Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 16 POV kim

Beside you - 5SOS

1 sep 2014 - 20:37

1073

2

226



Hoofdstuk 16 POV kim

Verkleed als serveerster loop ik met Nikki naar hun kleedkamer. ' Zet een accent of zo op.' Zeg ik nog snel voor dat ze aanklopt. Luke opent de deur en zodra hij merkt dat wij het zijn laat hij ons binnen. Ashton ligt op de bank. Het liefste ging ik nu lekker bij hem liggen maar dan zou ik alles verknallen dus ik houd me aan ons plan. Calum en Michael zitten beide op hun telefoon. ' Hallo wij willen jullie wat hapjes aanbieden.' Zeg ik met een soort Engels accent. 'Oeeh! Eten.' Roept Michael en hij loopt naar Nikki toe. Hij neemt de halve inhoud van het dienblad mee en gaat weer zitten. We bieden Ashton en Calum wat aan maar ze zijn niet echt vrolijk. We kijken elkaar aan en heb gelijk door dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. .' Mogen we even gebruik maken van u badkamer?' vraagt Nikki aan Luke.' Ja natuurlijk.' Antwoord hij. Snel lopen we naar de badkamer en kleden we ons weer om. We doen ons haar weer goed en lopen dan terug. Michael ziet ons als eerste maar hij blijft stil. Calum en Ashton hebben nog steeds niets door. 'Jullie waren echt goed net.' Zeg Kim zonder dat accent. Ashton draait zich om en kijkt me aan.' kim?' zegt hij verbaasd. 'Heey Ash.' Zeg ik en ik kan me nu echt niet meer inhouden en neem hem in een knuffel.' Ik heb je gemist.' zegt hij en knuffelt me terug.' Ik jou ook.' zeg ik. Ik kijk om en zie dat Calum nu ook door heeft dat Nikki echt voor haar staat.' Calum?' vraag ik. Hij kijkt om.'Misschien moet je wat anders doen dan naar der staren alsof ze niet echt kan zijn.' glimlach ik. Hij bloost en draait zich terug om naar Nikki. Hij doet een stap naar voren fluistert wat in der oor en kust haar dan.' Wat doen jullie eigenlijk hier?' vraagt Michael.' ja dat wil ik ook wel weten.' zegt Ashton en trekt me op schoot.' Deze bruiloft is van men moeder en Jack heeft geregeld dat jullie kwamen spelen.' leg ik uit. 'Oké jongens fijn dat we nu van die geweldige gesprekken hebben maar over 5 minuten moeten we weer verder.'zegt Luke.' Mij maakt het niet meer uit. Ik weet nu dat het leuke mensen zijn waar voor ik het doe.' zegt Ashton.' Ja inderdaad.' zegt Calum.' Oké. klef klef nu afgelopen we gaan.' zegt Michael en trek Ashton van me weg.

Ik en Nikki lopen ook weer terug naar de zaal. De jongens komen op en beginnen met het volgende liedje. When the lights go out. She's all I ever think about. The picture burning in my brain. Kissing in the rain. I can't forget my English love affair. Today, I'm seven Thousand miles away. The movie playing in my head. Of her king size bed. Means I can't forget my English love affair. Ze zingen zo mooi. Ik laat Nikki heel even alleen en loop richting men moeder.' hey lieverd vind je het echt niet leuk dat deze band er is?' vraagt ze.'Nee mam ik vind het super maar herken je niemand in die band?' vraag ik.' Ehm nee hoezo.'' Weet je nog Ashton die ik aan je voorstelde via skype.'' ohw ja nu herken ik hem. Die jongens achter de drums. Hij is echt goed.'' haha ja.'' Ah nu snap ik waarom je het niet meer zo erg vind.' zegt ze. Ik loop terug naar Nikki.' hey ben er weer.''hey.'' Ehm ben ik de enige die zo zweet?'' hahah nee ik heb het ook.''Zullen we even wat anders aan gaan doen?' vraag ik.' ja is goed.' Samen lopen we naar men huis en geef ik Nikki een jurkje van me en trek ik ook even een andere aan.' Blij dat je Calum weer hebt gezien?'' ja heel erg. Maar volgens mij jij ook met Ashton je kilde hem bijna met die aanval.' grinnikt ze.'Hahha ja beetje wel hè.' We deden onze make-up en haren ook even bijwerken en gingen toen weer terug. Veel missen we eigenlijk niet echt want het gaat nog wel even door. En voor mijn gevoel hebben we het nog best snel gedaan. Als we terug naar de zaal lopen kijkt iedereen ons ineens aan. Er is nog net een spotlicht op ons gezet.' ja jonge dames kom maar even naar voren jullie mogen ons bruidspaar een mooi lied geven.' zegt men oom.' haha nee dank je wij houden het liever op luisteren.' zeg ik.' Ach niet zo verlegen.' dringt hij aan. Ik kijk Nikki aan. Die heeft er evenveel zin in als in blijkbaar. Het liefste was ik nu keihard weg gerent. Maar dat zou raar zijn. Niet alleen voor Ashton en de jongens maar ook voor men familie.' kom meiden we bijten niet.' zegt hij nog een keer.' Nee ik zo wel als hij zen mond niet houd.' fluister ik. Ik hoor Nikki grinniken. Het word nog erger. Ashton gaat op een ritme drummen en begint te roepen: ' Nikki! Kim!' Niet veel later doet de hele zaal mee. Nikki en ik kijken elkaar aan.' Zullen we dan maar?' zegt ze.' Ik denk niet dat er iets anders aan te doen is.' zeg ik en samen lopen we naar het podium.' Ja zo mag ik het zien.' zegt men oom als we naast hem staan.' Dus welk nummer mag het worden?' vraagt hij. ik overleg even met Nikki daarna zegt ze:' Marry me van Jason Derulo. Die vonden we wel toepasselijk.'

Dan begin de muziek. Men handen zweten en ik kan alleen maar naar beneden kijken. Ik zie Ashton, Calum, Michael en Luke aan de zijkant van het podium naar ons kijken. "A hundred and five is the number that comes in my head. When I think of all the years I wanna be with you. Wake up every morning with you in my bed.That's precisely what I plan to do." begin ik. "And you know one of theses days. When I'll get my money right. Buy you everything and show you all the finer things in life. We'll forever be in love. So there ain't no need to rush. But one day I won't be able to ask you loud enough." gaat Nikki verder. Het refrein zingen we samen en daarna gaan we verder zoals we willen. Als we klaar zijn stopt de muziek en wachten we af tot nu reactie.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 1 sep 2014 - 21:31:
Awesome
Snel verder
-X-


noortje zei op 1 sep 2014 - 20:57:
Yeah weer een nieuw hoofdstuk! Dit verhaal is zo leuk! Snel verder!