Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XIX=

Can i be saved (AF)

3 sep 2014 - 17:01

3140

7

529



=Chapter XIX=

Image and video hosting by TinyPic

=Lindy=

Ik sta nog steeds achter de balie en ik zie dat Jake en Kevin Jayden het gebouw uit duwen. Ze nemen het gewoon voor me op. Jake en Kevin weten helemaal niet wat er gebeurd is net met Jayden in mijn appartement, maar nemen het wel voor me op! Jayden heeft me net gewoon aangerand, soort van...ik weet eigenlijk niet of het echt aangerand is, maar hij raakte me aan terwijl ik dat niet wilde. Ik glimlach als ik Jake en Kevin elkaar een high five zie geven en kan nog steeds niet geloven dat Jake dit voor mij gedaan heeft, ondanks dat hij boos op me is. Dan voel ik mijn wangen weer gloeien. De ogen van Jake hebben mijn ogen gevonden en ik smelt van zijn blik. Het maakt niet uit hoe hij me aankijkt, ik verdrink toch altijd wel in zijn ogen. Zijn ogen staan nu heel vragend en ik moet het hem ook vertellen. Als ik zie dat hij naar me toe komt samen met Kevin, ga ik weer tegen de balie zitten met mijn rug.
,,Ik laat jullie wel even alleen,” hoor ik Kevin tegen Jake zeggen. ,,succes.” Daarna hoor ik de deur van het kamertje open en weer dicht gaan. Kevin is daar dus. Jake daarentegen komt naast me op de grond zitten. Even is er een gênante stilte, wat me een beetje breekt. Jake en ik konden altijd zo goed praten met elkaar, er waren nooit zulke stiltes.
,,Lindy? Wil je me alsjeblieft vertellen wat er allemaal aan de hand is?” Jake vraagt hij echt heel lief en ik merk aan alles dat hij nog om me geeft. Ik haal even mijn schouders op en weet me geen houding te geven. Ik zie alles nog voor me en weer word ik bang. Jake merkt het en pakt mijn hand, wat me weer rustig maakt. ,,Lindy, alsjeblieft vertel het me.”
,,Jayden heb ik vier jaar geleden ontmoet door een vriendin van mij. Hij was zo aardig voor me, vanaf het begin dat hij me zag en ik was ook van hem gecharmeerd. We hebben eerst een tijdje gedatet en elkaar beter leren kennen, maar daarna hadden we wel iets samen.” Ik kijk Jake even aan en ik vind het zo moeilijk om nu over Jayden te moeten praten. Ik hou van Jake, maar dat kan ik hem nu niet vertellen, want hij wil me waarschijnlijk niet meer zien. De tranen gaan over mijn wangen en ik kijk naar mijn schoenen. Ik voel een arm om mijn schouders komen en een warm gevoel vult mijn lichaam. Jake trekt me tegen zich aan en troost me. Dit voelt zo goed!
,,Sshh.” zegt hij alleen maar, maar dat is niet erg. Het voelt goed dat hij hier bij me zit. Dat hij nog naar mijn verhaal wilt luisteren. Ik ga weer uit zijn omhelzing en ga weer zitten zoals ik zat. Jake slaat zijn arm om mijn schouders en we kijken elkaar nu recht in de ogen aan.
,,Jayden en ik hebben voor twee hele jaren een relatie gehad, totdat ik op een dag een vermoedde kreeg dat het niet goed zat tussen mij en Jayden. Ik ging naar zijn huis om het te vragen, maar ik betrapte hem toen met mijn toenmalige beste vriendin.” Ik veeg met mijn hand mijn tranen van mijn wangen. ,,Meteen heb ik het uitgemaakt en vanaf het moment dat ik zijn huis uit ben gelopen heb ik hem niet meer gezien, tot vandaag dan.” Ik kijk Jake aan, waarom zegt hij niks? Waarom vraagt hij niks? ,,Hij is hier naartoe gekomen voor mij, hij wilt me terug en net was hij ook bij mij in mijn appartement. Maar het is niet wat je denkt Jake, echt niet. Hij kwam niet naar boven om te praten.” De beelden van Jayden schieten weer voor mijn ogen en ja hoor daar komen de tranen weer. Jake houdt me vast.
,,Wat heeft hij bij je gedaan?” vraagt hij. Ik snik even en kijk hem aan. Hoe kan het dat hij nog steeds zo bezorgd om me is? Ik schudt huilend met mijn hoofd. ,,Hé, stil maar.” Hij troost me weer en ik word steeds rustiger. ,,Lindy, zeg eens eerlijk,” ik kijk Jake aan. ,,heeft hij je verkracht?”
,,Nee, dat niet. Hij heeft me aangeraakt terwijl ik dat niet wilde.” Nu sla ik mijn armen om zijn nek en huil best wel hard volgens mij. Jake wrijft troostend over mijn rug en blijft me vasthouden.
,,Dat is vreselijk.” Jake maakt me van zich los en staat op. Snel sta ik ook op. ,,Maar nu kan je weer veilig terug naar je appartement, je hebt geen last meer van hem.”
,,Jake, ik wil liever bij jou blijven.”
,,Ik weet het niet Lindy, ik weet niet meer wat ik moet denken. Jij zegt dat je het uitgemaakt heb met Jayden, maar in het park ging je niet tegen Jayden in. Hij zei dat hij je vriend was en je ontkende het niet.”
,,Dat weet ik en daar heb ik nu spijt van. Luister, het enige wat jij moet weten is dat ik allang geen relatie meer met Jayden heb en dat ook niet meer wil. Ik ben namelijk op iemand anders verliefd.”
,,Dan is diegene een geluksvogel. Hij mag zich prijzen dat jij hem leuk vind.” Ahw, dat is zo lief gezegd van hem, maar hij heeft nog niet door dat ik het over hem heb.
,,Jake, je kent hem. Hij heeft bruin haar, mooie bruine ogen waar ik in verdrink elke keer als hij me aankijkt en zijn stem maakt me duizelig. Toevallig staat hij nu naast me.” Nu valt het kwartje bij Jake en hij kijkt me aan.
,,Ik? Ben je verliefd op mij?”
,,Ja.” zeg ik eerlijk en ik voel dat mijn wangen gloeien. Hij glimlacht even en pakt mijn hand. Hij trekt me mee naar buiten, naar Central Park waar we op een bankje gaan zitten. ,,Dus je bent echt verliefd op mij?”
,,Ja, Jake. Ik ben verliefd op jou en ik weet dat ik moest ontkennen dat Jayden mijn vriend was. Ik weet dat ik het je veel eerder had moeten vertellen, maar...” verder kom ik niet want ik voel de lippen van Jake op de mijne. Ik sla mijn armen om zijn nek en hij legt de zijne om mijn middel. Ik ga dichterbij hem zitten totdat ik op zijn schoot zit. Hij tikt met zijn tong op mijn lippen voor toestemming en natuurlijk geef ik die. Ik zoen eindelijk echt met Jake, zonder dat we gestoord worden! Onze tongen spelen een vurig liefdesspel en het voelt heerlijk.
,,Betekend dit dat je mij ook leuk vind?” fluister ik tegen zijn lippen aan.
,,Heel erg.” hoor ik Jake zeggen en de vlinders in mijn buik ontsnappen weer en vliegen als een gek rond in mijn buik. Ja, zo wil ik het! Zo wil ik elke dag wel met hem zitten!

=Jake=

Lindy zit nog steeds op mijn schoot. Ik ben zo blij, eindelijk heb ik met haar en heb ik met haar gezoend. Lindy kijkt me aan.
,,Nog over het niet ontkennen dat Jayden mijn vriend is. Ik was geschrokken dat hij opeens voor me stond, ik kon me even geen houding geven en dat besefte ik pas toen jij wegrende. Maar geloof me, ik vind jou echt veel leuker.” De grote glimlach die ik heb verdwijnt niet en weer leg ik mijn lippen op die van haar. Weer zoent ze me vol passie terug.
,,Het is al goed, maar uhm...wat wil je nog gaan doen?” vraag ik aan haar. Ja, er is nog zoveel wat we kunnen doen. Nu we eindelijk bij elkaar zijn, wil ik het liefst elke dag bij haar zijn. Ik weet dat het onmogelijk is om elke dag bij elkaar te zijn in verband met school, maar toen wil ik het proberen. Zal ik aan haar vragen of ze mee naar het huis wil? Het strandhuis van Nola, waar ik samen met Nola in woon? Of denkt ze dan dat ik verkeerde bedoelingen heb? Ik wil niet dat ze verkeerde dingen gaat denken. Mijn lichaam schreeuwt om haar, maar ik ben niet zoals Jayden, ik ga haar echt niet aanraken tegen haar wil in. Zij mag bepalen wanneer het gebeurd. Ik wil het heel graag met haar doen, maar alleen als zij er ook klaar voor is. Ze glimlacht en legt haar lippen op die van mij.
,,Dit wil ik doen.” zegt ze en zoent me weer. Ik glimlach tegen haar lippen aan. Ik had niet gedacht dat ik nu met Lindy zo zou zitten, toen ik wegrende uit het park nadat Jayden opeens voor ons stond.
,,Ik ook, maar uhm...ik wilde eigenlijk vragen of je met mij mee wilde naar mijn huis. Nou ja, eigenlijk is het huis van Nola, maar ik woon er samen met Nola. Alleen nu Nola in coma ligt is het zo stil in huis en woon ik alleen. Dat is best saai, helemaal alleen in een mega groot huis. En...nou ja, nu we eindelijk iets hebben samen, dacht ik misschien wil je wel met me mee. Ik wil het liefst dag en nacht bij je zijn.”

=Lindy=

,,Ik ook, maar uhm...ik wilde eigenlijk vragen of je met mij mee wilde naar mijn huis. Nou ja, eigenlijk is het huis van Nola, maar ik woon er samen met Nola. Alleen nu Nola in coma ligt is het zo stil in huis en woon ik alleen. Dat is best saai, helemaal alleen in een mega groot huis. En...nou ja, nu we eindelijk iets hebben samen, dacht ik misschien wil je wel met me mee. Ik wil het liefst dag en nacht bij je zijn.” Ahw, dat vraagt hij zo lief en heel voorzichtig. Denkt hij dat ik denk dat hij verkeerde bedoelingen heeft? Want dat denk ik helemaal niet. Hij heeft het beste met me voor, dat heeft hij wel laten zien. Hij behandeld me altijd zo lief en doet het rustig aan. Ik voel echt een hele grote aantrekkingskracht van mij naar Jake toe en ik wil er zeker iets mee gaan doen.
,,Ja natuurlijk wil ik met je mee Jake, dat je dat nog moet vragen.” Ik geef hem een knipoog en hij glimlacht. Hij tilt me op als een bruid en ik sla mijn handen in zijn nek. ,,Ga je me de hele weg zo dragen?”
,,Ja, jij bent veel te mooi om te lopen.” Zegt hij lachend. Ik weet dat hij het meent en mijn wangen gloeien. Waarom is Jake nou wel zo lief voor me en kunnen anderen dat niet? En met anderen bedoel ik Jayden. Ik weet niet of hij door was gegaan in mijn appartement en me dus wel wilde verkrachten, maar zo'n vermoedde had ik wel. Daarom rende ik weg, want dat wil ik dus echt niet.
,,Wonen jullie mooi?” Jake knikt.
,,Heel mooi, maar niets is mooier dan dat jij bent.” Ik voel me erg gefleit en geef hem een kus op zijn wang.

Niet heel lang heeft Jake me hoeven dragen, want binnen tien minuten zijn we er en zet Jake me zachtjes neer. Ik kijk om me heen. Wow, groot is het zeker. Wacht eens even, herken ik dit niet? Ik trek Jake mee naar de voordeur en hij maakt de deur open. Holy shit! Dus toch! Dit is het strandhuis van mijn vader. Heeft Nola die gekocht? Van welk geld?
,,Dit is het strandhuis van mijn vader.”
,,Oh sorry, ik was even vergeten dat jij het zusje bent van Nola.” Ik kijk hem aan en glimlach.
,,Het is niet erg, van jou kan ik toch alles hebben.” Zeg ik en even komt er een uitdagende blik van mij naar hem toe. Ik heb geen idee waar die vandaan kwam, maar ik vond het wel goed dat die kwam. Ik wil Jake en dat gaat vanavond gebeuren, daar ga ik zelf voor zorgen.
,,Alles hé?” Ik begin te lachen om zijn opmerking en loop door. Hij komt me achterna en slaat zijn armen om mijn middel. ,,Als je het hier zo goed kent, ga je dan mee naar buiten voor een strandwandeling?” fluistert hij in mijn oor. De rillingen gaan over mijn hele lichaam. Ik vind hem zo leuk! Ik knik en hij pakt mijn hand. Hij neemt me mee het strand op, of eigenlijk de tuin van het huis. Ik herken alles nog. Gewoon een strand als tuin, dat heeft echt niet iedereen! We lopen langs de zee en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. ,,Ben je moe?”
,,Nee. Ik wil nog niet slapen, er komt nog een zonsondergang.” Ik kijk hem aan en hij glimlacht.
,,Hoe laat wil je dat ik je naar je appartement breng?”
,,Ik wil niet naar mijn appartement, ik wil hier bij jou blijven. Mag dat?”
,,Natuurlijk mag dat, graag zelfs.” zegt hij en glimlacht. ,,Dan ga ik alleen slapen als jij met me mee gaat, eerder niet.”
,,Ga ik dan niet in de logeerkamer?” Nu kijkt hij me aan.
,,Dat dacht ik niet.” Zegt hij, tilt me op en loopt de zee in.
,,Jake, je hebt je schoenen nog aan.” Zeg ik lachend.
,,Ik word sowieso wel nat, dus het maakt niks uit.” Even kijk ik hem niet begrijpend aan.
,,Wat bedoel...” ik kan mijn zin niet afmaken, want Jake gooit me het water in en duikt gelijk achter me aan. Ik kom geschrokken boven. ,,KOUD!” roep ik uit. Jake begint te lachen.
,,Je kon van mij toch alles hebben?” vraagt hij en steekt zijn tong uit.
,,Niet leuk Jake!” Hij sprint het water uit, voordat ik hem kan pakken.
,,Net niet schat.” Zegt hij en gaat in het zand zitten. Ik ga de zee uit en loop naar hem toe. Ik ga naast hem zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder. Hij slaat zijn arm om me heen en weer voel ik de rillingen door mijn lichaam gaan. Wauw, van elke aanraking krijg ik rillingen. Langzaam gaat de zon in de verte onder, het ziet er prachtig uit. Een van mijn mooiste uitzichten is dit! De lucht is geel, rood en oranje gekleurd en de zon is een halve cirkel. Het is niet warm, maar ook niet koud, eigenlijk precies de goede temperatuur. Toch voel ik een koude rilling over mijn lichaam gaan. Een klein beetje logisch natuurlijk, aangezien Jake me net de zee in gegooid heeft. ,,Heb je het koud?” Ik knik en Jake legt zijn vest over mijn schouders. Ik trek hem goed aan en ruik de geur van Jake. Hmm, Le male van Jean Paul Gaultier, die ruikt echt lekker! Nu is de zon bijna niet meer te zien. Jake pakt mijn hand en kijkt me aan. Ik kijk terug naar hem en glimlach. Deze glimlach gaat niet meer van mijn gezicht af, wat is dit fantastisch. Ik sluit mijn ogen en leg mijn lippen weer op zijn lippen. Hij zoent me met passie terug, terwijl de zon mooi en rustig ondergaat. Ik merk dat het donkerder word en maak me los van Jake. Hij kijkt me even met een grote glimlach aan en ik giechel even.
,,Dat zag er schattig uit.” zeg ik.
,,Dank je...denk ik.” Ik sta op en trek hem ook omhoog. Ik strengel mijn vingers in zijn vingers en hand in hand lopen we terug naar het strandhuis.

=Jake=

We staan binnen en ik merk dat Lindy het weer iets warmer krijgt. Ik glimlach en pak haar hand. ,,Ik neem je mee naar boven dan kan je uit Nola's klerenkast wel een pyjama aandoen." Ik neem haar mee naar Nola's kamer en open haar inloopkast. ,,Nou, zoek maar iets uit." Lindy kijkt de kast in en ik bekijk haar. Ze is zo mooi! Ik weet dat ik niks moet proberen, maar er is zo'n grote aantrekkingskracht dat ik niet weet of ik het wel kan negeren. Mijn lichaam schreeuwt om haar. Lindy heeft iets gevonden en komt naar me toe.
,,Mag ik nu je slaapkamer zien?" Vraagt ze en kijkt me heel lief aan. Even glimlach ik en pak haar hand. Ik open mijn slaapkamer deur en loop naar binnen. Lindy kijkt me kamer rond.
,,Ik ga even de badkamer in, dan kan ik me omkleden en dan kan jij dat ook doen."
,,Omkleden?"
,,Ja in je pyjama natuurlijk." Zeg ik en wil de badkamer instappen.
,,Oh dat hoeft toch niet." Ik draai me om en ze kijkt me heel uitdagend aan. Ik loop naar haar toe.
,,Moet ik het soms voor je doen?" Ze knikt en ik glimlach even. Ik trek haar shirt uit en vind het erg leuk wat ik zie. Ik kijk haar aan. Ze glimlacht en zoent me vol passie. Ik til haar op en leg haar zachtjes met haar rug op mijn tweepersoonsbed. Voorzichtig leg ik mijn hand op haar borst en ze glimlacht tegen mijn mond. Wilde ze dit al vanaf het begin deze avond? Keek ze daarom al die keren zo uitdagend? Mijn tong speelt met die van haar en langzaam gaat mijn hand naar beneden. Even stop ik en kijk haar aan. ,,Wil je echt verder gaan?" Vraag ik aan haar.
,,Ja." Zegt ze en ze trekt mijn shirt nu ook uit. Mijn sixpack komt tevoorschijn en Lindy bijt even op haar lip. Ik zoen haar nog eens en ik maak haar bh los. Haar borsten komen tevoorschijn. Ze zijn prachtig, net zoals Lindy. Ik zoen haar in haar nek, waarbij ik gelijk haar favoriete plek gevonden heb. Ze sluit haar ogen van genot. Ik ga met mijn hand naar haar broek, die ik al snel uit heb. Even stop ik en slik ik. ,,Wat is er?" Vraagt Lindy en kijkt me aan.
,,Ik moest heel even aan die one-night-stand denken." Geef ik eerlijk toe. ,,Ik wil je zo graag, maar ik wil je niet zwanger maken."
,,Jake relax." Zegt ze en houdt een condoom omhoog. Blij pak ik 'm en zoen haar. Nu ga ik wel door en is Lindy binnen vijf minuten helemaal uitgekleed. Ze is prachtig! Ze komt naar me toe en maakt mijn knoop los van mijn broek. En niet veel later ben ik net zo bloot als zij. Ze zoent me weer en ik voel haar nagels in mijn rug als ik zachtjes bij haar naar binnen ga. We bewegen allebei zachtjes heen en weer en het voelt echt fijn. We gaan steeds sneller totdat we allebei klaar komen. Ik ga van haar af en kijk haar aan.
,,Je was geweldig." Ze glimlacht en geeft me een zoen. ,,Ik heb je toch geen pijn gedaan hé?"
,, Nee." Daar ben ik blij om. Het laatste wat ik wil is haar pijn doen. Ik sla de dekens over haar heen en daarna mijn arm. Lindy komt dichter tegen me aanliggen en legt haar hoofd op mijn borstkas, waarna ze al snel in slaap valt. Lindy is echt geweldig! Mijn ogen worden ook zwaarder en ook ik val niet lang daarna in slaap.


Reacties:

1 2

ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 4 sep 2014 - 15:25:
cute!!!!
-X-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 3 sep 2014 - 23:09:
Cute!
Xx


williewortel
williewortel zei op 3 sep 2014 - 21:39:
Oeeh beautifal, wel done


Ashley1D zei op 3 sep 2014 - 21:18:
wnnr word Nola wakker en hoe zou ze reageren....


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 3 sep 2014 - 20:16:
Wat een liefde c:
Good job baby girl
Xo