim en ik in koor. We kijken elkaar aan en schieten alweer in de lach. 'We hadden een klein kussen gevecht.' Zeg ik. 'Oeeh en wie had er gewonnen.' Vraagt Calum. 'We hebben gelijkspel afgesproken,maar eigenlijk heb ik gewonnen.' Zegt Kim. 'Helemaal niet!' Roep ik. Wetend dat ze wel gelijk heeft.

'Maar hebben jullie er aan gedacht dat jullie nu niets hebben om op te slapen.' Zegt Ashton. 'Kut, daar hebben we dus niet aan gedacht.' Zegt Kim. 'Dan slaap je toch bij mij.' Zegt Ashton. 'Jaa is goed.' Zegt Kim. 'Maar waar slaap jij dan Nikki?' Vraagt Kim. 'Hier, er is vast nog wel ergens een kussen dat heel is.' Zeg ik. Ik zie dat Ashton Calum aanstaart. 'Je mag ook bij mij slapen hoor.' Zegt Calum dan. Ik glimlach. 'Ja is goed.' Zeg ik.

Dan hoor ik de telefoon van Kim afgaan. 'Shit ik kan hem niet vinden.' Zegt ze. 'Hij ligt vast ergens tussen de veren.' Zeg ik.

Ik begin tussen de veren op de grond te voelen en Calum doet hetzelfde op de bank. 'Hier is hij.' Zegt Calum en hij geeft de telefoon aan Kim. 'Het is mijn moeder.' Zegt ze. 'Hey mam.. Ja goed het is heel leuk hier.. Ja ik heb hier internet hoezo.. Ja ik kom er aan tot zo.' Ze doet haar telefoon weg. 'Ze wilt dat ik op Skype kom.' Zegt ze. 'Ze klonk echt extreem vrolijk.' Zegt Kim. Ze pakt mijn laptop en zet die aan. Ze opent Skype, logt in op haar account en belt haar moeder.

'Heey mam.' Hoor ik haar zeggen. Ze hebben een heel gesprek. Na een tijdje roept Kim Ashton erbij waarschijnlijk om hem voor te stellen aan haar moeder. Ik zit naast Calum en weet om eerlijk te zijn niet echt wat ik moet zeggen. Ik die dat Calum zijn mond opent maar opeens begint Kim heel hard te gillen. Ik kijk haar kant op. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Mijn moeder en stiefvader gaan eindelijk trouwen, en het is een week na dat wij terugkomen. En jij bent ook uitgenodigd.' Ratelt Kim. Ik sta op om haar moeder te feliciteren. Kim en haar moeder praten nog een tijdje door. Ik loop samen met Ashton weer terug naar de bank. Ik ga naast Calum zitten. Ik moet wel want Ashton is zo gaan zitten dat ik er niet meer bij kan opende andere bank.

'Morgen is onze laatste dag hier.' Zeg ik sip. 'Wat? Die meen je niet he.' Zegt Ashton. 'Ja ik meen hem wel ash.' Zeg ik.

Kim komt weer terug. 'Waarom ziet iedereen er zo sip uit?' Vraagt ze. 'Omdat je morgen alweer weg gaat.' Zegt Ashton.

'Hoelaat gaan jullie weg?' Vraagt Ashton. 'We vliegen om 5 uur s'morgens.' Zeg ik.

'Dan moeten we er morgen avond een leuke avond van maken.' Zegt Calum. Dan begint Kim opeens te gapen. 'Wil je gaan slapen?' Vraagt Ashton. Kim knikt. Ze staat op en pakt de spullen die ze nodig heeft. Ze wenst ons welterusten en lopen dan de kamer uit. Nu zit ik hier dus alleen met Calum.

'Kom is mee.' Zegt hij. Ik sta op en loop achter hem aan. Hij loopt naar het balkon en neemt plaats op een van de twee stoelen die er op staan. Hij schuift de ander strak tegen zijn stoel aan en klopt erop. 'Kom zitten.' Zegt hij. Zwijgend doe ik wat hij zegt. 'Kijk, de sterren.' Zegt hij. Ik kijk naar boven en zie een zee van sterren. Zo mooi. En de maan is vol.

Ik kijk er een tijdje naar totdat ik een vallende ster zie. Ik glimlach en doe een wens. 'Het is echt prachtig.' Zeg ik.

Ik kijk even naar Calum en ik zie dat hij niet naar de lucht kijkt maar naar mij. 'Wat is er?' Vraag ik.

'Ik wil je iets vragen.' Zegt hij. Ik knik. 'Er is een meisje die ik leuk vind, maar ik weet niet of ze mij ook leuk vind. Hoe kom ik daar achter.'

Oke die vraag had ik niet aan zien komen. Hij vind een ander meisje leuk. 'Je zou het haar kunnen vragen.' Zeg ik. 'Maar dat durf ik niet.' Zegt Calum.

'Dan moet je er op een andere manier achter komen.' Zeg ik. 'Hoe dan?' Vraagt Calum. Ik haal mijn schouders op. 'Weet ik veel.' Zeg ik. Ik wil hier niet over praten. Waarom zou ik hem tips gaan geven om een ander meisje te krijgen. 'Maar ik heb niet meer zo heel lang de tijd.' Zegt Calum dan. 'Hoezo niet?' Vraag ik.

'Omdat ze bijna naar huis gaat.' Zegt Calum. Hij kijkt me aan. En het begint langzaam tot me door te dringen. Hij heeft het over mij. 'Ik denk dat het meisje jou ook leuk vind.' Zeg ik.

'Nikki, wil je mijn meisje zijn?' Vraagt hij. Ik glimlach. 'Ja.' Zeg ik. Hij buigt voorover en zoent me. Dan staan we allebei op en lopen we ook naar de kamer van Calum en Ashton. Ik zie dat Kim en Ashton allebei al liggen te slapen. Ze zien er echt leuk uit zo. 'Oh ik ben mijn pyjama vergeten.' Zeg ik. 'Hier heb je een shirt van mij.' Zegt Calum en hij gooit me er een toe. Ik trek hem aan en ga naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en mijn make-up er af te halen. Een beetje onzeker loop ik weer terug. Ik zie er niet uit zonder make-up. Maar Calum lach naar me. 'Je hebt die zooi helemaal niet nodig je bent ook mooi zonder. ' zegt hij. Ik giechel en ga naast hem in bed liggen. Ik val al snel in slaap.

Als ik de volgende morgen mijn ogen open zie ik dat Kim boven me hangt. 'Jezus Kim ik schrik me dood, wat doe je?'

'Ook goedemorgen.' Zegt Kim. Ik schud mijn hoofd en begin haar te kietelen. Waar ze dus niet tegen kan als je het op de goede plekken doet. Ze rolt van me af en valt op Calum. Die met een schrok wakker word. 'Watte..' roept hij. 'Ja die had ik nodig. Hebben jullie wat?' Vraagt Kim. Ze is tussen ons in gaan liggen. En kijkt Calum aan. Die nog steeds niet helemaal wakker is. 'Huh?' Zegt Calum. 'Ik vraag of jullie wat hebben.' Zegt Kim nog een keer. 'Ja.' Zegt Calum.

Kim rolt weer op mij. 'Ik wist dat het ging gebeuren!' Zegt ze blij. Ze gaat van ons af en loopt weer naar Ashton. Die nu ook wakker word. 'Goed gedaan Kim je hebt iedereen wakker gemaakt. En het is pas half 6.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 17 aug 2014 - 0:08:
Ahww zo schattig!! Snel verder!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 14 aug 2014 - 14:14:
leuk!!!!!!!!!!!!!
ASTHON EN KIM!!!!
CALUM EN NIKKI!!!!!!!!!
snel verder
-X-