Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 31

Don't forget where you belong

1 sep 2014 - 19:04

1812

5

188



Chapter 31

Ayeeeh het langste hoofdstuk tot nu toe! Sorry dat het zo lang duurde

het is nu al een tijdje terug dat de boys op tour zijn gegaan. nog ongeveer 1 maand en ze zijn klaar. op school gaat het echt heel goed. ik heb veel nieuwe vriendinnen. ook ben ik veel closer met kim geworden. samen met perrie en eleanor zijn we echt beste vriendinnen. Liam heeft ook een nieuwe vriendin genaamd Emily zij komt na de tour ook bij ons wonen en ze lijkt me echt super aardig. het is vandaag vrijdag en morgen krijgen we een week meivakantie. ik heb er echt superveel zin in omdat we de jongens gaan verassen. alleen Liam en Calum weten er van. morgen hebben de jongens een optreden en liam en calum hebben tickets voor ons geregeld. we staan met zijn vieren helemaal vooraan. we kijken wanneer de jongens ons ontdekken.

'kim we komen te laat!' schreeuw ik naar boven. 'ik kan mijn wiskunde boeken niet vinden.' schreeuwt ze terug. 'die ligt in je kluisje!' roep ik weer terug. ze is echt vergeetachtig vandaag. komt vast door de zenuwen. eleanor is achter me komen staan. ze ligt echt helemaal in de slappe lach. 'jullie zouden jezelf eens moeten horen.' giecheld ze. eindelijk is kim beneden. 'tot straks' zeg ik tegen eleanor. we lopen naar buiten. als je het over goede timing hebt. de bus komt er net aan. we gaan zitten. 'ik kan echt niet meer wachten om Niall te zien.' zeg ik. 'ja ik kan ook niet meer wachten. ik heb ashton zo erg gemist.' mijn telefoon gaat af. een smsje van Niall.

'hey babe, hoe gaat het/ ik mis je. nog 1 maand en ik zie je weer. have fun op school x niall.

ik laat het berichtje ook aan kim lezen. 'hij zou eens moeten weten.' zeg ik. 'die worden helemaal gek daar op dat podium ben ik bang.' zegt kim. ik schiet in de lach. 'zie je het voor je?' zeg ik.

ondertussen zijn we bij school aangekomen. we rennen naar het klas lokaal. we zijn een beetje laat. gelukkig hebben we een chille leraar. snel gaan we op onze plaatsen zitten. lize en amber kijken ons raar aan. we zijn bijna nooit te laat.

gelukkig vielen de laatste drie uur uit. ik ga namelijk dood van de zenuwen. omdat de jongens nu in engeland zijn. moeten we best lang vliegen. ik heb nog zo'n drie uur om mijn koffer in te pakken. samen met kim ren ik meteen door naar boven. ik pak een koffer en doe er kleren en andere spullen in.

als iedereen klaar is gaan we nog wat eten. en dan rijden we naar het vliegveld. 'ik sms liam wel even dat we nu het vliegtuig in stappen.' zegt eleanor. ik kijk op mijn ticket. ik zit op rij 3 stoel a. eleanor zit naast me en kim en perrie zitten voor ons. 'ik kan gewoon nog steeds niet geloven dat ik over een paar uur louis weer kan zien.' zegt eleanor. 'ik ook niet, ik mis Niall zo erg.' eleanor knikt. 'ik zie nu al weer op tegen het afscheid. ' zegt Eleanor. 'stt.. niet aan denken.' zeg ik. ik krijg alweer pijn in mijn buik als ik denk dat ik alweer afscheid van hem zal moeten nemen. eleanor knikt. 'ik ben zo benieuwd naar hun gezichten. ' zeg ik dan. 'jaa ik ook, ik denk dat ze echt zo iets hebben van wow die meisjes lijken op Rose en Eleanor.' ik schiet in de lach. 'ik kan echt niet meer wachten.'

'perrie daar komt je koffer aan!' roept kim. perrie pakt hem van de band af. we lopen naar de uitgang. als het goed is zouden liam en Calum daar moeten zijn met een busje. 'als ze er niet zijn eh.' zegt perrie geirriteerd. 'jawel, ik hoor allemaal gegil.' zeg ik. we lopen naar buiten en inderdaad. daar staan Calum en Liam handtekeningen uit de delen. ik weet niet waarom maar als wij buiten zijn beginnen de fans nog harder te gillen. verbaasd en doof kijken Calum en Liam om. ze glimlachen naar ons. zeggen gedag tegen een paar fans en lopen dan naar ons toe. ik vlieg meteen Calum om zijn nek. en daarna Liam. 'ik heb jullie zo gemist.' zegt Calum. 'wij jullie ook.' zegt Perrie. 'de rest weet niet dat we hier zijn toch?' vraagt eleanor. 'nope.' zegt Calum. 'we brengen jullie zo heel sneaky naar liams hotelkamer. daar komt hij toch niet meer dus kan de rest jullie ook niet zien.

'maar wat als we honger krijgen?' vraag ik. liam schiet in de lach. 'jezus je lijkt Niall wel, maar er is eten in mijn kamer.' ik knik tevreden. 'jullie worden opgehaald door paul rond vijf uur. wij gaan al om drie uur dus vanaf dan kunnen jullie wel door het hotel lopen. 'is het ver rijden?' vraagt Kim. 'nee valt wel mee.' zegt Liam. 'mooi, laten we dan maar gaan.' zegt Perrie. ze is al voor in de bus gaan zitten. kim en eleanor gaan helemaal achterin zitten en ik ga naast Calum in het midden zitten. 'Heb je zin in het concert?' Vraagt Calum. 'Jaa heel erg.' Zeg ik. 'Ik ben zo benieuwd naar hun gezichten.' Zeg ik dan. 'Ja dat gaat echt geniaal worden. Beter film je het.' Zegt Calum. 'Ik denk dat het sowieso wel gefilmd gaat worden.' Zeg ik. 'Ja weet ik wel zeker.' Zegt Calum. 'Stt..!' Gilt Eleanor opeens. 'Wat is er?' Vraag ik. 'Louis belt me.' Zegt ze. Ze neemt op en Calum en Liam houden stil.

Heey babe. Nee, ja ik zit in de auto. Oh met rose shoppen. Succes vanavond, veel plezier dankje ik hou van je.'

'Ik haat het om tegen Louis te liegen.' Zegt Eleanor.

'Ach, over een paar uur zie je ze hem weer.' Zeg ik. 'Jaa ik kan niet wachten.' Zegt Eleanor. 'Nou dan heb je geluk, want we zijn er.' Zegt Calum.

We parkeren op een onzichtbaar plekje onder een boom. 'Ik kijk wel even of de andere in de lobby of in de gangen zijn.' Zegt Calum. Hij loopt weg en komt even later terug. 'Ze zijn allemaal in het zwembad.' Zegt hij. 'Mooi dan kunnen jullie nu naar boven.' Zegt Calum.

We pakken allemaal onze koffer en lopen naar binnen. Vanaf de lobby kan je het zwembad perfect zien. Ik zie Harry en Zayn in het water zitten. En even later zie ik ook Niall. 'Ik heb nu zo de neiging om daar naar toe te rennen.' Zeg ik. 'Ja ze zijn nu zo dichtbij.' Zegt Perrie die naar Zayn staart. 'Kom mee naar boven.' Zegt Liam en hij pakt de arm van Eleanor en Kim en trekt ze mee de lift in. Wij lopen achter ze aan.

De jongens zitten op de derde verdieping en Liam zit op kamer nummer 315. 'Nou probeer niets te slopen.' Zegt Liam. Hij geeft mij de sleutel en loopt dan de kamer uit.

Ik loop meteen naar het raam toe. Precies wat ik hoopte. Uitzicht op het zwembad. Ik ga onopvallend zitten en zoek naar de jongens. Ik zie Ashton en luke met wat drankjes lopen en Harry en Louis zijn aan het zwemmen. Ik volg luke en Ashton en zie dat ze naar de stoelen in de hoek lopen waar Niall en de rest zit. Ik krijg een enorme glimlach op mijn gezicht en heb allemaal kriebels in mijn buik. Eleanor is naast me komen zitten. 'Heb je ook de neiging om van dit balkon af te springen.' Zegt ze. 'Ja, ik wil Niall gewoon knuffelen.' Zeg ik.

Het is drie uur en dat betekend dat de jongens naar de arena zijn waar ze gaan optreden. 'Laten we eerst even wat gaan eten.' Stel ik voor. 'Ja goed idee ik ga dood van de honger.' Zegt Kim.

Met zijn vieren lopen we naar beneden. We zoeken een tafeltje en de ober komt onze bestelling opnemen. Ik voel dat mijn telefoon gaat. ' Niall belt me.' Zeg ik.

R: heey met rose.

N: heey babe hoe gaat het?

R: goed met jou?

N: ook goed, we zijn nu op weg naar de arena. Hoe is het in de stad met Eleanor.

R: heel leuk. We hebben veel leuke dingetjes gekocht.

Eleanor kijkt me eerst verbaasd aan maar schiet dan in de lach.

N: mooi! Zal ik je na het concert nog even bellen?

R: ja is goed

N: ik hou van je en ik mis je zo erg

R: ik mis jou ook Niall, zo erg. Ik hou van je.

N: doeii

R: succes vanavond doeii.

Ik stop mijn telefoon in mijn tas. 'Ik snap nu hoe jij je vanmiddag voelde.' Zeg ik tegen Eleanor.

'Hij zou is moeten weten.' Zegt Kim. Waarschijnlijk liggen Calum en Liam daar ook in de slappe lach. Ondertussen is ons eten gebracht. 'Ik heb wel echt honger.' Zegt Perrie.

Eindelijk is het zover. Paul heeft net gebeld en hij staat voor het hotel. We rennen bijna naar beneden. 'Heey Paul.' Begroet ik hem. 'Heey meiden, hoe gaat het met jullie?' We stappen in de auto. 'Goed met jou?' Vraagt Perrie. 'Ook goed, en waarschijnlijk gaat het deze week nog beter omdat ik het gezeur van Niall, Ashton, Louis en Zayn niet meer hoef aan te horen.' Ik giechel. 'Hoezo dan?' Vraag ik. 'Nou ze bleven maar zeggen hoeveel ze jullie missen. Niall is nog de ergste trouwens.'

Nog geen kwartier later zijn we bij de arena. We kunnen alle fans door de autodeuren horen. We stappen naar buiten en proberen niet herkent te worden, want als een iemand iets weet is de hele verrassing weg. We gaan naar binnen en worden meteen naar onze plekken gebracht. Het is echt helemaal vooraan. Ondertussen begint de zaal ook steeds voller te worden. Dan gaan de lichten uit. Wat betekend dat 5 seconds of summer elk moment kan komen. Dan beginnen de klanten van 18 door de zaal te klinken. De hele zaal inclusief ons beginnen te gillen. De boys komen op en beginnen te zingen. Calum kijkt meteen onze kant op. Ik zwaai naar hem en hij glimlacht terug omdat hij natuurlijk zijn gitaar vast heeft. De rest heeft echt niet door dat wij hier staan. Samen met Perrie Kim en Eleanor dans en zing ik mee. Als er een paar liedjes geweest zijn en amnesia begint hebben ze ons nog niet gezien. Calum loopt naar Ashton toe. Ik weet niet wat hij heeft gezegd maar Ashton staat verbaasd op achter zijn drumstel. Hij loopt naar het podium samen met luke en Michael. Calum gaat naast ze staan en wijst naar ons. En dan zien ze ons eindelijk. Luke en Michael beginnen vrolijkte springen. Maar Ashton ziet er uit alsof hij naar Kim toe wilt springen. Ik gebaar met mijn vinger dat ze niets tegen one direction moeten zeggen. Ze knikken en beginnen dan met het zingen van amnesia, Ashton kan zijn ogen niet meer van Kim af houden.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 2 sep 2014 - 23:01:
Aaaaaaaaaaaahw
Dit is echt een heel leuk hoofdstuk!!
Snel verder!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 2 sep 2014 - 17:11:
aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhwwwwww
snel verder!!
-X-


1Dtjetanya zei op 1 sep 2014 - 21:39:
Superleuk!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 1 sep 2014 - 19:46:
Heel, heel, heel ,heel snel verder!! Ik wil zo graag Niall zijn reactie weten! X


noortje zei op 1 sep 2014 - 19:16:
Aaaahhwwwwww zo leuk ik wil niall's reactie ook weten! Snel verder