Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XXII=

Can i be saved (AF)

8 sep 2014 - 21:55

2635

8

505



=Chapter XXII=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

Als we buiten zijn, lopen we meteen door naar de auto en ik start de auto. Ik kijk via de spiegel naar het huis en zie Sophie buiten staan. Ik zwaai even en ze zwaait terug. Na een paar minuten zijn we bij het strandhuis en ik stap uit. Ik open de deur en steek mijn hand naar Lindy uit. Ze neemt hem aan en stapt uit. We lopen naar beneden en gaan zitten op de bank.
,,Jake, wat was er gebeurd boven?” Lindy pakt mijn hand vast en het voelt fijn.
,,Hij heeft me eergisteren ook geslagen nadat ik terug kwam van de date. Ik vertelde dat ik het echt leuk had met jou en dat ik erg onder de indruk van je was. Mijn moeder was meteen blij voor me, maar mijn vader dus niet. Hij vond dat ik te snel een nieuwe vriendin had en toen kreeg ik een klap. Mijn moeder had me die dag behandeld, omdat ik dezelfde avond nog een date met jou had.”
,,Dat was erg lief van je moeder, maar je had het me ook kunnen vertellen die avond.”
,,Dat weet ik, maar ik wilde het gewoon gezellig hebben.”
,,En waarom sloeg hij je zo vandaag?”
,,Vandaag sloeg hij me omdat hij je te jong voor me vind en hij is doodsbang dat ik jou ook zwanger maak." Lindy kijkt me aan en is nu helemaal stil. Wat is ze toch lief voor me en luistert ze naar me.
,,Jake, dit is afschuwelijk. Als het nog een keer gebeurd, moet je aangifte doen."
,,Ik had je gewoon niet mee moeten nemen. Ik was doodsbang dat jou iets zou overkomen en eigenlijk ben ik nu wel blij wat hij gedaan heeft.”
,,Doe niet zo raar, je vader spoort niet. Hij moet aangepakt worden.”
,,Lindy, ik ben allang blij dat hij jou niet geslagen heeft toen je al die lieve dingen over me zei. En eerst wilde ik helemaal niet dat je naar boven zou komen.”
,,Waarom niet? We hadden beloofd om bij elkaar te blijven, maar je vader had ons uit elkaar gehaald dus ik moest wel.”
,,Ik was bang dat je me zwak zou vinden. Ik gaf helemaal geen weerstand tegen hem, ik liet hem gewoon zijn gang gaan.”
,,Jake, je bent niet zwak. Wie heeft me van Jayden gered? Jij! Je hebt hem bijna in mekaar geslagen terwijl je eerst nog bij me weggelopen was. Toen wist ik dat je nog wel om me gaf. Jij bent sterk en ik weet zeker dat we er samen wel uitkomen." Ik weet niet wat ik hierop moet zeggen. Dat is zo lief van haar om te zeggen. En ik gaf ook om haar, dat doe ik nog steeds. Ik omhels haar en blijf zo even zitten.

=Lindy=

Hij omhelst me en we blijven zo even zitten tot hij zich los maakt van me.
,,Zouden wij vanavond niet samen uitgaan?” hij kijkt me aan.
,,Ja, volgens mij wel. Maar ik denk niet dat het verstandig is om te gaan Jake.” zeg ik en kijk hem bezorgd aan. ,,Wat als je wond opengaat?”
,,Als jij er bent, kan er niks gebeuren. Ik wil echt uit samen met jou, alsjeblieft.”
,,Oké.” Hij lacht even en staat op. Ik sta ook op en loop naar Nola's kamer. Ik loop weer naar de inloopkast en pak een rood cocktailjurkje eruit. Echt, Nola heeft er super mooie dingen tussen hangen. Ik heb geluk dat alles net past. Ik kleed me om en borstel mijn haar door en doe mijn make-up. Ik doe mijn zwarte hakken weer aan en ik loop naar beneden. Jake zit al op de bank op me te wachten. Ik leg mijn handen voor zijn ogen en geef hem ondersteboven een kus. ,,Zullen we gaan?” Ik haal mijn handen weg en knik. Hij staat op en kijkt me weer van top tot teen aan.
,,Je ziet er weer prachtig uit, schat.” Ik glimlach en bloos even. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar buiten. We hoeven niet lang te lopen of we zijn al bij de discotheek. Het is niet super druk maar er zijn wel veel mensen. We lopen naar binnen en de muziek vult mijn oren. ,,Wil je iets drinken?” vraagt Jake. Ik knik en we lopen samen naar de bar. We bestellen samen iets te drinken en gaan even zitten. Als we het op hebben trek ik Jake de dansvloer op. Als we op de dansvloer staan, ga ik heel dicht tegen hem aan dansen. Gewoon om onze zorgen te verlossen, even lekker los gaan. Hij slaat zijn armen om me heen en ik leg mijn hoofd in zijn nek. Zo staan we nog even te dansen. Ik kijk op en leg mijn lippen op de zijne en hij kust me vol passie terug. Ik leg mijn armen in zijn nek en hij strijkt met zijn tong over mijn lippen voor toestemming, die ik geef. Onze tongen spelen een vurig liefdesspel en ik geniet ervan en Jake ook. Ik ben echt blij dat ik Jake mijn vriendje mag noemen. ,,Ik ga wat te drinken halen, wil jij ook wat schat?" Jake kijkt me aan en ik knik.
,,Doe maar een cola, net zoals de eerste keer dat we in de discotheek waren." Ik geef hem een knipoog. Hij begint te lachen en loopt naar de bar toe. Ik kijk hem na en de vlinders vliegen als een gek in het rond. Jake is echt super leuk en hij vertrouwt me. Dat is toch altijd wel een teken. Zou ik vanavond ook bij hem blijven slapen of zou ik terug naar mijn appartement? Ik wil hem mezelf niet opdringen. Ik kijk even om me heen. Een paar meiden kijken naar Jake en dat vertrouw ik toch niet echt. Ik blijf naar ze kijken en zie ze wat smoezen. Ik kijk naar Jake die even met de barman kletst en lacht. Zijn perfecte lach! De meiden zetten aan als hij zich om draait en terug naar mij wilt komen. Ze gaan voor hem staan en beginnen een beetje te flirten. What the...! Versnelt loop ik naar de meiden toe voordat ze iets bij Jake proberen. ,,Uhm, sorry maar dit is mijn vriend. Hij is al bezet." Zeg ik en ik geef Jake meteen een zoen. De meiden haken af en Jake geeft me mijn cola.
,,Je hoefde niks te bewijzen schat. Ik hou van jou, ik zou er toch niet op gaan. Of dacht je soms dat ik dat wel zou doen?"
,,Ja, dat dacht ik heel even." Geef ik eerlijk toe.
,,Maar waarom dan?"
,,Nou, we zijn voor het eerst uit als stel zeg maar. Ik was gewoon bang dat je erop inging."
,,Zo ben ik niet." Even kijk ik naar de grond. Wat een afgang, nu denkt hij vast dat ik dit elke keer ga doen. Dat ik hem niet vertrouw. ,,Schatje, kijk me eens aan." Ik kijk Jake aan, maar mijn ogen zijn net gevuld met tranen. ,,Hé, ik hou van je. Ik zal zoiets nooit doen, ik zal je nooit op zo'n manier kwetsen." Hij veegt een traan van mijn wang. Ik kijk hem aan en probeer weer beetje te glimlachen. Anders heb ik de hele avond verpest, maar het glimlachen lukt niet echt. Jake trekt me naar zich toe en troost me. ,,Schatje, niet huilen. Het is goed, ik hou van je echt waar. Vertrouw me." Hij wrijft over mijn rug en houdt me stevig vast. Oh ik hou zoveel van hem, echt niet normaal meer.

=Jake=

Ik trek Lindy tegen me aan en troost haar. Ik snap haar reactie, maar ik hou echt zielsveel van haar, dus zou ik dat haar nooit aandoen.
,,Het spijt me.” zegt ze terwijl ze me aankijkt.
,,Don't worry, ik hou echt nog steeds van je.” Ze laat een kleine glimlach zien.
,,Ik hou ook van jou.” Ik geef haar een kus en loop naar Jesse. Jesse is al jaren de dj in deze discotheek. Via Nola heb ik hem leren kennen.
,,Hé, Jake. Hoe is het met je?” vraagt hij.
,,Goed, maar ik wilde eigenlijk een nummer aanvragen voor mijn vriendin.” ik wijs even naar Lindy. Hij knikt.
,,Welk nummer?”
,,Doe maar the Way van Ariana Grande.” Jesse knikt en ik loop terug naar Lindy.
,,Wat ging je doen?”
,,Een nummer aanvragen, speciaal voor jou.”
,,Oeh, welk nummer?”
,,Hoor je zo wel en luister maar goed, het is van mij naar jou.” Ik geef haar een kus. Een paar seconden daarna hoor ik mijn aangevraagde nummer door de speakers. Ik sla mijn arm om Lindy heen en ze luistert naar de muziek. Als het nummer is afgelopen, glimlacht ze naar me en plaats een kus op mijn lippen.
,,Dat was zo lief!” Ik glimlach en we lopen samen de dansvloer nog op. Lindy danst weer dicht tegen me aan net als eerder deze avond. Ik kan zo wel eeuwig blijven staan, het voelt geweldig!

Lindy en ik blijven samen dansen totdat we niet meer kunnen. Mijn benen zijn moe, maar ik wil bij haar blijven. Lindy glimlacht naar me en geeft me een kus.
,,Wil je nog wat te drinken bestellen? Dan ga ik even naar de toilet." Ik knik en kijk haar na totdat ze het meiden toilet in gaat. Ik draai me om en loop naar de bar toe waar ik twee drankjes bestel. En nee, het zijn geen alcoholische dranken voor mij. Ik neem expres niet omdat Lindy ook niet mag. Ik kijk naar Jesse en vraag met gebaren of er andere muziek op mag, dit nummer is vreselijk. Daar wil ik niet met Lindy op dansen. Ik sta op met mijn twee glazen en wil de dansvloer alvast oplopen om daar te staan wachten op Lindy. Ik schrik en laat de twee glazen vallen op de grond. De glazen breken in duizenden stukjes, maar dat maakt me niks uit. Het lijkt wel alsof alles om me heen stilstaat. Ik wurm me een weg langs alle mensen die op de dansvloer staan en pak haar vast dicht tegen me aan.
,,Wat is er gebeurd?" Ik kijk haar aan, maar ze schudt haar hoofd. ,,Lindy, kom op. Vertel het me alsjeblieft."
,,Het waren die meiden die met je flirtte. Ze dreigde dat ze jou van mij af gingen pakken en dat ik er niks aan kon doen. Als ik hun tegen hield dat ze me dan..." De tranen gaan over haar wangen. Wat?! Hoe durven ze?! Ik hou haar stevig vast, terwijl mijn ogen op zoek gaan naar die meiden. Flirten oké, maar mijn vriendin bedreigen ze niet! Dan heb ik ze gevonden.
,,Hier gaan ze voor boeten! Blijf hier." Ik storm op de meiden af. ,,He!" Roep ik boos. Ze draaien zich om en kijken me verbaasd aan, alsof ze niet weten wat ik kom doen.
,,He Jake." Zegt Esmee, de leider van het groepje. Tja, ik kwam hier elke avond bijna dus iedereen kent me ondertussen wel. ,,Waar is dat verslaafde vriendinnetje van je? Uhm, Nola? Ik heb haar al een tijdje niet meer gezien."
,,Hebben jullie mijn vriendin bedreigd?" Ik merk dat ze weten over wie ik het heb. Ik ben nog aardig rustig, maar van binnen kook ik van woede.
,,Oh zij. Bekijk het van de positieve kant. Ze is je niet waard, je verdient beter."
,,Beter?" Ze knikt. ,,Dat kan helemaal niet, want ze is al de beste."
,,Jake, kom op. Ze is nog maar een meisje. Ze hoort niet bij je." Even begin ik te lachen. Meer een sarcastische lach.
,,En jij wel?" Ze knikt. ,,Haha laat me niet lachen. Jij bent misschien goed voor een one-night-stand, maar verder niet. Lindy is gewoon de allerbeste en ik bescherm haar tegen alles en iedereen."
,,Pff, dat kan je niet menen. Ze kan zichzelf nauwelijks redden."
,,Nou moet je ophouden!" Ik geef haar een duw. ,,Lindy is perfect. En jullie dreigingen doen haar pijn, maar nee dat maakt jullie niets uit. Jullie willen dat ze huilt en bang voor jullie word, zodat je mij kan versieren."
,,Wat heb je ons weer goed door." Zegt Zoey en lacht. Ze zet een stap in mijn richting.
,,Ik zou dat niet doen als ik jou was. Ik hou me nog in, maar je wilt echt niet dat ik echt boos word of wel soms?" Geschrokken deinst ze even achteruit. Ja, zij weet ook waartoe ik in staat ben. ,,Luister heel goed naar me Esmee! Jullie laten haar met rust, voor altijd. Jullie proberen me niet meer te versieren en jullie maken niet eens meer oogcontact. Ze is het beste wat me is overkomen oké en dat gaan jullie niet verpesten! Hou jullie dreigementen voor jezelf en val haar daar niet mee lastig!"
,,Wow Jake. Je was leuker toen je nog niet met haar had." Zegt Esmee weer en kijkt wat arrogant naar me.
,,Prima als het je niet bevalt dan ga je toch weg?! En laat haar met rust voortaan, anders ben ik de volgende keer niet zo vriendelijk meer." Ze knikken en lopen naar de uitgang.

=Lindy=

Ik zie Jake naar ze toe lopen en een gesprek aangaat. Hij blijft rustig van de buitenkant, maar ik weet dat hij van binnen kookt van de woede. Na een tijdje komt hij terug en veeg ik de laatste tranen weg.
,,Gaat het weer?” Ik knik en Jake helpt me opstaan en hij omhelst me. ,,Wil je blijven of wil je terug naar huis?” vraagt Jake.
,,Zullen we anders gewoon terug gaan naar het strandhuis en daar iets gaan doen?” Hij knikt en pakt mijn hand en we lopen naar buiten. Na een paar minuten hand in hand gelopen te hebben zijn we aangekomen bij het strandhuis. Jake opent de deur en we stappen naar binnen. Ik doe mijn hakken uit en plof op de bank. Jake komt naast me zitten en ik leg mijn hoofd op zijn schouder, met als reactie dat Jake zijn arm om me heen slaat. ,,Sorry van net.” zeg ik zachtjes.
,,Het is echt niet erg schat.” Ik geef hem een kus op zijn mond. Maar Jake laat het niet bij een kus. Hij trekt me op zijn schoot en zoent me teder, maar met veel passie. Weer spelen onze tongen met elkaar en ik sla mijn armen om zijn nek. Dit kan ik ook eeuwig blijven doen. Ik geef toe, Jake kan geweldig goed zoenen. Ik maak me los van hem en kijk hem aan.
,,Misschien moet ik maar eens gaan, het is nog een stuk lopen naar mijn appartement.”
,,Nee, ik laat je niet gaan.” Verbaasd kijk ik hem aan. ,,Ik wil niet dat je gaat, je slaapt maar gewoon bij mij. Ik wil dag en nacht bij je blijven. Elk uur, elke minuut en zelfs elke seconde als het kan.” Ik voel dat mijn wangen rood worden en wend mijn blik af. ,,Je bent schattig als je bloost.” Ik lach even en plaats dan mijn lippen weer op de zijne. Jake tilt me op en neemt me mee naar zijn slaapkamer. Ik heb een vermoeden die waarschijnlijk waarheid word. Hij legt me zachtjes op bed en zijn lippen hebben de mijne nog geen seconde verlaten. Ik ga met mijn rug omhoog en Jake rits mijn jurk open en trekt hem uit. Ik trek zijn shirt uit en zie weer die geweldige sixpack van hem. Hij zoent me weer en ik begin zijn knoop van zijn broek los te maken. Na een paar minuten zijn we helemaal uitgekleed en pakt Jake een condoom die op het nachtkastje ligt. Na een paar seconden voel ik dat ie bij me naar binnen gaat en zet ik mijn nagels in zijn rug. Ondertussen spelen onze tongen nog met elkaar en bewegen we zachtjes heen en weer. Steeds gaan we sneller tot we allebei klaar komen. Jake gaat van me af en gaat langs me liggen. ,,Alweer, je bent geweldig.” Ik glimlach en leg mijn hoofd op zijn borstkas. Ik voel zijn hart bonken en volg het ritme waardoor ik snel in slaap val.


Reacties:

1 2

ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 9 sep 2014 - 16:02:
omg!!!
awesome!!
Esmee Bitch die je bent
snel verder!!
-X-


Nynlufx
Nynlufx zei op 9 sep 2014 - 15:59:
Leeeukkkkk :3
Snel verder jij


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 9 sep 2014 - 14:11:
esmee fy
buttttt je schrijft fab fab fab


williewortel
williewortel zei op 9 sep 2014 - 11:21:
Super gedaan

I hate Esmee
Niemand pakt Jake z'n vriendin af

ILY


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 9 sep 2014 - 9:45:
Love this! X