Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » A New Life [1/2][Calum Hood]

Stand Alones

18 aug 2014 - 9:25

763

3

267



A New Life [1/2][Calum Hood]

De ene arm na de andere komen tegen de boksbal aan. Hij bungelt heen en weer. Het zwartharige meisje slaat nog een keer hard en het ding valt er vanaf. Haar trainer, Jerry, is trots. 'Goed gedaan! Echt waar!' Terwijl hij bezig is met de boksbal terug te hangen loopt zij naar de springtouwen en begint te springen. Ze gaat normaal, achteruit en gekruist. Alles gaat goed vandaag. Voor haar dan. De rest van de wereld boeit haar niet. Ze is altijd een alleen meisje geweest. Stil, geen vrienden en altijd alleen. Haar enige vriend is sport. Het klinkt raar, maar het is zo. Ze sport al sinds haar zesde, dus nu al tien jaar. En nog steeds gaat het goed. Ze heeft van alles gedaan. Dansen, tennissen en zelfs basketbal. Alles liep uit tot ruzie. Ze kon niks, volgende haar teamgenoten. Maar hier, bij boksen, kan ze doen wat ze wilt. Hier mag je slaan en kan niemand zeggen dat je slecht slaat. Ze legt het springtouw weer weg en loopt naar de loopband. Ze doet haar oortjes in die ze aansluit aan haar Iphone. Ze zet geen muziek op. Waarom? Omdat ze niet van muziek houdt. Ze heeft geen muziek op haar telefoon staan. Maar toch doet ze oortjes in. Ze wilt niet gestoord worden. Ze zet de band op drie en begint te lopen. Om de minuut zet ze de band een standje hoger en steeds gaat ze harder lopen tot ze rent. Als ze klaar is loopt ze naar de kleedkamer en kleed zich om. Het is vijf uur, tijd om te gaan. Elke dag is ze te vinden in de sportschool. Altijd van een tot vijf uur. Ze gaat ook nooit naar school. Ze leert er toch niks, en wil niks leren. Ze is zestien, dus oud en wijs genoeg om alles zelf te bepalen. Ze loopt naar het grote appartementencomplex midden in de stad en stapt naar binnen. Ze loopt naar de liften en wacht tot ie er is. Ze woont op zich zelf, haar ouders willen haar niet thuis hebben. Ze hebben een hekel aan haar, achja, wie niet? Ze is niet altijd de liefste. Naast haar komt een jongen te staan, nu wachten ze samen op de lift. Hij heeft bruin haar en een getinte huid. Hij merkt op dat ze kijkt en glimlacht. Hij heeft een mooie glimlach. Nee dat kan niet, ze is nog nooit verliefd geweest. Of heeft nog nooit überhaupt iemand leuk gevonden. Alleen iemand knap gevonden, maar dat doet elk meisje. De lift is er en ze stapt erin. Hij komt er ook in en de liftdeur sluit. Ze drukt op het knopje van de zesde verdieping en hij doet niks. 'Moet je niet naar een verdieping?'
'Ik zit op de zesde verdieping.' Ook dat nog, dezelfde verdieping. Waarom heeft ze hem nog nooit eerder gezien? De lift stopt en de deuren gaan open. Ze loopt eruit en hij volgt haar.
'Volg je me ofzo?' Hij schudt zijn hoofd maar blijft achter haar lopen. Nu word het eng. Ze stopt bij haar appartement en loopt naar binnen. Hij loopt naar het appartement tegenover de hare en stapt naar binnen. Ze sluit de deur en gooit haar spullen neer. Ze doet haar jas en schoenen uit en loopt naar de keuken. Ze pakt er een flesje water uit en loopt naar de loopband in haar eigen fitnesskamer. Ze had twee slaapkamers maar van een is het een fitnesskamer geworden. Ze begint te lopen.

Ze word ruw onderbroken door iemand die op de deur klopt. Snel doet ze een vestje aan en loopt naar de deur. Ze doet open en ziet de jongen van vandaag voor zich. Ze voelt duizenden rillingen over haar lichaam. Vind ze hem nu leuk? Nee, dat kan niet. 'Heb je iets te doen vanavond?' Zou ze uitgaan met hem? Weet ze het zeker?
'Nee, wat dan?'
'Wil je mee uit eten met me?'
'Ik weet je naam niet eens.' Hij steekt zijn hand uit die zij langzaam schudt.
'Ik ben Calum. En jou naam is?'
'Ik ben Jessie.' Ze glimlacht. Vind ze hem dan echt leuk? Dat kan gewoon niet! 'Ik ben vrij vanavond.' Kwam dat nou uit haar mond? Normaal zou ze dat nooit doen? Is dit een nachtmerrie? Even knijpt ze snel in haar arm, maar het is echt.
'Ga je mee?'
'Ja.' Wat zegt ze nu weer? Hij zwaait en loopt terug naar zijn appartement. Ze sluit de deur en schuift langs de deur naar beneden tot ze zit. Gaat ze vanavond uit met een jongen die ze net kent? Blijkbaar wel.


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 16 aug 2014 - 19:32:
Nicee, melding!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 16 aug 2014 - 18:18:
Leuk!!!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 16 aug 2014 - 16:09:
awesome!!!!
-X-