Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » × 101 Wishes × ft. Different Celebrities » Proloog

× 101 Wishes × ft. Different Celebrities

17 aug 2014 - 17:50

499

4

114



Proloog

De laatste letters schrijft ze op het papier en kijkt er trots naar. Alexandra had te horen gekregen dat ze nog maar twee jaar te leven had en wilt er alles nog uithalen.
Ze was begonnen aan een bucketlist en ze is trots dat er nu eindelijk 101 dingen opstonden. Ze wou er 101 omdat ze dan wat meer tijd heeft voor elk punt.
“Alex!” hoort ze een bekende stem roepen. “Ja, mam?” vraagt ze.
“Kom je eten?” vraagt ze. “Ja, ik kom zo.” antwoord ze.
Ze legt haar pen neer en pakt het papier op van haar bureau. Ze loopt naar beneden en ziet haar familie aan de tafel zitten.
“Wat zat jij de hele dag op je kamer te doen? Het was prachtweer!” zegt haar moeder Angelina terwijl Alexandra macaroni opschept bij zichzelf. Ze kijkt naar het papier wat op haar schoot ligt.
“Ik heb een bucketlist gemaakt, met 101 dingen die ik wil doen voordat ik voor altijd naar daar ga.” Zegt ze en pakt de lijst vast. Alexandra heeft afgesproken met haar familie dat ze nooit het woord ‘dood’ zouden uitspreken of alles wat er mee te maken heeft.
Haar vader Darren lacht even en zegt “We overlopen die wel na het eten.” “Er staan toch geen dingen op zoals: mijn eerste kus krijgen van Harry Styles?” grapt haar zus en tuit haar lippen.
“Demetria, dat is niet grappig.” Zegt de moeder op een strenge toon. “Sorry.” Zegt Alexandra haar jongere zusje. Nadat ze haar buik rond had gegeten, gaan ze naar de woonkamer.
Ze leest elke puntje en soms ontsnapt er een lach uit de mond van Demetria, maar die negeert ze. “Geef die maar hier, wij houden deze bij en zorgen dat elk puntje wordt volbracht, maar zonder dat jij weet welk puntje wanneer.” Zegt haar oudere zus Amelia.
Alexandra lacht zwakjes en gaat langs haar moeder zitten. Ze kijken samen naar de tv, maar ze besluit om vroeg te gaan slapen.
Na een paar uur woelen, is Alexandra nog steeds wakker. Ze weet al te goed wie ze achterlaat, maar ook bij wie ze zal zijn.
Plots hoort ze haar deur kraken en verschijnt haar jongere zus in de deuropening. Ze delen een kamer.
“Hoi.” Fluistert ze en gaat langs haar zitten. “Ben je nog wakker?” vraagt haar 3 jaar jongere zus.
“Demi, wat is het eerste waar jij aan denkt als je het woord ‘bucketlist’ hoort?” vraagt ze met een gebroken stem. “Aan plezier, waarom?” vraagt Demetria.
“Omdat ik dan denk aan dat ik nog maar twee jaar te leven heb.” Zucht ze en veegt een traan weg. “Maar we maken er het beste jaar ooit van.” Alexandra kijkt haar zus aan en lacht.
“Bedankt.” Zegt ze en geeft Demetria een knuffel. “Ga nu maar slapen.” “Slaap goed.” Fluistert Alexandra en valt vrijwel direct in slaap.

+++++
Hey ! Ik wou de proloog alvast online zetten
Hopelijk vinden jullie 'em al leuk,
maar toch moeten jullie wachten tot de 26ste (denk ik )

Doei !
x Yaël


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 20 aug 2014 - 17:37:
By The Way ik wil de lijst ook wel zien


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 17 aug 2014 - 20:41:
Zo geweldig!
I'm in!

En ik wil wel de hele lijst zien

-X-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 17 aug 2014 - 19:47:
I'm in!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 17 aug 2014 - 18:16:
Zit bijna te huilen...
Snel verder
-X-