Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H22<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

15 sep 2014 - 21:19

1174

6

439



>H22<

Image and video hosting by TinyPic Heeheey!! Sorry dit is niet een lang hoofdstuk, maar anders komt het niet uit xx

Lina

Ik gooi de deur achter me dicht en stap de woonkamer weer in. Skyler en Louis zitten op de bank te wachten. Oh ja die waren er nog. Louis komt naar me toe en kijkt me verbaasd aan. Ik omhels hem en zucht diep. Waarom hebben mijn ouders niet eerder wat gezegd? Wie is mijn zus? Hoe kan ik haar tegen zijn gekomen? Heb ik haar dan niet herkent of zij mij niet? Ach wat een onzin! Ik zal mijn zus toch echt wel herkennen hoor!
'Het komt wel goed.' Hoor ik Louis zeggen en hij wrijft troostend over mijn rug. Ik kan niks zeggen. Ik ben teveel met mijn zus bezig. Kan ik wel op tour met de jongens nu ik dit weet? Moet ik niet eerst op zoek naar mijn zus? Mijn ouders zeggen dat ze in Londen is, want anders kan ik haar niet gezien en gesproken hebben.
'Lina, wat is er?' Skyler kijkt me verbaasd aan.
'Daar wil ik het hier niet over hebben. Zullen we naar het park gaan of bij de Tower gaan zitten?' Louis en Skyler knikken en met z'n drieën lopen we naar de Tower. Ja Louis wilde daar liever heen aangezien het park meer te vinden is voor fans. Hoe ga ik het Louis vertellen? Gaat hij het leuk vinden dat ik twijfel? Nee, natuurlijk niet! Hij wilt perse dat ik mee ga op tour en ik ga hem straks vertellen dat ik niet mee wil omdat mijn verloren zus hier in Londen is en dat ik haar wil zoeken, ook al heb ik geen idee hoe ze eruit ziet dus dat word moeilijk. Louis gaat zitten en trekt mij op zijn schoot. Ik merk dat we al bij de Tower Bridge zijn en ik zucht. Skyler gaat op een paaltje tegenover mij zitten en kijkt me aan. Oké, nu kom ik er niet meer onderuit.
'Lina vertel op. Wat is er met je?'
'Ik...mijn ouders, ze vertelde...' ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar het moet. Ik kijk naar Louis. 'Het spijt me.' En nu vullen de tranen mijn ogen.
'Hé.' Zegt hij en houdt me steviger vast. 'Wat is er? Ik word echt niet boos.'
'Mijn ouders hebben me net verteld dat ik een zus heb. Nola heet ze en ze is in Londen. Ik wil haar gaan zoeken, maar dat betekend dat ik niet mee kan met de tour.'
'Maar Lina, weet je wel hoe je zus eruit ziet?' vraagt Skyler. Ik schudt mijn hoofd.
'Ga gewoon mee, ik ga echt niet zonder jou.'
'Sorry maar ik kan het gewoon niet. Het spijt me zo.' En nu gaan de tranen die in mijn ogen zitten over mijn wangen en ik kijk naar mijn handen. Louis heeft me nog steeds vast. Ik kijk hem en Skyler aan, maar Skyler kijkt met een verbaasde blik naar rechts. Ik kijk ook die kant op en zie allemaal meiden om iemand heen staan, ik kan alleen niet zien wie het is.
'Skyler wie zie je?' Vraagt Louis.
'Miley Cyrus!' Roept ze uit en rent naar de meiden toe. Ik moet even lachen en ga ook staan. Het is wel duidelijk. Louis zegt niks meer tegen me, dus hij is boos. Skyler trekt Miley mee naar ons.
'Sky, wat doe je?" Vraag ik aan haar en kijkt Miley aan met een blik van 'dat je dat toelaat'. Miley schrikt als ze mij ziet.
'Lina wat is er? Waarom huil je?"
'Uhm, ik zou met One Direction mee gaan op tour maar ik kan niet meer mee."
'Waarom niet? Je bent toch een Directioner?"
'Ja, maar mijn ouders hebben gezegd tegen me dat ik ergens in Londen een zus heb."
'Dat is groot nieuws, maar moet je daarom huilen? Vanwege je zus?"
'Nee, vanwege Louis. Hij is boos op me omdat ik niet mee wil."
'Boos?! Hoe kan je daarom boos worden? Zij kan er toch niks aan doen dat ze niks van haar zus af wist en je kan het haar nu niet gaan verwijten dat ze haar zus wilt zoeken!" Wow, Miley is een stuk bozer tegen Louis nu.
'Ach ja, hoe weet ik zo zeker dat ik haar vind? Dat het geen verloren zaak is?"
'Als je het niet probeert, lukt het ook niet."
'Ze kan overal zijn."
'Daarom juist een reden om haar te zoeken. Als je wilt help ik je met zoeken."
'Ik wil je hier niet mee opzadelen."
'Je hebt toch concerten?" Skyler komt tussen ons beiden.
'Ja, maar daarna kan ik altijd helpen. Het is maar een voorstel, het hoeft niet. Je zadelt me nergens mee op, ik help graag."
'Nou graag." Miley is echt heel aardig. 'Ik ga nu toch niet meer mee met de tour dus ik kan makkelijk samen met jou gaan zoeken."
'Als jij niet gaat, ga ik ook niet mee op tour." Zegt skyler en gaat naast me staan.
'Dan zoek jij toch je zus! Ik ga wel op tour met de jongens, doeg Lina." Ik kijk naar Louis en ben erg geschrokken van zijn opmerking. Net als ik wat wil zeggen, hoor ik Miley boos zeggen: ,,Hoe durf je zo tegen haar te praten?!" Ze geeft hem een duw en gaat voor hem staan. Volgens mij kan ze hem wel slaan.

Miley

Ik sta voor Louis en kijk hem recht aan. Ik haal mijn vuist omhoog, maar hij word omlaag getrokken. Ik kijk naar achter en Lina staat daar.
'Sla hem alsjeblieft niet Miley. Ik hou van Louis, dat kan je hem toch niet aandoen?”
'Nee, die opmerking was zo goed, hij kwetst je Lina!”
'Miley alsjeblieft. Ik ga jou vriendje toch ook niet slaan?” Daar heeft ze een punt in. Ik haal mijn arm naar beneden en kijk Louis weer aan, met een boze blik.
'Waarom ben je zo boos op Lina?” De tranen staan in zijn ogen.
'Het was niet zo bedoeld. Ik wilde niet boos overkomen.” Hij gaat voor Lina staan. 'Ik vind het gewoon jammer dat je niet meegaat omdat jij je zus wilt zoeken. Ik moet het gewoon accepteren, ik snap heel goed dat je nu liever je zus zoekt, nu je weet dat je een zus hebt,” even slik ik. ',het gaat moeilijk worden, want ik moet je dan drie maanden gaan missen, voor ik de eerste pauze heb. Ik hou van je, het spijt me dat ik zo tegen je uitviel.” Lina knikt en knuffelt hem. Hij geeft haar een kus en ik kuch even. Ze kijken op en ik glimlach.
'Uhm...sorry Louis. Ik had niet zo moeten flippen.”
'Het is niet erg Miley, het is goed.” Zeggen Louis en Lina tegelijk. Ik glimlach en Louis kijkt op zijn telefoon.
'Het spijt me, maar ik moet gaan. Ik moet echt met de jongens gaan repeteren, ik zie je vanavond babe.” Hij geeft Lina een kus en zwaait nog even naar ons. Als Louis uit het zich verdwenen is, kijk ik even om me heen.
'Waar is je vriendin Skyler heen?” Lina kijkt even rond en dan op haar mobiel.
'Ze ging naar 'haar' Liam toe. Ze stuurde een sms.” Ik knik en ga op het bankje zitten. Lina komt naast me zitten.'

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 17 sep 2014 - 12:25:
Poor Louis..... Snel verder!!


x1Dx
x1Dx zei op 15 sep 2014 - 22:53:
Heel leuk!!
Snel verder!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 15 sep 2014 - 22:16:
Snel verder!!!!!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 sep 2014 - 21:41:
awesome!!!
snel verder!!!
-X-


noortje zei op 15 sep 2014 - 21:37:
Nice! Snel verder! Ik kan niet wachten