Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H18<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

15 aug 2014 - 17:43

1500

5

899



>H18<

Image and video hosting by TinyPicHee, hier is Hoofdstuk 18 al weer! Ik vind het niet een super hoofdstuk, maar het kan er mee door. Ik moest nog wel een dag doen in het hotel, je leest wel waarom. Enjoy ;)

Lina

Ik word wakker en voel dat Louis langs me ligt. Ik kijk omhoog en zie dat ie al wakker is. 'Goedemorgen princess.' Ik geef hem een kus op zijn mond. Ik sta op en Louis staat mee op. We lopen samen naar de woonkamer en zien iedereen al op de banken zitten. 'Daar hebben we de slaapkopjes' zegt Skyler. Ik kijk op de klok en zie dat het half twaalf is. Iedereen staat op, dus is het tijd om te gaan lunchen. Iedereen loopt er altijd in z'n pyama heen, het hotel heeft er geen regeld voor, dus doen wij het gewoon. We gaan zoals gebruikelijk achterin zitten en dan valt het me pas op dat Niall goed aangekleed is en zijn haar heeft gedaan. 'Wat zie jij er netjes uit.' Hij negeert mijn opmerking en gaat door zijn haar. Dan komt het meisje van gister aanlopen en schenkt wat drinken in. 'Hee Melina.'
'Hee Niall.' Als ze wegloopt, gaat Niall achter haar aan. In de verte zie ik ze met elkaar praten. Ik laat het maar en ga eten halen. Als ik terug kom eet ik mijn eten op en de rest doet hetzelfde. Als we allemaal klaar zijn lopen we weer naar onze kamer terug. Voor ik het weet is Harry de kamer alweer uitgelopen. 'Wat gaat hij doen?' vraag ik.
'Hij wilde beneden bij de balzaal kijken. Er kwam vandaag iemand zingen geloof ik' zegt Louis. Ik knik en loop naar mijn slaapkamer. Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan. Uit mijn telefoon komt er muziek en ik stap onder de douche. Tijdens het douchen zing ik mee met liedjes zoals, 'Let her go' van 'Passenger' en 'When i look at you' van 'Miley Cyrus' en zelfs met 'You sound good to me' van 'Lucy Hale.' Als ik klaar ben, stap ik erond eruit en droog me af. De handdoek wikkel ik om mijn middel en loop naar de kledingkast. Ik haal er een simpel zwart topje uit met een grijs sportbroekje. Ik kleed me om en föhn dan mijn haren. Mijn haren doe ik een vlecht en vandaag geen make-up voor mij. Ik loop terug naar de woonkamer en plof op de bank tussen Louis en Liam.

Harry

Ik stap de hotelkamer uit en loop naar de liften. Niall kwam net naar me toe en zei dat er een optreden was in de balzaal. Hij hoorde het van Melina, zij kende diegene die ging zingen. Ik ben wel benieuwd, benieuwd of ze talent heeft. Ik hoop het wel natuurlijk. En ik hoop dat ze er ook goed uitziet. Ik ben ondertussen beneden aangekomen en loop door naar de balzaal. Er zijn weinig mensen, alleen wat volwassenen en een paar bejaarden. Ik ga zitten en een ober komt naar me toe. Ik bestel wat te drinken en het meisje komt op het podium. Ze ziet er prachtig uit! 'Heey allemaal. Ik ga 'All Of Me' zingen van John Legend. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!' Iedereen juicht en klapt. Ze begint te zingen en mijn oren maken een vreugdedansje. Wat klinkt dat prachtig! Een mooie stem uit een mooi meisje! Na het liedje zingt ze nog 'Love Me Again' van John Newman en dan stapt ze het podium af. Nu pak ik mijn kans. Ik loop naar backstage en open de deur. Voorzichtig kijk ik om me heen en gelukkig is er niemand. Ik loop de gang door en zie maar één deur. Ik klopt en het meisje van net opent de deur. Ze kijkt me aan en glimlacht. 'Kan ik je ergens mee helpen?'
'Euhm.. Ik zag je net optreden en vond je goed. Ik wilde je, zeg maar, beter leren kennen.' Oké, Harry, dat klonkt stom. Wat denkt ze nu wel niet van jou!?
'Kom binnen.' Ik kijk op en loop achter haar naar binnen. Ik sluit de deur en ze geeft me een glas cola.
'Dus, hoe heet je? Laten we daarmee beginnen.' Wow, ik had niet verwacht dat dit zo snel ging!
'Roseline. En jij bent Harry Styles, dat weet ik.' Ze geeft me een knipoog.
'Ook een Directioner?' Nee he, niet ook een Directioner. Dan kan ik zeker weten geen vrienden worden, dat is ze alleen maar vrienden voor de roem.
'Niet echt. Mijn nichtje Joyce is een Directioner en elke keer als ze bij mij is, komt er weer nieuws bij over jullie.' Ik grinnik.
'Dus je bent zelf geen Directioner?' Ze schudt haar hoofd.
'Nee, ik vind jullie muziek leuk, maar ik bven niet zo'n grote fan als anderen.' Pfieuw! Dan kunnen we zeker weten vrienden worden!
'Euhm, heb je zin om vanavond met mij en mijn kamergenoten mee uit te gaan? Volgens mij gaat Melina ook al mee.' Ze knikt.
'Klinkt leuk! Ik zit in kamer 321, hoe laat willen jullie gaan?'
'Geen idee, ik kom wel even langs om het te vertellen.'
'Isgoed. Maar ik moet nu gaan, anders heb ik geen genoeg tijd om me klaar te maken.' Ze geeft een knipoog naar me en ik sta op. Ik loop de kamer uit en loop naar de liften. Wat een leuke meid! Roseline, mooie naam! Wacht, Harry Styles, vind je Roseline nu leuk? Nee, dat kan niet, het is net een uur ofzo dat je haar kent. We zien wel hoe het vanavond gaat. Ik loop de lift in en ik ga omhoog.

Skyler


Het is ondertussen al zeven uur en we hebben al gegeten. Ik sta nu voor de kast met een handdoek om mijn lichaam gewikkeld. Wat moet ik aandoen? 'LINA!'
'WAT?' roept ze vanuit de douche.
'HELP EENS!' Het duurt even tot ze er is. Ze heeft haar afgedroogd en heeft een ondergoed setje aan. Ze pakt er een setje uit en ik bedank haar. Zelf kijkt ze nog de kast in voor haarzelf. Ik kleed me aan en begin met mijn make-up en haar.
Als Lina en ik allebei klaar zijn lopen we terug en worden we nagefloten door Louis en Liam. Ik grinnik even en loop nog snel naar de keuken om een glas drinken te pakken. Als ik die heb opgedronken, lopen we met z'n allen naar buiten. We stappen in de lift en ik luister naar de muziek. Het is '4x4' van 'Miley Cyrus.' Best een leuk nummer! Als we buiten staan stappen we de limo in en ik zit naast Liam en Lina naast Skyler. Naast Louis zit Niall en naast hem zit... Huh? Is Melina mee? Oké, dat wist ik niet, en ik heb het ook niet gemerkt. Ze glimlacht naar me en ik glimlach terug. Melina is wel super aardig! Naast haar zit Zayn met Perrie op schoot en naast hun zit Harry. Naast Harry zit een meisje, met blond haar met roze dip-dye. 'Hoi, ik ben Skyler en jij bent?' Ik steek mijn hand uit naar het mesije die ze schudt.
'Ik ben Roseline' zegt ze een beetje verlegen.
'Je hoeft niet verlegen te zijn hoor. Dat waren wij ook, maar de jongens bijten niet. Ik ben by the way Lina.' Roseline lacht even en schudt Lina's hand. Harry fluistert iets in haar oor en ik geef hem een tik.
'Niet smoezen!' Hij grijnst en ik steek mijn tong uit. Al snel zijn we aangekomen bij de disco in de buurt en we stappen uit. We lopen naar binnen en de jongens halen wat te drinken.
'Hee, ik ben Perrie.' Perrie stelt zich voor aan Roseline en Melina daarna ook. Lina gaat een lang gesprek aan met Melina en ik met Roseline. De jongens komen terug en geven ons wat te drinken. Als we dat op hebben lopen we de dansvloer op en beginnen te dansen. Lina, Perrie en ik beginnen te juichen als we 'Summer' van 'Calvin Harris' horen. Dat is zo'n leuk nummer! We beginnen als een gek te dansen en Roseline en Melina voegen bij ons toe. We dansen verder met de jongens die ons nakijken. Expres gaat we wat sexier dansen en ze komen naar ons toe lopen. Ik ga voor Liam staan en hij slaat zijn armen om me heen. Ik begin heel dicht tegen hem te dansen en hij glimlacht. Hij geeft me een klein kusje op mijn oor, dan op mijn wang. Hij draait me om en legt zijn lippen op de mijne.

Roseline

Ik sta met Harry wat te springen en te dansen. Niet zo dicht tegen elkaar natuurlijk zoals Lina en Louis en Skyler en Liam. Harry en ik ehbben ook niks. Ik vind hem wel knap, maar ik wil hem eerst beter leren kennen. Ik ben niet zo super makkelijk met een vriendje nemen. Ik wil hem eerst beter leren kennen. Melina zei net ook tegen me dat ze hetzelfde vond. Ik kan het wel erg goed met haar vidnen, maar ook met Skyler. Ze stelde zich als eerste aan me voor. Ze is echt heel lief! Harry pakt mijn hand en ik draai een rondje. We dansen verder op 'Starships' van 'Nicki Minaj.' Het is een oud nummer, maar blijft leuk!




Reageren=Melding


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 aug 2014 - 18:59:
leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-X-


x1Dx
x1Dx zei op 15 aug 2014 - 18:35:
Heel leuk!
Mooie setjes!!
Snel verder! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 aug 2014 - 18:13:
Oeehh, super! Roseline en Harry! <3


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 aug 2014 - 17:41:
Awesome!!
Snel verder!
Xx


Anne
Anne zei op 15 aug 2014 - 17:40:
Keep on the good work!!
Uhm...je kan Roselina niet zien als je erop klikt...?¿?