Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XVII=

Can i be saved (AF)

28 aug 2014 - 18:55

1631

8

514



=Chapter XVII=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

De volgende morgen ben ik al snel op. Vandaag ga ik Lindy voor de vierde keer meenemen op een date. Vanaf het eerste moment dat we elkaar zagen klikte het al, nu hoop ik dat deze date de laatste zal zijn en ik haar vanaf morgen mijn vriendin mag noemen. Ik ga haar vanmiddag vertellen dat ik verliefd op haar ben. Ik stap onder de douche en denk na over waar ik haar mee naartoe zal nemen en wat ik allemaal moet zeggen. Of hoef ik helemaal niks te zeggen? Zal ik haar gewoon voorzichtig zoenen? Nee, dat moet je niet te snel doen. Zoenen is misschien een te grote stap, ook al wil ik dat wil heel graag. Ze heeft de perfecte lippen en elke keer als ze me aanraakt gaan er duizenden vlinders door mijn maag. Ik denk de hele dag aan haar en in elke droom komt ze voorbij. Ik kan het niet langer ontkennen, het zal niet eerlijk tegenover Lindy zijn. Ik had het haar sowieso eerder moeten vertellen, maar dat durfde ik niet. Ik was bang dat ze mij niet zo leuk vond als ik haar en misschien vind ze dat ook wel niet, maar toch moet ik het zeggen. Ik ben echt verliefd op haar en ik wil haar zo graag. Ik voel echt een aantrekkingskracht en dat kan ik echt niet negeren. Ik zet de douche uit en kijk even op de klok. 12:30, over een half uur moet ik bij Lindy zijn. Ik droog me af en loop naar mijn kledingkast. Wat zal ik aandoen? Ik wil een nog betere indruk maken op haar, ik wil dat ze verliefd op me word. Mijn zwarte leren jeans, zwarte shirt en mijn witte jasje? Ja, beetje chique, maar niet te. Ik trek het aan en doe mijn haar. Ik pak mijn witte sneakers en trek die aan. Zo nu ben ik wel klaar om weg te gaan. Ik pak mijn mobiel, stop die in mijn broekzak en kijk nog even in de spiegel.
,,Wat zie jij er goed uit.” Sophie stapt mijn kamer in.
,,Ja ik heb een date met Lindy.”
,,Alweer één? Dit word jullie derde?”
,,Ja en ik zo het zo weer over doen.” ik glimlach breed en Sophie moet lachen.
,,Je vind haar leuk.” ik knik. Ze pakt haar mobiel en maakt een foto. Ze stuurt hem naar mij en als ik hem open, zie ik mezelf: Foto.
,,Zie ik er een beetje goed uit?”
,,Lindy zal achterover vallen van verliefdheid.” zegt Sophie lachend en ik moet nu ook lachen. Ik hoop het, ik hoop echt dat ze verliefd op me word of is. Ach, ik hoor het straks.
,,Ik moet nu gaan, wens me succes.”
,,Succes!” ze geeft me een kus op mijn wang en ik loop naar het appartementencomplex van Lindy.

Als ik daar aankom, zit ze nog niet beneden. Huh? Normaal wel altijd. Ik kijk op mijn mobiel. Wow, ik heb gewoon in tien minuten gefietst! Ik wil haar zo graag zien en vasthouden, dat ik zo snel gefietst heb.
,,Ah, Jake.” Kevin kijkt me aan. Ik loop naar de balie toe.
,,Hé.”
,,Jij hebt dus weer een date met je meisje.” als Kevin dat zegt, moet ik blozen. Was het maar zo, kon ik haar maar mijn 'meisje' noemen. Ik lach.
,,Ze is mijn meisje niet.”
,,Nog niet, komt wel. Geloof mij maar.” hij geeft me een knipoog. Huh? Weet hij meer? Weet hij hoe Lindy over mij denkt?
,,Jij weet meer! Vertel op!” hij schudt zijn hoofd. Dat had ik kunnen weten. Kevin verteld nooit iemand zijn geheim door. Ik zou gewoon moeten afwachten wat er straks gebeurd tussen ons.
,,Waar ga je eigenlijk met haar naartoe?”
,,Uhm, in ieder geval naar Central Park. Maar verder heb ik geen idee en het maakt me ook niks uit. Het maakt me niks uit waar ik met Lindy ben, als zij maar bij me is.”
,,Ahw, Jake dat is zo lief!” zegt Kevin met een eng meisjesstem. Ik begin te lachen. ,,Ben je zenuwachtig?”
,,Ja, want ik weet niet wat ze van me vind. Straks voelt het voor haar gewoon als vrienden.”
,,Hmm.” zegt hij alleen maar en loopt dan naar het kamertje achter de balie. Ik denk na. Zal Lindy hetzelfde voelen als ik? Zal ze me leuk vinden? Ze vind iemand leuk, dat heeft ze zelf gezegd tegen me, maar ze heeft niet gezegd wie ze leuk vind.
,,Hé Jake.” Ik draai me om en mijn hart maakt een sprongetje. Lindy staat voor me en ze is prachtig.
,,Wauw, je ziet er prachtig uit.” zeg ik tegen haar en ik omhels haar. Dit voelt zo goed, zou ik dit na vanmiddag meer kunnen doen? Zou ik haar dan kunnen zoenen?
,,Dank je wel.” zegt ze ze laat me los. Ik pak haar hand en samen lopen we het appartementencomplex uit.

Een uur later zit ik met Lindy in het park. Ik had heel snel even mijn rugzak opgehaald met allerlei lekkere dingen erin. Drinken, broodjes en wat fruit, ik heb er een soort picknick van gemaakt en op dit moment voelt het zo goed tussen ons. Ik wil haar zo graag als mijn vriendin, maar ik wil het niet overhaasten. We hebben wel al drie dates gehad, maar dan nog. We hebben nog nagepraat over de discotheek en wat er die avond allemaal gebeurd was. Ze vind het erg lief dat ik dat voor haar omgeroepen had bij de dj. Ik pak haar hand en kijk haar aan. Ze glimlacht wat verlegen en kijkt even naar het water. Ik sla mijn beide armen om haar middel en ga achter haar zitten zodat mijn armen goed om haar heen geslagen kunnen zijn. ,,Heb je het wel een beetje naar je zin?" Vraag ik aan haar. Verbaasd kijkt ze me aan.
,,Waarom vraag je dat?"
,,Je bent de hele tijd zo stil. Geen leuk etentje met Kevin gehad de vorige keer of zit je ergens anders met je hoofd?"
,,Jawel, maar jij was er niet en nee, ik zit met niemand anders in mijn hoofd. Ik wil nu bij jou zijn Jake." Dat is erg lief en ik geef haar een kus op haar wang. Ze kijkt me aan en draait zich om. Voorzichtig leun ik naar voren en wil mijn lippen op die van haar leggen.
,,Lindy?" Lindy kijkt langs me heen en staat dan geschrokken op.
,,Jayden!" Ik kijk naar hem, wie is dat?
,,Wie is je vriend?" De jongen kijkt wat dreigend naar mij.
,,Dit is Jake. Jake dit is Jayden, mijn..."
,,Haar vriend." Mijn ogen worden groter. Wat?! Heeft Lindy een vriend? Waarom heeft ze daar niks over gezegd? Ik voel me echt stom.
,,Sorry, maar ik denk dat het beter is als ik ga." Zeg ik, pak mijn tas en loop van haar weg.

Ik ren uit het park, richting huis. Hoe kon ze me dit aandoen? Dit had ik niet achter haar gezocht. Gewoon een vriend hebben en dan een beetje met mij flirten. Nu heb ik spijt dat ik haar in vertrouwen heb genomen. De tranen gaan over mijn wangen en ik pak mijn mobiel. Ik zoek Kevin op en druk op het groene telefoontje.
Jake, hoe is ie?
Dude kan ik alsjeblieft naar je toe komen?
vraag ik snikkend.
Ja natuurlijk. Kom maar, ik ben nog op het werk.
Ik kom er meteen aan.
Ik hang op en ren de drukke weg over, net langs de rijdende auto's en sommige moeten zelfs afwijken om te zorgen dat ze mij niet aanrijden. Ik ren door en door totdat ik uiteindelijk bij het appartementencomplex kom. Shit! Ik moet hier niet lang blijven. Lindy woont hier, straks zie ik haar hier met haar vriend. Weer gaan er twee tranen over mijn wangen. Ik stap naar binnen en ren gelijk naar het kamertje achter de balie. Daar zit Kevin nog steeds. Ik gooi de deur open en zeg het gelijk: ,,Lindy heeft gewoon een vriend! Ze flirt met mij, maar heeft een vriend!" Meteen staat hij op en omhelst me.
,,Klote man!" Zegt hij en sluit de deur.
,,Ga zitten en vertel me wat er gebeurd is man." Kevin is zo behulpzaam en ik ben zo blij dat ik altijd bij hem terecht kan. Wie had ooit gedacht dat Lindy zoiets zou doen? Niemand toch? Ik ga op de stoel zitten en Kevin pakt wat water voor me.
,,Dank je." Ik neem een slok. Kevin kijkt me aan.
,,Wat is er gebeurd?"
,,Nou, Lindy en ik waren in het park met allerlei lekkere dingen bij ons in mijn tas. Ik had er een soort picknick van gemaakt en het was erg romantisch, maar dat was ook de bedoeling want ik vind haar echt heel leuk."
,,Correctie vond." Zegt Kevin. Ik kijk hem aan. Vind ik Lindy nu ineens niet meer leuk? Dat kan toch niet? Als je verliefd bent, ben je dat gevoel toch niet zomaar kwijt? Ik ga er maar niet op in haal mijn schouders op.
,,We hadden nog nagepraat over de discotheek en ons gesprek na de discotheek. Ze zei dat ze het zo lief vond dat ik dat voor haar deed en ze moest glimlachen. Ik pakte haar hand en ze keek naar het water. Ik sloeg mijn beide armen om haar heen en vroeg of ze het wel naar haar zin had."
,,Ze zei natuurlijk ja, maar bedoelde nee. Want ze zat met haar vriendje in haar hoofd." Zegt Kevin.
,,Ja daar ben ik nu ook wel bang voor. Maar goed ik gaf haar dus een kus op haar wang en toen keek ze me aan. Onze lippen raakte elkaar bijna tot die vriend van haar kwam. Ik snap haar gewoon niet, waarom flirt je met een jongen terwijl je met iemand hebt? Dan speel je toch met iemand zijn gevoelens?"
,,Jake wil je haar nog wel zien?" Ik kijk Kevin aan. Ja, wil ik dat nog wel?


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 30 aug 2014 - 13:36:
Snel verder!!!! X


x1Dx
x1Dx zei op 29 aug 2014 - 16:42:
Ooooh nee hé
Heel snel verder!! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 28 aug 2014 - 21:42:
WHY YOU GOTTA BE SO MEAN.
I just quoted Taylor Swift -_-
Snel verder!!!
xx


Secret58
Secret58 zei op 28 aug 2014 - 20:01:
Wauww. Ik vond het moment tussen Lindy en Jake echt zo schattig, maar toen was het moment verbroken.
Snel verder!!!

Xxx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 28 aug 2014 - 19:57:
neeeeeeeee
dit mag niet!!!
snel verder!!!!!
-X-