Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalones » 2. i think i love you LASHTON

standalones

15 aug 2014 - 20:46

1089

2

265



2. i think i love you LASHTON

hey deze moest ik gewoon schrijven. aangezien ik hiervoor wel weer inspiratie heb. -X-

Luke POV
Geïrriteerd kijk in naar Michael die op zijn telefoon zit waarschijnlijk weer aan het appe met Chantal die meid die hij door de meet en greet kent. ‘ik snap niet dat je haar gewoon mee uit neemt Mikey’ ‘hoe bedoel?’ ‘gast je vindt die meid gewoon super leuk en je bent elke minuut van de dag aan het appe met der. Neem haar gewoon mee uit’ ‘maar wat moet ik dan zeggen?’ ‘gewoon hey Chantal heb je zin om een keer iets met me te gaan doen?’ ‘maar wat moet ik dan met haar gaan doen?’ ‘gewoon filmpje pakken ofzo’ ‘zal het eens vragen’ Michael begint druk te typen. ‘hoe zit het trouwens met je gevoelens voor Ash? Nogsteeds hetzelfde?’ Michael is de enige die weet dat ik homo ben. Ik knik terwijl mijn telefoon uit mijn zak pak. Dan komt de oudste van ons binnen. Een glimlach komt op mijn gezicht als ik zijn kuiltjes in zijn wangen zie. ‘hey Luke, Michael weer aan het appe met Chantal, vraag haar gewoon uit’ ‘heb ik gedaan’ ‘vandaar die glimlach op je gezicht’ ‘hey Ash’ Ashton ploft naast mij neer op de bank. ‘fifa doen?’ Ashton kijkt me met een big smile aan. ‘you know me’ Ashton gooit een controller naar me toe en startte fifa op. we starten en al snel staat Ashton met 3-0 voor. ‘hey Luke waar zit je met je gedachten?’ ‘gewoon?’ ‘ooohhhhwww is Lukey verliefd?’ je moest een weten. ‘nee’ ‘weet je dat je al lang geen vriendinnetje meer hebt gehad. Laatste was Ariana’

Ashton POV
Luke slinkt een paar keer nadat ik Ariana heb gezegd. Hij heeft nog steeds niet verteld waarom hij het uit had gemaakt. ‘en jij dan. Jou laatste was Cat. waarom had je het eigenlijk uitgemaakt?’ ‘gewoon ik voelde het niet meer’ Luke hoeft niet te weten dat het door hem is. Om zijn mooie blauwe ogen. Zijn haren. Zijn lach. Zijn geweldige lippiercing in zijn lip. Zijn perfecte lichaam. ‘waar is Calum eigenlijk?’ vraag ik maar om het op een andere onderwerp te krijgen. ‘dacht in de stad, en anders bij zijn familie’ ‘ow okey’ ‘OMG ZE ZEI JAAAAAA’ een ultra happy Michael stormt naar binnen. ‘wanneer is je date?’ vraagt Luke. ‘vanavond. Wat moet ik aan???’ Michael kijkt ons in paniek aan. ‘ga gewoon als je zelf’ antwoord ik. ‘tanks bro’s’ Michael rent weer naar boven en komt na een half uur terug.

Avond
Michael naar de date met Chantal. Calum had geappt dat hij ook een date had met een meisje genaamd Callie (spreek je uit als Cellie) dus ik en Luke zijn met zijn 2en alleen thuis. en om mijn verliefdheid nog erger te maken zit Luke zonder shirt op de bank terwijl hij met zijn telefoon bezig is.


Luke POV
Zo moet ik het zeggen. Ik kan niet altijd tegen Ashton en de rest van de wereld liegen. Dus ga ik het zeggen. Ik haal diep adem en begin dan met praten. ‘Ashton ik moet je iets zeggen.’ ‘what’s up bro’ ja nu vindt je me nog je bro maar strakst ben je boos op me. ‘ik eeuuhhm de rede dat ik geen vriendin meer heb gehad is omdat ik verliefd op je ben Ash’ ik zie hem geschokt kijken. ‘laat maar vergeet wat ik heb gezegd’ ik ga naar boven terwijl de tranen over mijn wangen lopen. ik laat me op mijn bed vallen en duw mijn gezicht in mijn kussen om de snikken te voorkomen. Na 5 minuten voel ik het bed naast me inzakken en ik kijk verschrikt op uit mijn kussen. ‘hey’ antwoord Ashton als hij ziet dat ik hem aankijk. ‘hey’ antwoord ik terug terwijl ik de tranen tegen probeer te houden. ‘ik heb altijd al iets willen doen’ zegt Ashton. En dan drukt hij zijn lippen op die van mij. ik bevries even door zijn actie maar druk mijn lippen meer tegen die van hem. Onze lippen zijn net puzzelstukjes. Dan trekt hij terug. Ik ben best verdrietig dat hij terug trok. En volgens mij ziet hij dat ook want hij begint te praten. ‘Luke voordat ik je weer wil zoenen, moet ik je misschien eerst iets vertellen.’ Hij slikt een paar keer en kijkt me dan met zijn prachtige groen/bruine ogen aan. ‘Luke Hemmings, ik vind je leuk, en dan niet gewoon leuk. Nee ik ben verliefd op je. Elke keer als je een meisje een kus op haar wang gaf was ik jaloers. Nooit maar dan ook echt nooit had ik gedacht dat een jongens als jou. Een jongen met felblauwe ogen waar je in kan verdrinken, een perfect lichaam, geweldige lippen waar een lippiercing doorheen zit. een jongen die aardig, grappig, geweldig is. Een jongen die elk meisje als vriendje wil. Verliefd zou zijn op een jongen zoals mij. dus toen je zei dat je verliefd op me was schrok ik. omdat ik het nooit had verwacht. Toen je naar boven rende en ik je 5 minuten later huilend in je kussen lach wist ik dat ik je wou zoenen. Luke Hemmings ik ben verliefd op je wil je alsjeblieft mijn boy zijn?’ ik plant zijn lippen op die van hem en gooi mijn armen om zijn nek. ‘ja dat wil ik’ Ashton kijkt me met de glimlach aan waar ik zo van hou en plant zijn lippen op die van mij. en weer zijn onze lippen puzzelstukjes. Alsof we voor elkaar zijn bestemd. Langzaam tikt mijn tong tegen zijn lippen. En gelijk opent hij zijn mond en zoeken onze tongen die van elkaar. Als snel hebben we die van elkaar gevonden en spelen onze tongen een vurig liefdesspel. Dit is alles wat ik ooit heb gewild. Ashton als mijn boy.


Een half jaar later
Het is nu of nooit. Ashton loopt vanachter zijn drums vandaan en gaat langs mij staan. ‘thank you the London’ roep ik door de microfoon. ‘maar voordat we gaan moeten we iets aan jullie bekend maken’ zegt Michael door de microfoon. Chantal en Callie lopen het podium op en gaan langs hun vriendjes staan. ‘ik en Chantal hebben een relatie’ zegt Michael en zoent Chantal dan. ‘en ik en Callie hebben ook een relatie’ zegt Calum en hij zoent Callie. Ik kijk Ashton aan en pak zijn hand vast. Ashton geeft me een bemoedigend knikje en ik begin te praten. ‘zoals jullie nu wel weten is 2/4 van onze band bezet. Maar we hebben nog meer nieuws. LASHTON IS REAL’ en met die woorden druk ik mijn lippen voor de zoveelste keer op die van hem.


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 16 aug 2014 - 10:04:
Aahhww

So cute!!!

-X-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 aug 2014 - 21:42:
Lashton is te cute!!! I love it!
Xx