Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 15 POV Nikki

Beside you - 5SOS

27 aug 2014 - 22:50

1138

3

192



Hoofdstuk 15 POV Nikki

Het is de dag van de bruiloft. Ik heb vannacht bij kim geslapen. Het is ongeveer 12 uur als we opstaan wat betekend dat we meteen met onze make-up en haar kunnen beginnen. Ik moet toegeven door dit alles ben ik echt afgeleid en mis ik Calum een stuk minder. Ongeveer anderhalf uur later zijn onze haren gekruld en onze make-up zit er ook op. We gaan even middag eten en lopen dan naar boven om te kijken bij de moeder van kim. Er is een professionele kapster en iemand die haar make-up doet. Het ziet er echt prachtig uit. dan is het tijd voor de jurk! Ze doet hem aan en laat hem aan ons zien. 'wauw je ziet er echt prachtig uit mam.' Zegt Kim. Haar moeder glundert helemaal. 'ga er is naast staan.' Zeg ik tegen kim terwijl ik mijn telefoon pak. Ik maak een paar foto's. dan gaan we zelf ook onze jurken aan trekken. 'weet je waar ik wel tegen op zie.' Zegt kim. 'vertel.' Antwoord ik.

'tegen die rockband.'

Ik knik. 'maar het zal vast niet zo erg zijn. Je moeder weet wat ze doet en ze zegt dat ze al wat muziek heeft gehoord van hun en dat het haar erg beviel.'

Kim zucht. 'dat zal dan wel.' Zegt ze.

Zo'n vier uur later is het dan eindelijk zover. We worden in een limousine opgehaald. Die ons naar de kerk brengt waar ze gaat trouwen. Kim en ik zijn de bruidsmeisjes en kim geeft de ringen. Alle gasten zijn er al. Kim's hele familie. En mijn ouders zijn er ook. De moeder van kim en mijn moeder zijn ook hele goede vriendinnen. Zodra we naar binnen lopen begint er muziek te spelen. Iedereen lacht naar mijn moeder en ik hoor een paar mensen "wauuw" en "wat ziet ze er mooi uit." fluisteren. Jack staat al achter tom. Hij is getuige. We lopen naar voren en kim en ik gaan op het bankje zitten terwijl de moeder van kim tegenover tom gaat staan. De trouwambtenaar houd zijn speech en er word ja gezegd. Iedereen klapt en tom en de moeder van kim geven elkaar een zoen. Taylor geeft zijn speech en Dan gaan we naar de volgende locatie om een feestje te gaan houden.

Omdat het niet makkelijk is om in een trouwjurk te dansen en zo gaat ze eerst even naar huis om zich om te kleden. Wij gaan alvast met alle gasten naar de bestemming. Die tegenover de kerk is. Het is een best groot zaaltje. Aan de voorkant is een podium waar die ene band later op de avond zal gaan optreden. Aan de zijkanten staan allemaal hapjes en er is een bar waar je drinken kan bestellen. De muziek draait nu nog via boxjes en kim en ik staan al snel op de dansvloer. Ook de rest van de gasten komen los. Ondertussen maken we met een paar mensen een praatje. Ondertussen zijn tom en de moeder van kim al aangekomen. Iedereen is ze nu aan het feliciteren. Dan word het opeens helemaal donker. Ik zie dat tom richting het podium loopt en de microfoon pakt. 'dames en heren ik wil graag de band van vanavond aankondigen. Hier komt 5 seconds of summer!' tom loopt het podium weer af en ik loop samen met kim naar de hapjestafel. 'wij willen eerst het bruidspaar van harte feliciteren.' Hoor ik een jongensstem zeggen. Hij klinkt ergens bekend. Misschien heb ik de band al eens eerder gehoord. Dan begint de muziek.

"Simmer down, Simmer down,

They say we're too young now to amount to anything else"

Ik ken dit liedje. Dit draaide ze ook op ons afscheidsfeest. Ik wist niet dat die band zou komen. Hun muziek is best leuk. Ik tik kim aan. 'ken je dit liedje nog?' vraag ik haar. Ze knikt. Ik draai me om om te kijken wie de band is. Maar er staan te veel mensen voor. 'kom je mee naar voren?' vraag ik. We dringen ons richting voren. Omdat mijn haar helemaal voor mijn ogen is gaan zitten kan ik nog niet zien wie het zijn. Ik veeg het weg en krijg dan een mini hart aanval.

En opeens weet ik niet meer hoe mijn spieren werken. Mijn mond staat open en ik kan alleen nog maar staren. Kim begint ruw aan mijn arm te trekken. Nikki, dat zijn Calum en Ashton!' gilt ze. Ik knik. Ze hebben ons alle vier nog niet gezien. 'ik wist helemaal niet dat ze een band waren.' Zeg ik. 'wist ik ook niet.'

Dan kijkt luke opeens recht in mijn ogen. Ik zwaai naar hem. De rest heeft nog steeds niet door dat wij hier ook zijn. Als het liedje afgelopen is hebben ze een korte pauze. Ze lopen naar de kleedkamers en ik gebaar nog snel naar luke dat hij niet moet zeggen dat wij het zijn. Hij knikt en loopt dan snel door. Snel trek ik kim mee naar achteren. 'wat doe je nou?' zegt ze. 'we gaan ons verkleden als bediendes en dan kijken of ze ons herkennen.' Zeg ik. 'oh my god, geniaal.' Zegt kim. We lopen naar de bar en vragen om twee uniformen. We krijgen ook allebei een pet. Zodat ze ons gezicht niet kunnen zien. We pakken de twee dienbladen en lopen richting de kleedkamer. 'zet een accent of zo op.' Zegt kim nog snel voordat ik aanklop. Luke opent de deur en zodra hij merkt dat wij het zijn laat hij ons binnen. Ik zie Calum al snel zitten. Hij is op zijn telefoon bezig. Net als Michael. Ashton ligt op de bank.

'hallo, wij willen jullie wat hapjes aanbieden.' Zegt kim met een soort Engels accent. 'oeeh! Eten.' Roept michael en hij loopt naar mij toe. Hij neemt de halve inhoud van mijn dienblad mee en gaat weer zitten. Dan loop ik richting Calum. 'wilt u misschien ook wat?' vraag ik zo netjes mogelijk. 'nee bedankt.' Zegt Calum nors. 'ik wil wel.' Zegt ashton. Ik moet toegeven ook hij klinkt niet bepaald vrolijk. Hij pakt wat hapjes en gaat dan weer op de bank liggen. Ik kijk kim aan. Die lijkt het ook te merken. Calum pakt meteen zijn telefoon weer. 'mogen we even gebruik maken van u badkamer?' vraag ik aan luke. Ik wijs naar mijn zak. Waar ik mijn jurk heb ingepropt. 'ja natuurlijk.' Antwoord hij. Snel lopen we naar de badkamer en kleden we ons weer om. We doen ons haar weer goed en lopen dan terug. Michael ziet ons als eerste maar hij blijft stil. Calum en ashton hebben nog steeds niets door. 'jullie waren echt goed net.' Zegt kim met haar normale stem. Ik zie dat ashton met een ruk opkijkt. 'kim?' zegt hij verbaasd. 'heey ash.' Zegt kim terug en ze vliegt in ashtons armen.


Reacties:


noortje zei op 29 aug 2014 - 16:18:
Ahwww leeeeuuuuuuk


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 28 aug 2014 - 18:15:
aahhhhhhwwww cute!!
snel verder!!
-X-


1Dtjetanya zei op 27 aug 2014 - 23:43:
Ahww superlief!
Snel verder!