Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » This Is Me-> Michael Clifford//5SOS » 2.

This Is Me-> Michael Clifford//5SOS

12 sep 2014 - 21:21

759

8

378



2.

Image and video hosting by TinyPic

Clary POV
Ugh waarom altijd als wij hier zijn moeten hun weer ‘’toevallig’’ langskomen. Ik voel mijn telefoon trillen en pak hem uit mijn zak. Mam staat er op het scherm. met een zucht ontgrendel ik hem.
Hoi
CLARISSA KOM NU NAAR HUIS!!
nhe geen zin in
LUISTER EENS JONGE DAME JE LUISTERT NAAR JE MOEDER EN JE KOMT NU NAAR HUIS!!
ik laat een vermoeide zucht horen
laat mij gewoon doen wat ik zelf wil
JACE GA NU JE ZUS OPHALEN!!!!!
Daarna een piep wat betekent dat ze heeft opgehangen.
‘wie was dat?’ Nola kijkt op en al snel volgen Lindy en melina haar voorbeeld. ‘mijn moeder, wie anders’ dan kijkt Lindy me opeens mysterieus aan. ‘weet je nog dat je nogsteeds een dare moet doen die je bij onze filmnacht moest doen, maar toen wisten we geen opdracht’ ik knik kort. ‘nou ik heb de perfecte dare voor je bedacht’ ‘okey vertel’ ‘plzz ga ons niet haten we hebben hem met zijn allen bedacht maar je moet Michael zoenen’ ‘what?’ ‘en nee je kan geen andere doen want het is dit of een hele week op school lopen hoe je ouders willen dat je eruit ziet’ ‘ik haat jullie’ de meiden keken me lachend aan terwijl ik me omdraaide en richting de andere kant van het pad liep. ik wou echt niet rond lopen op school met die belachelijke dingen dus het was dit maar, en het ergste ik mocht Michael niet echt en dat wist hij maar al te goed. Op school waren we net vijanden. Ik kwam ondertussen aan bij de jongens en nam een hap lucht. ‘Michael kan ik je ff spreken?’ vroeg ik terwijl ik gelach van de meiden hoorde en verbaasden blikken van de andere kreeg. Michael leek al net zo verbaasd als de rest maar haalde toen zijn schouders op. ‘zeg maar’ ‘nou eigenlijk liever ff alleen’ hij keek om zich en stond toen uiteindelijk toch op terwijl ik al doorstapte naar een rustiger deel. Ik draaide me om en hij botste bijna tegen me op door mijn voor hem onverwachte beweging. ‘nou wat is het probleem’ ‘dit’ ik plaatste mijn lippen op die van hem. Hij versteende even maar daarna zoende hij me ruw terug terwijl zijn armen om mijn middel kwamen. Ik gooide mijn armen om zijn nek. Zijn tong streek over mijn lip en ik opende mijn mond een beetje. zijn tong zocht naar die van mijn tong. Vergetend dat we elkaar niet echt mogen liet ik me meeslepen in de zoen. zo’n slechte zoener was hij niet.


Lindy POV
Verbaasd keek ik naar Michael en Clary die elkaar stonden op te eten. Dat ze het ook nog echt zou doen had ik nooit verwacht, want kom op iedereen weet dat ze elkaar niet mogen. Ik keek wat om me heen en zag een te bekend persoon op motor aankomen rijden. Ik stootte de andere meiden aan en wees naar Jace die net stopte. Shit! ‘hebben jullie Clary gezien, ze zou hier moeten zijn volgens onze moeder. ‘die is net naar huis gegaan’ antwoordde Nola vlug. ‘ow okey, ik moest haar halen van mam maar eigenlijk wou ik zeggen dat ze gewoon moest doen wat ze zelf wou. Maar dan ga ik wel weer naar huis. Bye girls’ we zwaaide kort terwijl Jace omdraaide en weer weg reed. Ik keek weer terug naar Clary en Michael maar hun waren nog steeds bezig. Toen ik weer weg keek bleef mijn blik hangen bij Ashton. Okey laat ik eerlijk zijn, hij is knap, is eigenlijk best wel aardig, heeft een super maar dan ook super schattige lach, en zijn kuiltjes als hij lacht, zijn geweldige bruin/groene ogen en niet te vergeten zijn sixpack. Hij gaf me een knipoog wat er voor zorgde dat ik langzaam rood werd en een bijna hartaanval kreeg en weer ff naar lucht moest happen zonder flauw te vallen. Ik voelde een nies aankomen en begon te wapperen met mijn handen voor mijn neus wat verbaasden blikken van de jongens opleverde en wat geïrriteerde zuchten van Melina en Nola. Ik liet een gênant niesje en keek naar Ashton die langzaam rood werd en naar zijn schoenen keek terwijl er een kleine glimlach op zijn gezicht ontstond. Waardoor ik zijn o zo leuke, schattige kuiltjes zag. Wat er voor zorgde dat mijn hart een sprongetje maakte. Ik denk dat het wel duidelijk is ik ben verliefd!





----------------------------------------------
aangezien ik een 10 heb voor engels vond ik het wel tijd voor weer een nieuw hoofdstuk, dus ben ik toen ik thuis kwam begonnen met schrijven.
so hope you like it
reageren=melding
xx


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 30 sep 2014 - 20:51:
Awesome!! Snel verder x


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 21 sep 2014 - 23:21:
OMG
Clary en Michael <3
Snel verder! !
Xx


Sentjuh
Sentjuh zei op 18 sep 2014 - 9:59:
Snel verder please! Ik ben verslaafd aan je verhaal!


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 13 sep 2014 - 11:16:
Leeeuuuk! Ik had een 8,4 voor geschienis. Dat is ook nog aardig goed
Snel verder!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 12 sep 2014 - 22:06:
Ik heb een 9 voor Frans gekregen, but you already know that
Btw je schrijfstijl gaat echt vooruit!
Xx