Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 13 POV Nikki

Beside you - 5SOS

20 aug 2014 - 10:05

1282

3

279



Hoofdstuk 13 POV Nikki

we gaan allebei snel in de taxi zitten. kim geeft de man het adres en we rijden weg. we hebben allebei het doosje nog in onze handen. ´op drie open maken?' zegt kim. ik knik. '1, 2, 3.' we openen de doos en er ligt een armbandje in. ik zie dat het een bedeltje is in de vorm van een hangslot. in de achterkant is mijn naam en Calum gegraveert. dit is echt het mooiste cadeautje dat ik ooit heb gekregen. ik kijk naar kim en zie dat zij ook een armbandje heeft. haar bedeltje heeft de vorm van een sleutel.

'doe is bij me om.' zeg ik tegen kim. ik steek mijn pols uit en kim doet het bandje bij me om. ik doe haar armbandje bij haar om.

'we zijn er.' zegt de taxichauffeur. ik geef hem wat geld en we bedanken hem. dan lopen we de enorme stad in.

nu hebben we het eerste probleem. we hebben geen idee wat voor een feestje het is. 'misschien moeten we maar overal rekening mee houden.' zegt kim. 'ja goed idee, anders komen we aan met een galajurk terwijl het een normaal feestje is.' ik lach al bij het idee. 'ja dat zal wel echt iets voor ons zijn.' zeg ik.

we lopen de H&M binnen en gaan ieder onze eigen gang. uiteindelijk hebben we allebei wat leuks gevonden. 'maar ik wil eigenlijk wel weten wat het thema is.' zegt kim. 'nou, bel luke of mikey dan.' zeg ik. 'ja ik ga luke echt niet bellen. ik ben nog steeds boos op hem.' zegt kim. ik zucht. 'nou bel michael dan.' kim knikt en pakt haar telefoon. 'hij neemt niet op.' zegt ze na een tijdje.'dan moet je luke maar bellen.' zeg ik plagerig. 'nope, bel jij hem maar.' zegt kim. 'nee, jij moet het echt eens gaan vergeten.' zeg ik. kim zucht, maar belt luke wel. 'het is een gala.' zegt ze. 'mooi want ik heb echt een mooie jurk gevonden.' zeg ik blij.

*

we staan voor de kast. over een kwartier komen Michael en Luke ons op halen. kim is echt heel hyper. ze is door de kamer aan het springen. 'kim chill.' zeg ik. roep ik. 'kan niet, ik ben facking zenuwachtig.' roept ze terug. dan word er aangeklopt. ik open de deur en zie dat Michael en Luke er zijn. ze hebben allebei een pak aan en ik moet toegeven dat ziet er echt sexy uit. 'ziet er goed uit jongens.' zeg ik. ook kim staat nu achter me. 'we komen jullie ophalen.' zegt Michael. kim loopt meteen door naar michael. waarschijnlijk omdat ze niet bij luke wilt zijn. ik loop naar luke en glimlach. ik steek mijn arm door zijn arm heen en we lopen weg. uit het niets word ik geblindoekt. 'vertrouw me, ik laat je nergens tegenaan knallen.' zegt Luke tegen me. ik knik en we lopen weg. na een tijdje horen we dat de muziek steeds harder word. 'luke waar breng je me heen?' vraag ik. 'verrassing.' zegt luke. ik hoor een bons. 'wat was dat?' vraag ik. 'oh, kim ligt op de grond.' zegt hij droog. ik schiet in de lach en daardoor val ik ook en beland ik naast kim. de jongens helpen ons weer overeind en we lopen verder. we lopen een trapje op. oh god, laat ons niet op het podium zijn. denk ik. onze blindoekken worden afgedaan en we staan inderdaad op een podium. ik kijk kim aan. ashton en calum zijn nergens te bekennen. 'watte..' zegt kim. iedereen uit het hotel is er.

'waar zijn ash en calum?' vraag ik aan luke. 'wacht maar af.' is zijn antwoord. dan vliegen achter in de zaal de deuren open. Calum en ashton komen de zaal binnen gelopen. ze zien er echt geweldig uit in pak. ik zie dat ze allebei een kroon op hun hoofd hebben. ook hebben ze allebei een voorwerp vast. ze komen naar het podium toe gelopen. ik zie dat het ook kronen zijn wat ze in hun handen hebben.

ashton komt als eerste het poduim op. hij loopt naar kim toe en gaat voor haar staan. Calum doet hetzelfde. ze zetten de kronen, die echt prachtig zijn trouwens op onze hoofden. ik zie dat ashton kim een kusje geeft. als ik weer naar calum kijk zie ik dat hij niet zo goed weet wat hij moet doen. ik glimlach naar hem en geef hem een kusje op zijn mond. hij pakt mijn hand vast. 'je hebt het armbandje om!' zegt calum vrolijk. 'ja, hij is echt prachtig. dankje nog.' dan begint er een liedje. 'kom mee naar de dansvloer.' zegt calum. hij trekt me mee. de muziek is rustig. best mooi eigenlijk "she sleeps alone, my heart wants to come home, i wish i was, i wish i was, beside you." calum legt zijn handen op mijn heupen en ik leg die van mij op zijn schouders. zachjes bewegen we op de muziek. dan trekt Calum me tegen zich aan. ik leg mijn hoofd op zijn schouder. 'ik wil je niet kwijt.' zegt Calum. 'ik jou ook niet, ik ben nu eindelijk gelukkig en dat komt door jou.' zeg ik. 'ik kom je zo vaak mogelijk opzoeken.' zegt calum. ik knik. inmiddels veranderd de muziek naar een wat drukker liedje. " shimmer down. shimmer down. they say where too young now to amount to anything else"

dit liedje klinkt bekend. maar ik kan niet plaatsen waarvan. calum en ik beginnen losser te dansen en de depri stemming van net is helemaal weg. na een tijdje komen Ashton en kim bij ons staan. we dansen met zijn vieren. luke en michael staan verder op met een meisje te praten. als het tegen twaalf uur is worden we best moe en besluiten we terug te gaan naar de hotel kamer. vannacht om drie uur moeten we richting het vliegveld rijden. kim en ik moeten allebei onze spullen nog pakken. we slapen wel in het vliegveld. samen met Calum en ashton lopen we naar onze kamer. de vrolijke stemming van net is helemaal verdwenen. in stilte pakken we in. calum en ashton zitten op bed toe te kijken. 'ik ben klaar.' zeg ik. ik zie dat kim net op de helft is. ze heeft ook een extra koffer mee. en ik heb alles er maar gewoon in gepleurt terwijl kim alles netjes opvouwt. ik ga naast Calum zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder. hij slaat zijn arm om me heen. 'kim je hebt nog maar een half uur.' zegt ashton sip. 'ik ben al klaar.' ze doet haar koffer dicht.

een half uur later lopen we naar beneden. we checken uit en gaan naar de auto's. michael en luke gaan ook mee dus nemen we twee auto's. luke ashton en kim in de ene. Calum michael en ik in de andere. michael rijd en we gaan samen achterin zitten. de hele weg is het stil. en de autoreis gaat naar mijn mening veel te snel. omdat we zo al de koffers in moeten leveren moeten we nu al afscheid nemen. ik geef eerst luke een knuffel. dan michael en dan ashton. dan loop ik terug naar calum. ik voel de tranen prikken in mijn ogen en ik heb een brok in mijn keel. 'babe, niet huilen. we zien elkaar snel weer.' hij veegt de tranen van mijn wangen en pakt mijn gezicht vast. hij kijkt diep in mijn ogen en zoent me dan. we geven elkaar nog een knuffel en dan lopen we weg. we leveren onze koffers in en gaan dan in het vliegtuig zitten. we vallen allebei meteen in slaap en worden pas wakker als we gaan landen.


Reacties:


noortje zei op 24 aug 2014 - 17:32:
leuk!!!!!!!!!!! en zo schattig! snel verder


1Dtjetanya zei op 20 aug 2014 - 22:27:
Ahww snel verder!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 20 aug 2014 - 16:48:
aahhhhwwwww!!!!!!!!
snel verder!!!!!!!!!!!!!!
-X-