Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » Dear One Direction

Stand Alones

31 aug 2014 - 11:42

251

4

238



Dear One Direction

Image and video hosting by TinyPic Hi, deze staat in het engels op mijn profiel, maar ik wilde hem in het nederlands vertalen =)

Beste One Direction,
Jullie realiseren het misschien niet, wanneer jullie in het publiek kijken en duizenden schreeuwende meisjes zien tijdens jullie concert, maar ieder meisje, is een verhaal. Een verhaal van hoe zij vrienden verloor omdat ze jullie steunt, een verhaal van hoeveel argumenten ze had met haar ouders omdat ze zo geobsedeerd is door jullie, een verhaal over alle haat die ze krijgt van mensen van school omdat ze een fan is, een verhaal van hoe ze zichzelf in slaap huilt omdat ze nooit met je zal zijn, de persoon waar ze van houd. Een verhaal van een meid die vecht om haar dag te overleven omdat ze een directioner is. Een meid die uren achter een hek wacht om een glimp te ontvangen van wie ze houd. Een meid die zo hard heeft geprobeerd om er vanavond te kunnen zijn om jullie te zien. Een meid, die al haar geld heeft opgegeven, heeft gesmeekt bij haar ouders, zo hard heeft gewerkt voor haar geld en ALLES deed wat ze kon om dit moment waar te kunnen maken. Maar ze deed het allemaal voor jullie. Omdat jullie haar inspiratiebron zijn, haar rolmodel, the mensen waarvan ze weet dat ze er altijd zijn voor haar, de mensen die haar altijd vrolijk maken. Jullie zien het misschien niet als jullie in het publiek kijken elke avond, maar zij zijn allemaal individuele mensen die allemaal een ander verhaal hebben. Jullie zien het misschien niet, maar ik wel. Want ik ben één van die meiden.
<3


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 31 aug 2014 - 21:41:
Hier kan ik me echt helemaal in vinden! Het is ook zo waar... Oke ik huil mezelf niet in slaap maar ik krijg wel eens opmerkingen naar m'n hoofd gesmeten over 1d. Prachtig gezegd!! X


xJustMe
xJustMe zei op 31 aug 2014 - 10:21:
Wauw!
xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 31 aug 2014 - 0:48:
Awesome
-X-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 30 aug 2014 - 23:17:
Dit is zo waar!
Xx