Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin » Proloog

Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin

22 sep 2014 - 21:56

487

3

248



Proloog

Hope you like it, babes! xx

Hier sta ik dan. Ik wist dat deze dag zou komen, maar ik hoopte dat het later zou gebeuren. Als we allebei getrouwd waren, kinderen hadden, de wereld hadden ontdekt en als we negentig waren terugkeken in onze fotoalbums. Maar dat kan nu niet meer. De lichtbruine kist met het lichaam van mijn beste vriendin wordt in het graf geplaatst. Op de kist liggen foto’s, brieven en tekeningen. Ik zie Erin, de oma van Melina, in haar rolstoel zitten, terwijl ze de hand van Marco stevig vasthoudt. Ze wrijft de tranen weg met een klein, lichtroze zakdoek. Marco kijkt mij aan en een brok vormt zich in mijn keel. Hij lijkt zo veel op Melina, dat het pijn doet. Ze waren ook niet voor niets een tweeling. Ik kijk naar Ashton die naast mij staat. Hij kijkt me aan en strijkt met z’n duim een traan weg die over mijn wang glijdt. Waarom moet dit Melina overkomen? De leukste, knapste, grappigste, sterkste meid die ik ken. Het meisje waar ik alles mee heb gedeeld, het meisje waarmee ik over een jaartje zou studeren in Londen, het meisje die hoe zwaar het ook was nooit opgaf… Ze is weg en komt nooit meer terug. Ik werp nog in blik in het bijna gevulde graf en het laatste wat is zie is de groene ogen en de mooie lach van het meisje dat is al jaren ken en nooit ouder is geworden dan zeventien. Hopelijk is daar boven gelukkig samen met haar ouders en opa.

Ashton en Luke hebben me thuis gebracht. en nu zit ik op mijn kamer , op mijn schommelstoel met mijn laptop op schoot. Ik zat hier altijd met Melina, alleen nu is de schommelstoel verhuist naar mijn appartement. Ik open mijn blog en herinner de dag dat ik ermee begon.

‘’Je moet een blog beginnen, Lin! Je bent goed in schrijven en haalt altijd hoger dan een acht voor leesverslagen’’ had Melina gezegd en daarna had ze een hand paprikachips naar binnen gewerkt. Ik had gelachen en gezegd dat ik dat niet kan. Na veel aandringen was ik er toch aan begonnen. De eerste post was een foto van Ashton met de tekst: ‘I wish I ever met this guy. He is so handsome, funny and cute.Hopefully we ever be best friends.’ Ik had binnen een week al honderveertig views.

Ik bekijk de views die ik tot nu toe heb: vijf miljoen! Ik wens nu zo hard dat Melina hier was. Ik weet zeker dat ze had gelachen en had geroepen: ‘’Ik zei toch dat je het kon!’’ Helaas zou ik haar gezang als we naar school fietsten, haar gefluister als er een knappe jongen voorbij liep, haar ‘’ik zei toch dat je het kon’’- momentje en haar ‘’I-really-don’t-care-what-people-think-momentjes nooit meer meemaken. Een traan rolt over mijn wang en valt op mijn laptop. Ik laat mijn tranen de vrije loop en laat me huilend op bed vallen.


Reacties:


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 6 okt 2014 - 21:50:
Leuk!! Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 26 aug 2014 - 22:12:
Aahhhhhhwwwwww!!!!!
Snel beginnen
-X-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 26 aug 2014 - 22:04:
Leukk!!!!
Snel beginnen!!!!!
Xxxx