Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones » A Letter To Joy [Louis Tomlinson]

Stand Alones

30 sep 2014 - 21:48

319

4

246



A Letter To Joy [Louis Tomlinson]

Image and video hosting by TinyPic Hier is mijn eerste brief (van 1D tellen niet mee :p)

Beste Joy,

Ik ben het, Louis, Louis William, Louis William Tomlinson. Remember me? We zijn een jaar geleden ruw uit elkaar gegaan. Je negeerde me voor een tijd en liet niks van je horen. Je verhuisde en nam geen contact met me op. We waren beste vrienden sinds dat we drie jaar waren. We hadden een super goede band samen. We deelden alles, geheimen, kleren, advies, eten, etc. Wat is er gebeurd?

Je vertelde me dat ik iets had gedaan wat ik nooit meer goed kon maken. Wat dan? Je hebt me dat nooit verteld. Ik heb zitten nadenken en het laatste waar ik op kwam, wat het misschien kon zijn, was dat ik niet uitnodigde op mijn klassenfeest. Je zat het laatste jaar niet in mijn klas, daarom. Het spijt me zo, Joy.

Excuses heeft nu toch geen zin meer, wat heb ik eraan? Ik denk dat je dit toch verscheurd en weggooit. Ik snap het als je dit niet wilt lezen. Of wilt openen überhaupt. Maar toch, ik hou het vol. Ik blijf die brief schrijven. Ik maak hem af.

Het laatste wat ik wilde zeggen is, iets wat ik al m’n hele leven in me houd. Iets wat ik als sinds dat we vrienden zijn heb. Iets wat niemand weet. Iets wat ik nu voor het eerst zeg.

Joy, ik houd van je. Natuurlijk als beste vrienden, maar ook in de andere richting. Ik heb al sinds het begin gevoelens voor je. Ik heb ondertussen wel vriendinnen gehad, zoals Eleanor, maar dat was tijdverspilling. Ik had het gewoon vanaf het begin moeten zeggen. Nu ben ik te laat.

Joy, ik wil alleen maar zeggen, dat ik spijt heb en je terug wil. Vertel me dat je ook nog van mij houd, dat je terug komt en mij niet alleen laat. Ik kan niet zonder je.

Ik houd van je, hield van je, en zal altijd van je blijven houden,

Jou beste vriend,
Louis


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 11 sep 2014 - 22:09:
Aww vooral die laatste zin :'


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 11 sep 2014 - 17:02:
aaaaaaahhhhhhhhwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!
-X-


xJustMe
xJustMe zei op 11 sep 2014 - 16:52:
Lief!
x


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 11 sep 2014 - 15:34:
So cute!
Xx