Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » New Piercing [Luke Hemmings]

Stand Alones

15 aug 2014 - 15:18

629

2

279



New Piercing [Luke Hemmings]

Een beetje cliché, maar ik wilde er ook een Stand Alone van maken :)

'Luke, weet je het zeker?' De blondharige jongen slaat zijn arm om haar heen.
'Heel zeker. Het zal er stoer uitzien, dat weet ik zeker Melina.'
'Oke, misschien staat het je ook stoer.' Hij knikt en geeft haar een kus. De bruinharige meid loopt naar de keuken en pakt wat te drinken voor beide. Ze komt terug met twee glazen en zet ze neer op de houten salontafel. Hij pakt zijn glas en drinkt het in een keer leeg. 'Ik moet gaan, anders haal ik het niet.' Ze knikt en hij staat op. Hij geeft de groenogige meid een kus en verlaat de kamer. Daar zit het meisje dan alleen in de kamer. Ze ruimt de glazen op en loopt naar boven. Ze ploft op het bed en zet haar laptop op haar schoot. Ze begint verder te schrijven in haar digitale dagboek.

Lief Dagboek,

Nog niet eens tien minuten geleden is Luke vertrokken naar de zaak waar alles word geregeld. Ik vind het maar spannend. Wat als het niet staat bij hem? Wat als hij er last van krijgt? Wat als alles fout gaat? Ik heb geen idee hoe het gaat, maar ben best bang. Maar ik vertrouw Luke, dus komt het goed. Ik ben ook wel benieuwd hoe het word. Hij is over een halfuur terug, geloof ik. Dan kan ik het zien. Ik ben echt verliefd op hem. Na drie jaar nog steeds. Haha, dat moet ook wel als je vriendje en vriendinnetje bent. Maarja, hij is ook op mij, dat bewijst ie vaak =). Sorry dat het nu kort is, maar ik ben doodop dus wil gaan slapen. Ik schrijf in je later nog wel. Trusten!

Liefs, Melina


De blauwogige jongen loopt de zaak binnen en begroet de meneer achter de toonbank. 'Naam?'
'Hemmings.' De man tikt wat in op de computer en knikt. Hij wenkt de jongen mee en ze lopen naar een kamer achter een blauw geverfde deur. In de kamer staat een ligstoel, een kruk en een comfortabele stoel. 'Ga daar maar zitten.' De jongen volgt de arm vol tattoos van de man die wijst naar de comfortabele stoel waarna hij gaat zitten. De man pakt een paar spullen en gaat voor de jongen zitten. 'Weet je het zeker? Je kan nu nog zeggen of je het wilt of niet.'
'Ik weet het zeker.' De man knikt en haakt het ringetje aan het schietpistool. 'Ben je er klaar voor?' Hij knikt. De man pakt de lip van de jongen vast en zet het pistool erop. Hij telt zachtjes tot drie en schiet. Hij laat de lip los en legt alles terug. De jongen loopt naar de spiegel en bekijkt zijn lip. 'Super! Dankjewel!'
'Graag gedaan hoor. Maar, heb je een vriendin of vrouw?'
'Een vriendin ja, hoezo?'
'Nou, je mag voor de komende vierentwintig uur niet kussen. Dus onthoud dat maar even.' De jongen knikt en loopt met de man mee naar de toonbank waar de rest word geregeld.
Het meisje ligt slapend op bed met haar vriendje in haar droom. Ze word wakker van een deur die open gaat. Ze staat op en rent als een speer naar beneden. Ze springt van de laatste trede af en rent de kamer in. Haar hart maakt een sprongetje en ze sluit de deur. De jongen draait zich om en glimlacht. 'OMG! Dat is zo cool Luke! Het staat je inderdaad cool.' Hij knikt en omhelst haar. Ze wil een kus op zijn lippen leggen maar hij legt zijn vinger op haar lippen. Ze kijkt hem verward aan.
'Ik mag je niet kussen voor een hele dag.' Ze knikt en geeft hem een kus op zijn wang. Ze gaan op de bank zitten en hij slaat zijn arm om haar heen. Zij speelt met een haarplukje en hij speelt met zijn nieuwe lippiercing.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 aug 2014 - 19:41:
OMG ZO COOL!!!!!!!!!!!!!
-X-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 aug 2014 - 16:26:
So awesome dat je mij hebt gebruikt voor deze sa.
Love you, little monster!!
Xx