Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 29

Don't forget where you belong

27 aug 2014 - 21:30

561

4

179



Chapter 29

Heyy, sorry dat het zo lang duurde voordat er een nieuw hoofdstuk online kwam. En ook dat dit zo slecht en kort is, maar ik wou gewoon nu uploaden. Wat denken jullie dat er in het tasje zit en waarom doet Niall zo geheimzinnig doet Ily bye x

We lopen naar de andere kant van de kamer. De kant waar alle bowlspullen zijn. We trekken onze schoenen uit en trekken de speciale schoenen weer aan. Michael en Zayn zijn er ook bij gekomen. We maken teams Michael Niall en ik in het ene team. Ashton, Zayn en Calum in het andere. Het andere team mag beginnen. Eerst gooit Ashton een spare. Michael gooit een strike. Dan is Zayn aan de beurt. Hij gooit de eerste ronde niets en de tweede blijft er eentje staan. Niall gooit ook een spare en dan is Calum. 'Wedden dat we dit wel gaan winnen.' Zegt hij tegen me. 'Jaja, dat zei je bijbel vorige twee spellen ook.' Zeg ik terug. Calum haalt zijn schouders op en pakt een bal. Hij loopt naar de bal en gooit zo een strike.

'Pff, kan ik ook.' Zeg ik tegen Calum. Ik pak ook een bal en gooi hem. Shit! Geen strike. Ik gooi nog een keer maar er blijft er een staan. 'Jaa kan jij ook he.' Zegt Calum plagerig. 'dat van jou was gewoon beginnersgeluk.' zeg ik. 'mischien, maar ik gooide wel strike.' ik grinnik. 'ja gebeurt je echt niet nog een keer.' ondertussen is ashton al weer begonnen met gooien.

uiteindelijk heeft het team van Calum gewonnen. dat komt meer en deel doordat ik zo slecht gooi. maar calum is tenminste blij omdat hij ook wat gewonnen heeft.

vanavond gaan de jongens naar het kantoor van modest voor de nieuwe tour. de kaartverkoop is al begonnen en de hele tour is al bijna uitverkocht. over twee weken begint het al.

gelukkig zijn perrie en eleanor weer terug. we gaan gezellig met z'n drieeen in het huis wonen. omdat de jongens van 5 seconds of summer het voorprogramma weer worden zijn hun dus ook weg.

ik ga me weer helemaal op school richten. ik ben dit jaar echt heel veel afwezig geweest en blijf dus sowieso zitten. maar het maakt me eigenlijk niets uit. zo heb ik een beetje afleiding en denk ik minder vaak aan Niall en de rest.

POV Niall

'Niall kom op anders komen we te laat.' roept Liam. 'kom eraan' schreeuw ik naar beneden. Ik geef rose snel een kusje op haar wang. 'Bye babe.' Zeg ik tegen haar. 'Love you.' Zegt ze terug.

'Love you to.'

Ik loop snel naar beneden en ga in de auto zitten.

'Ik wil niet op tour. Ik kan el niet zolang missen.' Zegt Louis. 'Ja ik kan ook niet zonder Rose. En de tour duurt een half jaar. Wat nou als ze een veel betere jongen vind. Eentje die er wel altijd voor haar is en niet voor een half jaar weg gaat.'

'Nialler, ze is helemaal gek van jou. Ze wilt niemand anders behalve jou. En bovendien ze kan ons toch komen opzoeken.' Zegt Harry om me gerust te stellen.

'Ik wil gewoon zeker weten dat de jongens weten dat ze van mij is.' Zeg ik.

'Nou, dan is er maar een oplossing.' Zegt Zayn.

POV Rose

*twee weken later
.



Ik help Niall met het inpakken van zijn spulletjes. 'Moet dit tasje ook mee?' Vraag ik. 'Uh.. Nee geef die maar hier.' Zegt Niall. Hij grist het tasje zowat uit mijn handen. Ik kijk hem verbaasd aan. 'Wat was dat?' Vraag ik. 'Niets belangrijks.' Zegt Niall. 'Waarom deed je zo raar net dan?' Vraag ik. 'Gewoon.'


Reacties:


noortje zei op 29 aug 2014 - 15:47:
Leuk. Wrm zou niall dat doen? Tumtumtum


x1Dx
x1Dx zei op 28 aug 2014 - 20:42:
Hahaha leuk!
Snel verder!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 28 aug 2014 - 18:17:
omg
snel verder!!!
-X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 27 aug 2014 - 22:25:
Oooeeehhh, I'm curious!! X