Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He's the one|| Zayn Malik [Afgerond] » ~026~Family get together

He's the one|| Zayn Malik [Afgerond]

23 aug 2014 - 19:23

1310

9

409



~026~Family get together

All I want for Christmas
Is a life with you

Z.M


Jaylinn

Een geeuw verlaat mijn mond en ik open mijn ogen. Vervolgens draai ik me om en verwacht het lichaam van Zayn te zien. Zijn plek is echter leeg en verward ga ik rechtop zitten.
‘Zayn?’ Mijn blik dwaalt door de kamer, maar ook die is leeg. Ik gooi de warme dekens van mijn lichaam en ril als de koele lucht mijn huid raakt. Snel zwaai ik mijn benen over de rand en plaats mijn voeten op het witte kleed onder het bed. Snel pak ik mijn joggingbroek van de vloer en trek hem over mijn benen, waarna ik een vest van Zayn over mijn tanktop aantrek. Vervolgens trek ik een paar fluffy sokken aan en maak mijn weg naar de deur.

‘Zayn?’ roep ik nogmaals. Ik stap de woonkamer in en glimlach als ik de kerstversiering zie.
‘Keuken!’ Dan pas merk ik ook de heerlijke geur die in het appartement hangt en maak ik mijn weg naar de keuken. Ik sla mijn armen over elkaar en leun tegen de deurpost van de keuken.
‘Wat ben je aan het doen?’ Zayn draait zich om en glimlacht, zijn bril op zijn neus geplaatst.
‘Ik maak een ontbijtje voor je.’ Ik glimlach en duw mezelf van de deurpost af. Mijn armen sla ik om zijn middel en ik plaats snel een kus op zijn lippen.
‘Dank je wel, Z.’ Hij glimlacht en haalt zijn handen door mijn loshangende haar. Vervolgens plaatst hij kus op mijn voorhoofd en draait zich weer naar het fornuis.
‘Ga maar vast aan tafel zitten, het eten is klaar.’ Ik knik en loop naar de lange eettafel. Een van de stoelen trek ik naar achteren en ik ga zitten. Niet snel daarna komt Zayn aangelopen, twee borden met ontbijt in zijn handen.

‘Jayjay?! Hoe ver ben je? De boys komen naar boven!’ Zachtjes vloek ik en schiet snel in een paar high waisted, zwarte skinny jeans.
‘Bijna klaar!’ roep ik terug. Snel knoop ik de drie knopen dicht en trek een zwarte blazer over mijn rode tanktop. Vervolgens ren ik naar mijn make-up tafel, op hetzelfde moment dat het belletje van de lift door het penthouse klinkt. Ik vloek weer en trek snel een borstel door mijn haar. Daarna bind ik het grootste gedeelte van mijn haar op in een knot, terwijl ik aan de voorkant twee plukken vrij laat.
‘Merry Christmas!’ klinkt Niall’s stem door het appartement. Zayn’s lach volgt en ik vloek weer. Waarom ben ik dan ook zo lang in bad blijven liggen?! Gelukkig warmt mijn krultang snel op en ik krul de twee losse plukken rond mijn gezicht.
‘Waar is de vrouw van het huis?’ vraagt Liam lachend. Zo snel als ik kan doe ik wat mascara en oogschaduw op en ren vervolgens naar de kledingkast.
‘Ach je weet wel. In de slaapkamer. Ze had zich te lang in bad verscholen.’ Er klinkt gelach door het huis en ik schiet in een paar rode gympen.
‘Ik hoor jullie praten weet je!’ schreeuw ik ze toe. Er klinkt weer gelach en ik snuif, waarna ik mezelf in de spiegel bekijk. Tevreden knik ik en loop vervolgens naar de woonkamer. Onder de kerstboom ligt al een stapel cadeaus en ik glimlach naar de jongens.
‘Hi guys.’
‘Hey Jayjay.’ Een voor een geef ik ze een knuffel.
‘Merry Christmas.’

Als even later ook Zayn’s familie is gearriveerd, begint een dag vol met plezier. We praten over van alles van nog wat, geven ze een tour door het nieuwe huis, luisteren naar de jongens die kerstmuziek zingen, eten, drinken en lachen.
‘Hey Jaylinn.’ Ik glimlach naar Trisha.
‘Hey.’
‘Heb je hulp nodig bij het eten?’ Ik denk even na een roer in de pan met groentesoep.
‘Als je wilt helpen, graag.’ Ze glimlacht en knikt. Ik geef haar wat te doen en zelf schuif ik wat gesneden wortels in de soep.
‘Je maakt hem heel blij, weet je.’ Ik bloos en glimlach.
‘Echt?’ Ze knikt en wast snel haar handen.
‘Ik weet dat ik dit al heb gezegd toen je in oktober bij ons was in Bradford, maar hij straalt als hij bij je is.’ Blozend kijk ik haar aan en ze glimlacht.
‘Ik ben blij dat hij je gevonden heeft.’ Ik knik en roer weer door de soep.
‘Ik ben blij dat ik hem gevonden heb.’

Even later is het voorgerecht klaar en staat het hoofdgerecht in de oven, klaar om aan te worden gezet zodra we klaar zijn met de soep.
‘Hebben jullie het eigenlijk al opgelost met je vader?’ vraagt Trisha als we de tafel dekken. Verdrietig schud ik mijn hoofd en ze komt naar me toe.
‘Dit moet vast zwaar voor je zijn.’ Ze slaat een arm om mijn schouder en ik knik, tranen branden in mijn ogen.
‘Dit is de eerste kerst dat ik een vriendje heb, maar tegelijk ook de eerste kerst zonder mijn vader. Ik weet dat ik niet helemaal goed zat toen ik wegglipte om bij Zayn te gaan wonen, maar mijn vader hoeft niet zo te reageren.’ Ze knikt instemmend en ik haal trillerig adem.
‘Hij wilt er ook gewoon niet over praten. Of ik kom terug bij hem zonder Zayn of ik verlies mijn vader en houdt Zayn.’ Trisha wrijft over mijn rug en ik veeg een paar tranen weg.
‘Hij weet dat ik van Zayn houd en hij weet dat we een bepaalde klik hebben die niet veel mensen hebben, maar alsnog weigert hij met mij, ons, te praten als we bij elkaar zijn.’ Ik kijk de woonkamer in en zie Zayn me bezorgd aankijken. Ik veeg weer wat tranen weg en kijk naar Trisha.
‘Mijn vader is de enige familie die ik hier heb. Mijn moeder woont in Spanje, de rest in Nederland. En hij laat me zomaar vallen.’ Trisha schud verdrietig haar hoofd en geeft me een knuffel. Ze plant een kus op mijn blonde haren en zucht.
‘Gelukkig heb je ons nog. En Zayn en de jongens.’ Ik knik en glimlach waterig.
‘Gelukkig wel.’ In stilte dekken we de tafel en ik voel de ogen van Zayn in mijn rug branden.

Als we even later klaar zijn met eten en ons door de woonkamer hebben verspreid, is het tijd voor de cadeautjes. Gelukkig is iedereen blij met wat ze krijgen en al snel is de stapel leeg. Tevreden kijk ik naar de zussen van Zayn, die met stralende ogen kijken naar de sieraden die ze van Zayn en mij hebben gekregen. Ik sta op van de bank en begin het cadeaupapier te verzamelen. Voordat ik meer dan een prop kan oppakken, komt Zayn naar me toe.
‘Wacht nog even, er is nog een cadeau.’ Verward kijk ik hem aan en hij geeft me een knipoog.
‘Sluit je ogen.’ Gehoorzaam doe ik wat hij zegt en wacht ongeduldig af. Er klinken wat geluiden rond om me, een paar die lijken alsof mensen naar adem happen. Nog verwarder frons ik.
‘Open je ogen maar.’ Ik doe wat hij zegt en sla dan geschrokken mijn handen voor mijn mond. Zayn zit op een knie voor me, een doosje in zijn handen. Een glimlach maakt zijn weg naar mijn mond, verborgen achter mijn handen.
‘Lieve Jaylinn. Ik weet dat we elkaar nog niet eens een halfjaar kennen en dat we heel jong zijn, maar ik kan niet ontkennen dat ik van je houdt. Al vanaf het begin wist ik dat we een speciale band hadden en ik ben blij dat we de moeilijke tijd in het begin van onze relatie zijn doorgekomen. Ik ben ontzettend blij dat ik je hier bij me heb, omringt door de mensen waar ik van houd. Ik weet heel zeker dat ik de rest van mijn leven met jou wil delen en ik hoop alleen maar dat jij hetzelfde voelt voor mij. Anders is dit heel gênant.’ Ik giechel zachtjes, net als de rest van de aanwezigen.
‘Lieve Jaylinn, wil je met me trouwen?’ Met grote, bruine ogen kijkt Zayn naar me op en ik knik heftig.
‘Ja. Ja, heel graag.’

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 25 aug 2014 - 21:14:
awesome!!!!!!!!!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 24 aug 2014 - 12:58:
yay ze gaan trouwen!!!!!!!!!!!!!
snel verder!!!!
-X-


Malikaa
Malikaa zei op 24 aug 2014 - 0:46:
Okay first, ZAYN IN GLASSES, THATS FREAKING HOT OKAY?! OKAY

SECOND, ZE GAAANN TROOOUUUWEEEEEENNNN YEEWSSSSSSSSSSS, IM SO EXCITED


noortje zei op 24 aug 2014 - 0:12:
Trouwen!!!! Yeahhhh. Love this story. Snel verder


x1Dx
x1Dx zei op 23 aug 2014 - 23:24:
Aaaahw zooo lief!!!
Snel verder!! X