Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ้n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XXV=

Can i be saved (AF)

14 sep 2014 - 16:54

1505

8

360



=Chapter XXV=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

Lindy heeft mijn hand vast en we staan nu voor de discotheek. Ik ga achter Lindy staan en doe mijn handen voor haar ogen.
,,Jake wat doe je?"
,,Je mag het pas zien als we binnen zijn. Vertrouw me." Zeg ik en ik neem haar voorzichtig mee naar binnen. Kevin en ik hebben vrienden uitgenodigd, wat in totaal op vierentwintig uitkomt en iedereen is er. Ze zijn zoals afgesproken stil. De discotheek is echt groot maar is nu helemaal vol. We kennen veel mensen en Lindy verdiend veel mensen die haar feliciteren. De beste dj die we kennen staat er en er is geen alcoholische drank. En dat allemaal speciaal voor Lindy. Vanmiddag had ik die opmerking van Kevin nog steeds in mijn hoofd, maar nu moet ik daar maar even niet aan denken. Ik haal mijn handen van haar ogen en iedereen roept gefeliciteerd en de dj begint 'wel gefeliciteerd' te draaien. Ik moet even lachen en geef Kevin een high five. Lindy draait zich om en kijkt me aan.
,,Wauw Jake." Ze komt naar me toe en zoent me. ,,Dank je wel."
,,Alsjeblieft. Ik vond dat we het moesten vieren en alleen de perfecte locatie was goed genoeg."
,,Nou dank je wel. Dit zal ik niet snel vergeten." Lindy gaat bij de anderen op de dansvloer staan en gaat kletsen met Sophie die ze meegetrokken heeft. Ze kunnen nog niet dansen want de dj draait nog niet. Ik kijk de dj aan en schreeuw: ,,Let's get it started!" De dj knikt en 'lets get it started' van the black eyed peas klinkt door de boxen. Iedereen op de dansvloer juicht en begint te dansen. Ik loop met Kevin naar de bar en gaan zitten op de barkruk. We bestellen een cola en kijken naar Lindy en Sophie. Lindy danst echt goed en ze ziet er goed uit.
,,Moet jij niet iets gaan doen aan je single-status?" Ik kijk Kevin aan en neem een slok.
,,Wat bedoel je? "
,,Sophie. Dit is toch je kans. Ga met haar dansen."
,,Haha, jij bent grappig." Even lacht hij.
,,Dat was geen grapje. En nu ga je met haar dansen!" Lachend trek ik hem van de kruk af en duw hem richting mijn zusje. Niet veel later dansen ze toch samen. Ik wil me weer omdraaien om terug te gaan naar de bar als mijn arm vast gepakt word. Ik kijk om en zie Lindy. Ze trekt me mee de dansvloer op en gaat weer heel dicht tegen me aan dansen. ,,Je danst erg sexy." Fluister ik in haar oor en geef haar een zwoele kus in haar nek. Haar ogen sluiten zich even en kijken me daarna aan. Ze gaat even met haar hand door mijn haar en dan legt ze haar lippen vol passie op die van mij. Ik zoen haar terug en til haar op. Haar benen wikkelt ze om mijn middel en haar tong speelt met de mijne. Ze denkt helemaal niet meer aan mijn pijn. Gelukkig maar! Want haar zo vasthouden en zoenen wil ik niet meer missen!
Lindy maakt zich los van me.
,,Ik ga even wat drinken halen.” Ik knik en ze loopt aan. Ik hou haar in de gaten en onderweg word ze allemaal gefeliciteerd door mensen. Ik zag wel aan Lindy dat ze het heel leuk vind. Ze verdient dit ook. Maar zou ze dan echt minder tijd voor me hebben als ze gaat werken? Ik kijk even naar Kevin en Sophie en zie ze heel dicht tegen elkaar dansen. Dat word een stel, dat is duidelijk. Ik kijk weer terug naar Lindy en ze komt aanlopen met twee glazen. Ze geeft er een aan mij en ik neem een slok. ,,Zouden Kevin en Sophie elkaar leuk vinden?” vraagt Lindy. Ik knik en kijk hun kant in. Nog steeds staan ze te dansen. Ik grinnik en draai me terug. Als ik mijn glas op heb zet ik het op de tafel en Lindy doet hetzelfde. Ik pak Lindy weer vast en trek haar tegen me aan en leg mijn lippen weer op die van haar. Ze zoent me vol passie terug en onze tongen spelen met elkaar. Ze legt haar armen in mijn nek en ik trek haar nog dichter tegen me aan.
,,Slik elkaar niet in hé!” hoor ik Kevin roepen. Ik negeer het en focus alleen op Lindy. Ik maak me los van haar en trek haar mee naar de gang.
,,Hier is het rustiger en hebben we alle tijd.” Zeg ik met een glimlach en leg mijn lippen weer op die van haar.

=Lindy=

Niet lang nadat we op de gang stonden, heeft Jake me meegenomen naar een kamer ergens achter in de discotheek. Hij wist dat er ergens een 'private room' was en we liepen erheen. Hij deed de deur op slot en liet me al die tijd niet los. Zoals ik al verwachtte staat er natuurlijk een bed, maar ook een koelkastje en en klein nachtkastje met daarop een klein kistje. Wat typisch en ik lach even in mezelf.
,,Wat is er?” Jake heeft het dus gemerkt.
,,Het is gewoon zo typisch, zo'n 'private room'.”
,,Ja, maar is het niet goed? Als je terug naar huis wilt en het daar doen, vind ik het niet erg.”
,,Wat wil jij?”
,,Het is jou keuze.” Ik grinnik even en leg mijn lippen op de zijne, met als antwoord dat het dus deze kamer word waar we het gaan doen. Hij zoent me met passie terug, tilt me op en legt me zachtjes op het bed. Nu begin ik met het eerste kledingstuk. Ik trek zijn shirt uit en begin zijn broekknoop te openen. Als die open is trekt hij zijn broek uit en begint aan mijn jurk. Het gaat heel soepel en al snel zijn we uitgekleed. Alles daarna gaat snel en zonder problemen. We bewegen zachtjes heen en weer en steeds harder tot we allebei klaar komen. Hij gaat van me af en kijkt me aan. Ik glimlach even, maar zoen hem dan nog een keer. Zo zoenend liggen we op bed. Hij slaat zijn armen om mijn lichaam heen en met mijn ene hand ga ik door zijn haar en mijn andere hand op zijn borstkas.

=Jake=

Na een tijdje gezoend maakt Lindy zich los van mij.
,,Je bent echt super. Eerst onze leuke dates, onze geweldige eerste nacht, dan een groot feest voor mij georganiseerd en nog ben je me niet zat.” grapt ze. Ik lacht en kijk haar dan aan.
,,Jij bent ook super hoor! Geloof me.” Ze bloost even en ik geef haar een kus op haar mond. Ik pak mijn mobiel en kijk hoe laat het is. ,,Misschien moeten we Kevin en Sophie maar eens gaan zoeken.” Ze knikt en we kleden ons snel aan en lopen de kamer uit. We lopen de grote zaal weer in en zoeken Kevin en Sophie. Al snel heb ik ze gevonden. Ik pak Lindy's hand en wurm me een baan door alle mensen. Als we een paar meter van ze vandaan zijn, zie ik dat ze aan het zoenen zijn. ,,Anders gaan wij alvast, die twee komen straks wel weer.” zeg ik tegen Lindy met een knipoog. Ze lacht en we lopen naar buiten. We lopen richting het appartement van Lindy en al snel zijn we er. We lopen naar binnen en meteen door naar de lift. We zijn snel boven en lopen naar binnen. We doen onze schoenen uit en Lindy pakt wat drinken. Ze komt terug met twee glazen en zet ze neer op de salontafel. Ik ga op de bank zitten en trek Lindy op mijn schoot. Ze nestelt zich tegen me aan en ik sla mijn arm om haar heen. Ik voel mijn telefoon trillen en zie dat Kevin een bericht heeft gestuurd: Dude. Je zus is geweldig! Ik lach even en leg dan mijn mobiel weer weg. Ik pak mijn drinken en drink het in één keer leeg. Lindy pakt haar glas en neemt een slok. ,,Hoe vond je het eigenlijk?” vraag ik aan haar.
,,Super! En echt super bedankt.” Ze geeft me en kus op mijn mond en drinkt daarna haar glas leeg. Ik zie aan Lindy dat ze moe is, dus til ik haar op en neem haar mee naar haar slaapkamer. Ik heb geen idee of ze nu wil dat ik bij haar kom slapen dus open ik de deur, maar word dan aan mijn pols vast gepakt. Ik draai me om en Lindy kijkt me aan. ,,Blijf je bij me?” Ik knik en we kleden ons om. Ik ga in mijn boxer alvast op bed liggen en al snel komt Lindy naast me liggen. Ik sla mijn arm om haar heen en ze legt haar hoofd op mijn borstkas.
,,Kan je zo eigenlijk wel slapen? Is dat niet te hard?”
,,Nee joh. Jij bent niet hard. En ik kan perfect in slaap vallen op je.” Ze kijkt me aan en ik lach en geef haar een kus op haar mond. Ze legt haar hoofd weer op mijn borstkas en valt al snel in slaap. Mijn ogen voelen ook zwaarder en vallen ook dicht.


Reacties:

1 2

williewortel
williewortel zei op 16 sep 2014 - 19:27:
Super en een fijne vakantie


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 16 sep 2014 - 17:36:
Awesome!
Xx


x1Dx
x1Dx zei op 15 sep 2014 - 16:28:
Heel leuk!
Snel verder! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 sep 2014 - 15:47:
awesome!!
jaaa 29 september posten!!!
have funn op je vakantie!!!
-X-


Nynlufx
Nynlufx zei op 15 sep 2014 - 7:52:
Doe maar 39 september
Zeer veel plezier op je vakantiiee!!!
Xx