Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 12 POV Kim

Beside you - 5SOS

19 aug 2014 - 17:00

1073

2

210



Hoofdstuk 12 POV Kim

Ik zit tegenover de laptop. Ik zou zo gaan skype met men moeder. Ze leek zo blij toen ze belde.Na een paar minuten was ze er. Het was ongeveer in het begin het zelfde gesprekje als altijd. hoe gaat het? heb je het naar je zin? Heb je genoeg zonnebrand? Leuke dingen gedaan? nadat we dat hadden gehad gingen we over naar het onderwerp of we nog nieuwe mensen hadden ontmoet. Ik weet niet waarom maar ik ging blozen.' Kim heb je iemand ontmoet?!' scheeuwde men moeder bijna. Omg ik haatte het als ze dat deed.' Ehm ja.' zei ik maar.' Oh wat leuk hoe heet hij? Is hij knap?' begon ze.' Ehm mam wie zegt dat het een hij is?' zei ik en glimlachte. Ze keek even geschrokte.' hahahah mam nee het is wel een jongen.' lachte ik.' Ik dacht al. maar hoe is hij?' vroeg ze.' Waarom vraag je dat zelf niet?' zei ik.' Kim wat had ik nou gezegt geen gekke dingen doen.'' Te laat mam dat had je kunnen verwachten.''ja klopt. maar laat hem maar komen dan tuig ik hem wel even af.'' ehm mam wil je please normaal doen hij betekent veel voor me.' zei ik en beet op men lip. Als men moeder iemand ging ondervragen kwamen er altijd van die rare dingen naar boven.' Ja ja ik zal braaf zijn.' zei ze. Ik haalde Ashton en samen voerde we even een gesprek.' Maar mam waarom moest je me eigenlijk zo nodig spreken?' veranderde ik het onderwerp.' Lieverd kijk.' zei ze en hielt haar hand omhoog voor de webcam.' OMG MAM dat is een prachtige ring. Heb je die geregen van Tom?' vroeg ik. Waarschijnlijk was Ashton nu doof.' Een soort van.''hoe bedoel je?'' Hij vroeg me ten huwelijk!!!' gilde men moeder.' MAM dat is super!!' gilde ik mee. Oké Ashton was nu officieel doof. Ze zei dat Nikki ook mocht komen. Snel riep ik nikki. Ik ratelde het hele verhaal. Dat ze was verloofd en ze was uitgenodig en dat het was na 1 week dat we terug waren van vakantie. Nikki feliciteerde men moeder en liep toen weer terug met Ashton naar de woonkamer. Ik praatte nog even met men moeder om het adres en de shit door de nemen. Ze kende Nikki nu ook al een hele tijd en vond dat hij er ook bij mocht zijn. Daarna zei ik men moeder gedag en sloot ik af.

Ik loop weer terug naar de andere. 'Waarom ziet iedereen er zo sip uit?' Vraag ik. 'Omdat je over morgen alweer weg gaat.' Zegt Ashton. 'Hoelaat gaan jullie weg?' Vraagt Ashton. 'We vliegen om 5 uur s'morgens.' Zegt Nikki. 'Dan moeten we er morgen avond een leuke avond van maken.' Zegt Calum. Dan begin ik opeens te gapen. 'Wil je gaan slapen?' Vraagt Ashton aan me. Ik knik. Ik pak men spullen en loop met Ashton mee. Samen gaan we in bed liggen.' Ik ga je echt missen als je weg bent.'' ja ik jou ook.' zei ik en ga op Ashton's borst liggen.' Ik ga je echt nog een keer opzoeken.' zegt Ashton en speelt met men haar.'hmm ja doe maar.' zeg ik droog.'Je bent echt moe he.''Ja sorry.'''geeft niet ik ook. Slaap lekker prinses.' Zegt Ashton en geeft me een kus.

Ik ben vroeg wakker. Ik weet niet waarom maar ik zit vol energie. Ik ga maar naar Nikki. Ik ga boven haar hangen en wacht tot ze wakker is. 'Jezus Kim ik schrik me dood, wat doe je?' vraagt Nikki waarneer ze haar ogen net open heeft gedaan.'Ook goedemorgen.' Zeg ik. Ze schud haar hoofd en begint me te kietelen. Waar ik dus helemaal niet tegen kan. Ik rol van haar af en val op Calum. Die met een schrok wakker word. 'Watte..' roept hij. 'Ja die had ik nodig. Hebben jullie wat?' Vraag ik. Ik ben tussen ze in gaan liggen en kijk Calum aan. Die nog steeds niet helemaal wakker is. 'Huh?' Zegt Calum. 'Ik vraag of jullie wat hebben.' Zeg ik nog een keer. 'Ja.' Zegt Calum en hij krijgt rode wangen. Ik rol weer op Nikki. 'Ik wist dat het ging gebeuren!' Zeg ik blij. Ik ga van ze af en loop naar Ashton. Ik zie dat hij nu ook wakker is. 'Goed gedaan Kim je hebt iedereen wakker gemaakt. En het is pas half 6.' Zegt Nikki.' Whaha sorry. Maar dit is de laatste dag dat we hier zijn en ik wil nog een paar dingetjes regelen.'' Zoals?' vraagt Nikki die gaapt en weer op Calum gaat liggen. Het ziet er super cute uit.' Nou voor ons feest.' zeg ik.' How even nee nee dacht het niet.' zegt Ashton en gaat voor me staan.'' Wat nou nee?'' Jullie gaan weg dus wij regelen het feest. Jullie hebben ons een top vakantie gegeven en nu is het onze beurt om wat te doen. Toch Calum?' zegt Ashton en gooit een kussen naar Calum.' Ehm ja wat hij zegt.' zegt hij en gaat weer liggen en trekt Nikki tegen zich aan.' Ja maar wat moeten ik en Kim dan vandaag doen?' vraagt Nikki.' Jullie gaan lekker shoppen ik wil wel dat deze dames en goed uitzien vanavond.' zegt hij en legt een arm om me heen.' Lijkt me goed.' zeg ik en kijk naar Nikki.' Ja mij ook.' zegt ze.

De taxi staat al voor het hotel. Het is 8 uur. Nog steeds vroeg volgens Nikki. We hebben al gegeten en ons klaar gemaakt om weg te gaan.' Zin in?' vraag ik.' Duuh.' zegt ze en trekt me mee naar buiten. Bij de deur staan Luke en Michael.' Wat doen jullie hier?' vraag ik. Ik heb het nog steeds niet echt goed gemaakt met Luke en kijk dus een beetje bitchie.' We hebben wat voor jullie namens Calum en Ashton jullie mogen het pas open maken als je in het taxi zit.' zegt Michael.' Waarom brachten ze het niet gewoon zelf?' vraagt Nikki.' Ze zijn te druk met het regelen van het feest.' zegt Luke.' Hmm het zal wel goed zijn.' zeg ik. Michael heeft me een klein doosje met een stik erop. Luke geeft er een aan Nikki.' Veel plezier.' zegt Luke.' Dat zal wel lukken.' zeg ik nog steeds bitchie. Nikki geeft hem een blik. Ik zie niet goed welke. Volgens mij een blik van chill komt wel goed. Nikki en ik lopen naar de taxi met het doosje in onze handen.


Reacties:


1Dtjetanya zei op 19 aug 2014 - 20:03:
superleuk!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 19 aug 2014 - 17:07:
AWESOME!!!!!!!!!!
SNEL VERDER!!!!!!!!!!
-X-