Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XXIV=

Can i be saved (AF)

11 sep 2014 - 20:33

2634

6

469



=Chapter XXIV=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

Lindy heeft mijn hand vast en terwijl zij met gesloten ogen van de zon geniet, kan ik alleen maar naar haar kijken. Waarom moet ze zo mooi en lief zijn? Waaraan heb ik haar verdiend? In het begin ben ik zo bot tegen haar geweest. Ik dacht zelfs even dat ze Zayn leuk vond. Zou de politie al langs mijn huis zijn gegaan, weet mijn vader dat ik aangifte gedaan heb? En wat zullen mijn moeder en Sophie zeggen? Moet ik voor de veiligheid hier blijven of juist niet? Als ik naar huis moet van de politie dan neem ik Lindy sowieso niet mee. Ik hou van haar en ik wil alles met haar delen, maar ik riskeer het niet dat mijn vader in zijn woede haar slaat. Niemand mag haar aanraken of iets aandoen. Dan gaat mijn telefoon af en ik haal mijn hand uit de hand van Lindy, waardoor ze haar ogen opent en mij aankijkt. Ik neem op.
Soof.
Jake, de politie staat hier en zegt dat jij pa aangegeven hebt.
Ja dat heb ik gedaan.
Niet echt slim. Pa is pislink.
Het is even stil. Jake de politie zegt dat jij hierheen moet komen zodat ze de aanklacht kunnen voltrekken.
Wat?! Waarom?
Ja hallo. Jij hebt aangifte gedaan, kom nou maar hierheen.
En ze hangt op. Ik kijk naar mijn mobiel. Het scherm is nu stuk interessanter dan anders. Hier kan ik niet onderuit komen, ik moet wel terug naar mijn ouders, anders is de aangifte niet geldig. Maar hoe ga ik Lindy dit vertellen? Ik kijk Lindy aan en slik even.
,,Lindy, ik moet naar mijn ouders. De politie wilt de aangifte definitief maken en daar moet ik bij zijn."
,,Wat?! Nee, ga niet alsjeblieft."
,,Ik moet wel."
,,Dan ga ik met je mee." Ze staat op uit de stoel en wilt naar binnen, maar ik hou haar tegen.
,,Nee. Ik wil niet dat je mee gaat, ik wil niet dat jou iets overkomt. Het is verstandiger dat je hier blijft. Mijn vader is woedend."
,,Juist daarom ga ik mee." Wat is ze toch lekker koppig, net zoals Nola.
,,Schat alsjeblieft. Ik vergeef het mezelf nooit als jou wat overkomt! Ik probeer je te beschermen, ik wil niet dat jij pijn hebt."
,,En ik wil je niet kwijt Jake."
,,Ik wil jou ook niet kwijt. Maar het is beter als je thuisblijft.”
,,Alsjeblieft Jake, laat me meegaan of ga niet. Ik blijf aan je zijde, wat er ook gebeurd.” Moet ik het doen? Ik ben doodsbang maar ze wil echt mee.
,,Oké, maar blijf bij mij.” Ze knikt en we lopen mijn slaapkamer binnen. Ik pak mijn kleren bij elkaar en kleed me snel aan. Lindy komt al snel naar beneden gelopen en pakt mijn hand. We lopen samen haar appartement uit naar de liften. De lift is er snel en de deuren gaan open. We stappen in en drukken op begane grond. Al snel zijn we er en stappen uit. We stappen het complex uit en lopen naar mijn huis. Al snel zijn we er en stapt er al een agent naar buiten. Hij vraagt aan Lindy om ons alleen te laten en ze loopt alvast naar binnen. Ik hoop dat de agent snel is, want ik wil dat er niks met haar gebeurd.
,,Ik kan u garanderen dat alles goed verloopt. We houden uw vader goed in de gaten. Maar, u moet wel uw telefoon uitzetten.” Ik knik en zet hem uit. Ik hoef Lindy niet te bellen als het fout gaat, want ze is er zelf al bij. Ik loop achter de agent mee naar binnen.
,,Jake." Zegt mijn moeder en ik wil naar haar toe als ik twee handen bij mijn kraag van mijn shirt voel. Geschrokken kijk ik op. Die agenten zeiden toch dat er niks kon gebeuren?! Mijn vader heeft me vast en gooit me tegen de muur. Hard kom ik met mijn zij tegen de muur aan, precies de zijkant waar mijn wond zit.
,,Jij bent nu echt te ver gegaan!" Ik ga met mijn hand naar mijn wond. Fuck dat doet pijn.
,,Aangifte hé?! Hoe durf je tegen je eigen vader?! Je bent een slappeling! Na één tik gelijk naar de politie gaan!" Ik voel een schop in mijn buik en daarna zie ik mijn vader op de grond liggen met de twee agenten op hem. Ik heb pijn, zoveel dat ik blijf liggen. Mijn hand word rood door het bloed wat uit mijn wond komt. Als ik blijf liggen, voel ik minder pijn. ,,Je bent echt een zwakkeling Jake!" Roept mijn vader. ,,Als het even niet mee zit, laat je het opknappen door anderen. Wanneer ga je eens je verantwoordelijkheden nemen?" Ik laat het maar over me heen komen. De pijn overheerst mijn woede die ik hem op dit moment. Even kijk ik hem in zijn ogen aan, voordat hij mee word genomen door de agenten.

=Lindy=

Ik zie dat Jake tegen de muur word aangegooid en ik slaak een gil. Sophie slaat haar arm om me heen en stelt me gerust. Als Jake's vader word meegenomen door de politie, ren ik naar Jake toe en kniel naast hem neer.
,,Jake, gaat het?” Hij schudt zijn hoofd en gaat een beetje rechtop zitten. Ik zie dat de rechterkant van zijn shirt rood is en zijn hand ook. Ik haal het shirt voorzichtig omhoog en zie dat de wond open ligt.
,,Ik ga de EHBO-doos halen.” zegt Jake's moeder en Sophie loopt met haar mee.
,,Het spijt me Jake.”
,,Waarom?”
,,Ik moest bij je blijven. Of tenminste buiten blijven.”
,,Het is niet jou schuld. Je had het niet kunnen voorkomen.” Ik geef hem een kus op zijn wang en Jake's moeder komt de kamer in. Ze zet de doos neer en maakt het doekje nat. Ik pak Jake zijn hand en het doekje word op zijn wond gelegd. Als het schoon is, kan je zien dat de wond open ligt. De wond ligt niet erg open, dus hoeft er niks te gebeuren. Jake's moeder doet er wel verband om en ik help Jake opstaan. Als hij staat, bedankt hij zijn moeder en Sophie en lopen we naar buiten. We zwaaien nog even en we stappen in zijn auto. Hij rijdt aan en we komen al snel aan bij het strandhuis. Hij stapt uit en opent mijn deur. Ik pak zijn hand en stap uit. Hij sluit de deur en we lopen naar binnen. ,,Ik moet echt even liggen." Zegt Jake en ik help hem op de bank. Ik ga langs hem liggen en hij slaat zijn arm om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en hij geeft me en kus op zijn kruin. Niet lang daarna val ik in slaap van al dat stressen.

Ik word wakker en zie dat Jake in de keuken bezig is. Ik gaap even en ga rechtop zitten. Ik wrijf in mijn ogen. Ik loop naar de keuken en sla mijn armen om Jake heen.
,,Hé, je bent wakker.” Jake geeft me een kus.
,,Hoe lang heb ik geslapen?”
,,Zo'n drie uur in mijn armen, daarna ben ik aan het diner begonnen. Aangezien het nu al half zes is, moeten we straks wel iets eten.” Ik knik en loop terug naar de bank, waarna ik mijn mobiel pak. Ik zie dat ik een voicemail bericht heb. Ik beluister het bericht: Goedemiddag mevrouw Miller. U spreekt met werkploeg H&M. We bellen u in verband met de sollicitatie, helaas kunnen we u niet bereiken. Zou u ons terug kunnen bellen? Het liefst zo snel mogelijk. Alvast bedankt. Snel typ ik het nummer in van de H&M en bel terug.
Met H &M werkploeg?
Hallo met Lindy. Ik zag dat jullie mij gebeld hadden.
Dat klopt, we hebben goed nieuws voor u.
Een grote glimlach siert mijn gezicht en Jake kijkt me verbaasd aan.
Ik ben benieuwd.
De baan is vrij en u hebt hem gekregen. U mag hier dus komen werken. Overmorgen is u eerste dag. Uw uren en dagen krijg u binnenkort binnen via de mail.
Super! Dankjewel!
Graag gedaan. Fijne dag verder.
Dank u wel! Tot ziens.
Ik hang op en doe een overwinningsdansje. Jake lacht en ik loop naar hem toe. ,,Waarom zo vrolijk?”
,,Ik heb de baan! Ik ben zo blij!”
,,Super!” Hij pakt me bij mijn middel en trekt me tegen zich aan met als gevolg dat ik zijn lippen op de mijne voel. Ik kus hem met passie terug. Hij tilt me op en zet me op het keukeneiland neer. Hij maakt zich los van me en kijkt me aan. ,,Vertel!”
,,Nou, er werkte daar dus iemand die ontslag nam. Ze moesten even bekijken of ik de baan kreeg of niet. Ze belde me en hadden voicemail ingesproken. Ik had ze teruggebeld en toen vertelde ze me dat ik de baan kreeg.” Hij glimlacht en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Hij gaat weer verder met eten en ik bekijk hem. Ik snuif de geur op die door de keuken hangt, heerlijk! Ik pak alvast twee borden en bestek en leg het op tafel. Ik pak twee glazen en zet ze ook op tafel. ,,Wat wil je drinken?”
,,Doe maar cola.” Hij geeft me een knipoog. Cola is een ding tussen ons. De eerste keer dat we uit gingen bestelden we en cola en nu houden we dat dus aan. Ik schenk de glazen in en schuif alvast aan.
,,Wat maak je eigenlijk?”
,,Pasta.”
,,Lekker!” Niet lang daarna is het klaar en neemt Jake de pannen mee en zet op tafel en we beginnen met eten.

=Jake=

Ik ben super trots op Lindy. Ze heeft de baan. Vanavond maar gaan vieren.
,,Moet je morgen al beginnen?" Ik kijk haar aan en ze schudt haar hoofd.
,,Overmorgen pas."
,,Dan gaan we het vanavond vieren."
,,Ik weet het niet Jake. Jij hebt net wat vreselijks meegemaakt."
,,Jij bent het belangrijkste. En trouwens ik wil niet alleen aan de slechte dingen denken. Ik wil mijn allerliefste vriendinnetje los zien gaan op de dansvloer." Ze begint te lachen.
,,Zo'n goede danseres ben ik niet hoor."
,,Nou ja, alle ogen zijn op je gericht als jij danst dus je moet wel goed kunnen dansen. We gaan het gewoon vieren vanavond, nodigen we Kevin en Sophie ook uit en dan gaan we met z'n vieren uit."
,,Ik heb geen keuze hé?”
,,Je hebt me helemaal door schat." Ik geef haar een knipoog en eet verder. Dit moet het perfecte feest worden. Ik ga zo naar Kevin toe om ervoor te zorgen dat het een feest word die ze nooit meer vergeet. Als we klaar zijn, til ik haar op.
,,Jake, gaat dit wel? Ik bedoel, heb je geen pijn meer?"
,,Hoezo je bent zo licht als een veertje." Zeg ik lachend.
,,Dat ben ik niet. Jake alsjeblieft, doet het geen pijn want anders kan je me voorlopig niet meer op tillen. Ik wil niet dat je pijn hebt." Ik schrik. Ik mag haar niet meer op tillen als ik nu aangeef dat ik pijn heb. Natuurlijk heb ik pijn, ik ben hard tegen muur aangegooid, maar ik wil haar nog wel blijven vasthouden en optillen hoor.
,,Schat, ik heb bijna geen pijn meer. Maar ik blijf je optillen!" Ik geef haar een kus en neem haar mee naar de tuin. Ik leg haar op een tuinstoel en zoen haar. ,,Ik ga naar beneden naar Kevin. We moeten nog wat dingen regelen vandaag." Ik zie dat ze even schrikt.
,,Toch niet weer bij je vader hé? Zeg me dat je niet naar het politiebureau moet!" Ik pak haar hand.
,,Ik hoef niet naar politiebureau. Ik hoef mijn vader voorlopig niet meer te zien of tegen te komen. Geen zorgen en als je dat wel doet, bel je me oké?" Ze knikt en ik loop naar benden. Kevin zou vandaag dienst hebben maar staat niet achter de balie. In het kamertje achter de balie, daar zit hij altijd als hij het rustig heeft. ,,Kevin, ga je mee naar de grote discotheek?"
,,Hoezo?"
,,Lindy heeft gesolliciteerd bij de H&M en ze is aangenomen. Dat moeten we vieren dus alleen de grootste discotheek met de beste dj is goed genoeg. Het moet perfect zijn."
,,Het perfecte feest voor het perfecte meisje?" Kevin kijkt me lachend aan en ik knik. ,,Maar uhm, nu ga je haar wel minder vaak zien hé."
,,Wat bedoel je?"
,,Lindy zal straks alleen maar aan het werk zijn en als ze dan thuis komt is ze moe. Misschien heeft ze dan wel geen tijd voor je." Ik gruwel bij de gedachten dat ik Lindy niet meer zo vaak zie. Ik heb daar helemaal niet over nagedacht. ,,Hoe is het met je duizeligheid?"
,,Gaat wel. Maar kom op, we moeten alles gaan regelen anders komt dat feest er niet! Ik trek Kevin mee het appartementencomplex uit en steek de weg over, op naar de discotheek!

=Lindy=

Jake loopt het huis uit en ik mis hem nu al weer. Ik ben super blij dat ik de baan heb. Ik pak mijn mobiel en stuur een berichtje naar mijn adoptieouders. Niet lang daarna krijg ik een reactie terug: Super geregeld lieverd! We zijn trots! XXX. Ik glimlach en leg mijn mobiel weg. Wat gaan we vanavond nou doen? Jake zei dat we het gingen vieren dat ik de baan heb, maar wat gaan we doen? Ik loop naar mijn kledingkast en bekijk mijn kleren. Wat zal ik aandoen? Misschien moet ik eerst maar gaan douchen. Ja, dat ga ik doen. Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan. Ik kleed me uit en stap onder de douche. De stralen verwarmen mijn lichaam en ik was mijn en lichaam. Ik zet de douche uit en stap eronder uit. Ik droog me af en wikkel de handdoek om mijn lichaam. Ik loop terug en trek mijn zwarte kanten lingeriesetje aan. Ik kijk naar mijn kleding en kies een lichtblauw jurkje uit. Met daaronder mijn zwarte glimmende pumps. Ik loop naar mijn sieradenrek en pak er een hartjesketting af. Het is een half hartje die ik samen met mijn adoptiemoeder deel. Op de mijne staat 'Mama' en bij haar staat er 'Lindy'. Ik gaf het aan haar voor kerst een paar jaar terug. Ze was er super blij mee en droeg en draagt het elke dag. Ik ben blij dat ze het waardeerde. Ik pak nog wat oorbellen en leg alles klaar. Ik trek mijn jurk al aan en doe mijn haar. Ik doe het in een losse vlecht die over mijn schouder hangt. Ik houd mijn make-up heel simpel. Mascara, eyeliner en lipgloss. Ik hoor de deurbel en loop naar de deur. Ik open de deur en zie Jake en Kevin staan. Ze komen binnen en Jake kijkt me van top tot teen aan.
,,Je ziet er weer prachtig uit.” Ik glimlach even en hij komt op me afgelopen en zoent me. Kevin kucht even. We maken ons los van mekaar en Jake en Kevin lopen naar de andere slaapkamer. Ik loop terug naar mijn kamer en maak me verder klaar. Ik doe mijn accessoires om en doe mijn schoenen aan. Ik neem geen tas mee, mijn telefoon en sleutels mag Jake bijhouden. Ik bekijk me nog snel in de spiegel en loop naar de woonkamer. Meteen hoor ik dat iemand op de deur klopt en ik open de deur. Sophie stapt naar binnen in een mooie zwarte jurk.
,,Mooie jurk Soof.”
,,Jij ook Lindy.” Ik glimlach en we gaan zitten op de bank zitten wachtend op de jongens.

Na een kwartier komen de jongens aanlopen in dezelfde kleren. Ik lach even en sta dan op. Ik loop naar Jake toe en pak zijn hand.
,,Zullen we gaan?” vraagt Sophie. We knikken en lopen aan. Ik pak nog snel mijn sleutels en mobiel en loop weer terug naar de groep.
,,Wat gaan we eigenlijk doen?” vraag ik en pak Jake's hand weer.
,,Zeg ik niet.” Ik zet een pruillip op en Jake schudt zijn hoofd. Ik zucht.
,,Kan je mijn mobiel en sleutels bijhouden?” vraag ik aan Jake. Hij knikt en ik doe mijn spullen in zijn zakken. We lopen door en komen aan bij de discotheek.


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 sep 2014 - 15:11:
Super! Sorry voor mijn late reactie X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 12 sep 2014 - 18:40:
Super!!!
XX


williewortel
williewortel zei op 12 sep 2014 - 16:56:
superr


Nynlufx
Nynlufx zei op 11 sep 2014 - 22:23:
Weeee leuukkkk (:
xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 11 sep 2014 - 21:33:
awesome!!!
snel verder!!!
-X-