Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » A New Life [2/2][Calum Hood]

Stand Alones

26 aug 2014 - 19:00

949

3

288



A New Life [2/2][Calum Hood]

Jessie staat voor haar kast met haar handen in haar zij. Ze weet niet wat ze moet doen. Ze heeft een date, eigenlijk wil ze niet gaan, maar gaat toch. Maar weet niet wat ze aan moet. Ze haalt er een spijkerbroek uit met een blouseje, maar dat beland op de grond. Daarna haalt ze er een sportpak uit, maar dat beland ook op de grond. Dan haalt ze achter uit haar een kast een jurkje. Haar moeder heeft het haar gegeven, toen ze twaalf was. Ze droeg het heel vaak, maar een maand nadat ze hem had gekregen, overleed haar moeder. Ze had een hart stilstand en was niet meer te redden. Ze was er gebroken van en heeft nooit meer dat jurkje gedragen. Nu heeft ze het weer in haar handen, twijfelend of ze het aan moet doen. Ze heeft haar eerste date, dus eigenlijk heeft ze nooit wat netjes in haar kast liggen en had geen tijd om te gaan shoppen. Ze zucht en knikt. Dit word hem.

Na haar warme douche staat ze voor de spiegel met het jurkje aan. Ze draait een rondje en bekijkt zichzelf. Ze had een geluk dat het paste. Toen ze twaalf was, had ze hem strakker gemaakt met een veiligheidsspeld. Nu past ie perfect. Ze voelt de tranen branden achter haar ogen en haar ogen worden langzaam waterig. Er loopt een traan over haar wang maar die veegt ze weg. Ze veegt in haar ogen en loopt naar haar make-up tafel. Ze doet haar ding en bekijkt het resultaat. Ze knikt en pakt haar laatste spulletjes. Ze gaat op de bank zitten, wachtend op haar date.

De klok slaat zeven uur en de deurbel gaat. Ze loopt rustig naar de deur en opent hem. Voor haar staat Calum, in een smoking. Zijn mond valt open. 'Wat zie je er mooi uit!'
'Dankje.' Ze glimlacht. Haar eerste glimlach in al die jaren. 'Jij ziet er ook niet verkeerd uit.' Ze schrikt niet van haar opmerking. Ze heeft vandaag al vaker van dat soort dingen gezegd, die ze niet wilde zeggen, maar ze geeft er nu niks meer om. Ze richt zich op haar eerste date. Calum steekt zijn hand uit die zij sierlijk pakt. Ze doet de deur achter hun dicht en loopt met de jongen mee. Ze lopen naar de lift en stappen erin. Er staat een klein jongetje al in de lift. Hij kijkt de twee aan.
'Zijn jullie een stelletje?' Ze schudden hun hoofd. De jongen knikt en kijkt haar uitdagend aan. Zij zucht en kijkt de andere kant in. Buiten aangekomen lopen ze naar het restaurant. Het is dichtbij, zei Calum. Ze stappen het restaurant binnen en ze staat versteld van hoe chic het is. Hun jassen worden aangenomen door de ober en ze worden naar de geserveerde tafel gebracht. Ze bestellen wat te drinken en eten en de ober loopt weer weg.
'Calum? Mag ik je iets vragen?'
'Ja tuurlijk Jessie.' Ze slikt even en neemt diep adem.
'Is er een reden waarom je met mij uit wilt? Doe je dit vrijwillig, dus wil je dit echt? Of heb je een weddenschap? Of word je gedwongen?' Hij lacht even om al die vragen.
'Ik doe dit vrijwillig, dus ik wil het zelf.'
'Waarom?'
'Nou, ik heb van alles over je gehoord, en al die mensen vonden je raar en niet goed voor de mens. Maar ik vond je speciaal, zover ik hoorde, vond ik je speciaal. Dus ik was verrast dat ik je zag in het appartementencomplex, en toen heb ik je uit gevraagd.' Ze knikt als teken dat ze het begrijpt. Nog steeds snapt ze het niet helemaal. Waarom nou precies zij?

Na het eten staan ze op en betaalt Calum. Ze lopen het restaurant uit en hadden besloten om over het strand te lopen. Ze lopen langs een strandhuis af en ploffen op het zand. Calum pakt haar hand en ze krijgt rillingen van zijn aanraking. Is dit dan echte liefde? Ze legt haar hoofd voorzichtig op zijn schouder. 'Calum?'
'Hm?'
'Waarom ben ik speciaal?' Ze vraagt het zonder hem aan te kijken.
'Jessie, je bent mooi. Mooier dan de andere meiden. Ik vind je tenminste mooier. De andere jongens die niet inzien dat jij speciaal bent, zijn losers. Die zien niet in hoe prachtig jij bent. Je bent sportief, waar ik dol op ben. En je bent lief.' Ze kijkt hem aan en hij glimlacht. Hij komt langzamer dichterbij en legt zijn lippen op die van haar. Zijn tong strijkt over haar lippen voor toestemming die hij geeft en hun tongen spelen een vurig liefdesspel.
Haar eerste vriendje, op haar eerste date, met de eerste jongen die ze leuk vind. De eerste jongen waar ze van houdt.

3 jaar later

'Oh, Jessie!' Calum loopt door het huis zoekend naar zijn vriendin. 'Jessie?'
'Ja, wat is er?' Jessie komt de fitnesskamer uitgerend. Calum en Jessie wonen nu al twee en een halfjaar bij elkaar. In het eerste halfjaar waren ze bezig met verhuizen. Ze zijn in Calum's appartement gaan wonen.
'Niks, ik wilde mijn vriendin gewoon even zien.' Ze glimlacht en geeft hem een kus. Daarna loopt ze weer terug naar de fitnesskamer en loopt naar de kleine koelkast. Ze haalt er een flesje water uit en loopt naar de loopband. Ze pakt haar mobiel en oortjes. Calum raadde haar wat muziek aan, en ze vond het leuk. Ze heeft er nu van alles op staan. De eerste pianotonen zijn hoorbaar via haar oortjes. Ze begint te lopen.
Ze loopt op Just A Little Bit Of Your Heart van Ariana Grande


Ze heeft alles wat ze wilt. Een vriend, een perfect huis en sportkamer.
Ze is gelukkig.
Ze heeft een nieuw leven gevonden,
waar ze blij mee is.
Haar nieuwe leven met Calum


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 26 aug 2014 - 22:12:
cute!!!
xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 26 aug 2014 - 19:17:
aaahhhhhwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 26 aug 2014 - 19:10:
Awwww cute!