Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 32

Don't forget where you belong

14 sep 2014 - 21:42

1245

5

241



Chapter 32

Nieuw hoofdstukje!!!! Hebben jullie Fireproof gehoord. OMG ik ben verslaafd. Vergeet niet te reageren. Ik hoop dat jullie dit hoofdstukje een beetje leuk vinden. X

Als het optreden van 5 seconds of summer voorbij is begint er muziek. Over ongeveer een kwartiertje komt One direction op. Ik Perrie en Eleanor worden echt met de minuut zenuwachtiger. 'Nog een paar minuten' gil ik. Dan word de hele zaal weer donker. Alle fans inclusief ons beginnen te gillen. Ik merk dat ik allemaal kriebels in mijn buik krijg. De muziek van midnight memories begint te spelen. En dan staan ze daar. De hele zaal begint nog harder te zingen en harry begint met zingen. Langzaam komen ze verder naar het publiek. Zayn en liam komen al deze kant op. Maar ze zien ons nog niet. Dan komt ook de rest richting onze kant. Ze zwaaien wat naar het podium en liam kijkt onze kant op.maar zit ons niet. Die gast is wel blind zeg. Dan lopen ze allemaal weer weg. Het liedje is bijna afgelopen. Ze gaan verder met little black dress. Dan komt Zayn onze kant op. Zijn ogen gaan langzaam van de achterkant van het publiek naar voren. En dan ziet hij perrie. Een enorme glimlach verschijnt op zijn gezicht. Het liedje is op precies dat moment afgelopen. Zayn begint als een gek te springen van blijdschap. Niall en Louis zien het en kijken hem echt met een wat de heck ben je aan het doen blik aan. Maar Zayn heeft dat niet echt door en kan zijn ogen niet meer van Perrie af houden. Louis besluit naar Zayn toe te lopen en vraagt waarschijnlijk wat er is. Zayn wijst richting ons en Louis ziet ons ook maar het dring volgens mij nog niet echt door dat wij het zijn. Hij moet een tijdje naar Eleanor kijken voordat hij door heeft dat ze het toch echt is. Dan begint Louis als een idioot te glimlachen. En te zwaaien. Niall heeft nog steeds niet door wat er nou allemaal aan de hand is. Maar het lijkt er ook niet op dat hij het wilt weten. Onderhand is Liam klaar met zijn speech.

Het concert is nu een tijdje bezig en Niall heeft me nog steeds niet gezien. De rest van de jongens hebben ook niet echt de moeite genomen om het hem te vertellen dus blijf ik maar afwachten. Ze zingen nu het liedje Happily. Die bijna af gelopen is. Samen met Perrie sta ik mee te dansen. Het voelt eigenlijk net als de vorige keer dat ik bij een one direction concert was. Alleen het verschil is dat de leuke Ier op het podium nu mijn vriendje is. En niet alleen mijn denkbeeldige vriendje. De muziek van little things begint en Zayn zingt zijn stukje. Niall komt eindelijk weer eens deze kant op en blijft tot mijn geluk staan. Hij kijkt een beetje het publiek rond en het is bijna zijn gedeelte als hij opeens recht in mijn ogen kijkt.

De blijdschap in zijn ogen is echt niet te beschrijven. Tijdens het zingen kan hij zijn ogen niet van me af houden en ik weet niet waarom maar ik begin spontaan te huilen. Het is denk ik een mix van alle emoties. Dat ik Niall na zo'n lange tijd weer zie. De herinneringen aan de vorige keer en dan natuurlijk Niall's solo in Little things. Die me stiekem altijd aan het huilen maakt. Dan is hij klaar met zingen en kan hij alleen nog maar glimlachen. Ik veeg mijn tranen weg en glimlach terug. moments begint en ik zing mee terwijl ik mijn rechter hand in die van Perrie schuif en mijn linker in die van Eleanor. Ook kims hand word vast gepakt en het geluk dat door me heen gaat is niet te beschrijven. Ook Eleanor is nu aan het huilen. Ik geef haar een knuffel.

Niall maakt met zijn hand een hartje en richt die richting mij. Alle fans beginnen te gillen. En ik geef hem een luchtzoen terug.

*

Het concert is afgelopen en langzaam stroomt de zaal leeg. Paul had gezegd dat we hier moesten blijven wachten tot de zaal helemaal leeg was en dat we dan naar achter mochten komen om eindelijk de jongens weer te zien.
Er zijn nog een paar meisjes die blijven hangen. En hoe aardig ze misschien ook zijn ik irriteer me vreselijk aan ze. Het liefst gooi ik ze zelf uit de zaal. Dan gaan ze eindelijk weg en klimmen we bijna het podium op om zo backstage te komen. We komen een heleboel mensen tegen. Maar ik ken ze allemaal niet. Het is hier wel een doolhof zeg. Aan de rechterkant komen er mensen aan die het podium komen op ruimen. En links halen mensen de instrumenten weg en bergen die op. Wij proberen nergens tegen aan te botsen maar wel snel te zijn. We lopen naar rechts en komen uit in een stuk waar alle bedradingen liggen. 'Dit was niet de goede kant.' Merkt Kim op. 'Zal je denken.' Zeg ik sarcastisch. Snel lopen we de andere kant op. We komen nu in een lange gang uit. Ik zie dat er een stuk of 4 deuren zijn. Op de ene staat Liam, Zayn. Perrie stormt natuurlijk meteen naar binnen en wij gaan achter haar aan. Ik geef Liam een korte knuffel omdat ik hem natuurlijk vanmorgen ook al had gezien. Perrie laat Zayn los en ik storm meteen op hem af. 'Ik heb je gemist Zaynie.' Zeg ik. 'Jaa ik jou ook, ik ben zo blij om jullie allemaal te zien.' Met z'n drieën lopen we verder naar de volgende kleedkamer. Calum, luke staat erop. We kloppen aan. 'Ja?' Horen we Calum zeggen. We openen de deur en ik loop naar binnen. Omdat ik ook Calum heb gezien loop ik meteen door naar Luke. Hij slaat zijn armen om me heen en ik doe hetzelfde. 'Goed om jullie weer te zien.' Zegt hij als we hem allemaal geknuffeld hebben.
In de volgende kleedkamer zitten Michael en Ashton. We willen kloppen maar Kim kan niet wachten en rukt de deur open en rent meteen op Ashton af. Ik grinnik en loop naar Michael. 'Je hebt je haar geverfd!' Zeg ik terwijl ik hem een knuffel geef. 'Jaa vind je het mooi?' Vraagt hij. 'Ik vind het geweldig.' Zeg ik en ik haal mijn handen door zijn haar. We lopen weer door en zien dat de volgende deur van Niall, Louis en Harry is. Ik geef een gilletje en loop naar binnen. Ik zie alleen Harry en Louis zitten. Eleanor vliegt bij Louis op schoot en ik loop op Harry af. 'He babe.' Zegt hij. 'Waar is Niall?' Vraag ik.
'Eten halen.' Zegt Louis. Die Eleanor eindelijk los laat. Ik geef hem ook een knuffel en ga dan op de bank zitten. Ik hoop dat hij snel terug is.

De deur gaat open maar helaas is het Perrie die ook de rest gaat begroeten. Ik loop naar de gang om hem aan te zien komen. Ik kan echt niet meer wachten. En dan. Eindelijk komt hij de hoek om. Niall had duidelijk niet verwacht dat we hier zouden zijn. Hij laat zijn eten vallen. Ik ren naar hem toe en vlieg hem in zijn armen. En alle emoties komen er opeens weer uit. Ik ruik zijn geur en ben zo gelukkig nu. Dan drukt hij zijn lippen op de mijne.
'Ik hou van je.' Fluister ik naar hem. Ik kan mijn stem niet meer vinden. Hij pakt mijn hand en we lopen samen terug naar het einde van de gang.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 15 sep 2014 - 18:13:
Super schattig!!!
Snel verder!! X


1Dtjetanya zei op 15 sep 2014 - 17:26:
Ahww zo schattig!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 sep 2014 - 16:10:
Ahw... Love this! Snel verder!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 sep 2014 - 15:51:
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
snel verder!!!
-X-


noortje zei op 14 sep 2014 - 21:55:
Ahwww echt heel leuk en schattig. Snel verder