Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Adopted By Hazza (Finished) » ~Hoofdstuk 13~

Adopted By Hazza (Finished)

17 sep 2014 - 20:06

1379

6

481



~Hoofdstuk 13~

Harry Pov
de irritante toon maakt me weer wakker. Ik zet hem uit en sta uit bed. Ik laat Ruth nog even slapen. Na haar nachtmerrie heeft ze er nog zeker 4 gehad. Ik vind het irritant dat ik er niets aan kan doen, en het is zo zielig. Een meisje van 6 jaar oud moet met zoveel angsten leven. Ik vraag me af of ze ooit wel een kind kan zijn als je snapt wat ik bedoel. Of ze ooit wel zonder zorgen kan spelen in de speeltuin. Of ze ooit wel echt kan glimlachen… In de badkamer kleed ik me uit en neem een korte douche. De warme stralen lijken al mijn zorgen kort weg te halen… maar voor hoelang?
‘Daddy?’
‘I’m in the shower, wait a minute babe.’ Zeg ik snel.
‘Okay.’ Hoor ik vaag. Ik zet de douche uit, en pak een handdoek die ik rond mijn middel bind. Ik open de deur en zie Ruth rustig in bed liggen. Ze staart emotieloos naar het plafond. Alsof ze diep in gedachten is. Waar zou ze aan denken? Ik loop zachtjes naar haar toe.
‘Booh!’ Ik begin haar te kietelen. Ze krimpt in elkaar en giert het uit. Als ik stop, kus ik haar wangetje. Haar bol rood wangetje.
‘Do you want to take a shower?’ Ze knikt.
‘While you’re in the shower, I will tae some breakfast for us.’ Haar ogen worden groot.
‘Only if you promise you’ll be back before I’m done.’
‘I promise.’ Ik pak haar handje en kus het. Ze glimlacht.
‘But first, let me dress… I will be ready in a minute.’ Ik loop naar de badkamer en doe snel mijn kleren aan. Ik doe mijn haar, maar als ik bijna klaar ben, verschijnt er een schim in de spiegel.
‘Dad?’ Voordat ik het doorheb, schreeuwt hij iets onverstaanbaars en verdwijnt weer. Holy fuck! Ik deins achteruit en ren de kamer weer binnen. Ik doe alsof er niets aan de hand is en help haar in de douche. Vervolgens ren ik snel naar onder om 2 borden met eten te vullen. Ik ga snel weer terug naar boven en zodra ik de kamer binnenkom, geeft mijn telefoon aan dat ik wordt gebeld.
‘Hello?’
‘Goodmorning, i’m really sorry if I woke you 2 up, but there are some girls who want to know your room… Can I give it?’ Ik denk na. Natuurlijk niet!
‘Who are they? They don’t want to give their name.’
‘Don’t give it. let them go out of his hotel. Thank you for-’
‘Daddy!’ Ik hang op en ren naar de badkamer. Ik gooi de deur open zie Ruth midden in de badkamer op haar knietjes zitten. Haar gezicht zit verstopt in haar handen en ze huilt hevig.
‘Ruth? What’s wrong?’ Vraag ik bezorgd en kniel naar haar neer. Ze kijkt op en knuffelt me meteen.
‘He was here! I- i saw him! In the mirror!’ Roept ze.
‘Who?’
‘M- my real daddy! He threw a knife to me!’ Roept ze en begint te trillen. Ik kijk in de Spiegel, maar zie niets.
‘babe, it was all fake, do you hear me? It was a ghost… Don’t worry, he won’t hurt you, okay?’ Ze knikt. Ik pak haar kleren en ze kleed zich aan. Opens stopt ze en kijkt paniekerig om haar heen.
‘Daddy, he’s talking to me!’Ze rent naar me toe en knuffelt me. Ze trilt weer en probeert haar oren te beschermen.
‘Babe, try to ignore him.’
‘I can’t!’ Roept ze totaal in paniek. Ik weet me geen raad en begin zelf ook in paniek te raken. Ik hoor mijn telefoon afgaan. Ik til Ruth op en loop naar de kamer waar ik aan de tafel ga zitten. Ruth zet ik op mijn schoot en wieg haar langzaam heen en weer terwijl ik mijn telefoon oppak.
‘Hello?’
‘Hello Harry… How are you?’ Ik versta mam slecht door het gekrijs van Ruth.
‘Mom, I need help..’ Zeg ik met tranen in mijn ogen.
‘What is it? Is it about Ruth? Why is she screaming so hard?’
‘That's the problem, I can't stop her!’ Een traan rolt over mijn wang.
‘Babe, calm down... If you're not calm, she's not too.’ Ik haal diep adem en word langzaam rustig.
‘Now tell me, what's wrong?’
‘She saw the ghost from her real dad and now she says he's talking to her... I don't know what to do mom, I want to stop her but I don't know how!’
‘You can't do anything... That poor girl is paranormal like every young child. All you can do is trying to let her ignore the voices and talk about it as much as you can, but make fun with her and don't leave her alone.’ Ik zucht.
‘Ruth, listen.. Just try to ignore it, and eat your breakfast.. We'll be late downstairs...’ Gelukkig doet ze wat ik zeg en stopt met huilen. Ze snikt alleen nog. Ik blijf haar heen en weer wiegen.
‘Well done babe.’
‘Thank you, mom...’
‘You're welcome. Do you want to come and stay here for a weekend?’
‘We're in Holland at the moment, but maybe next week we'll visit you all.’ Ik glimlach. Dan kan ik haar eindelijk weer zien!
‘That would be great! Just call me when you're back in London.’
‘I will...’
‘Have a nice day!’
‘You too, mom... I love you..’ Zeg ik met een glimlach.
‘I love you too.’ Hoor ik haar nog glimlachen. Ik hang op en eet ook mijn ontbijt. Als we klaar zijn borstel ik Ruth haar haren en help haar dan met haar schoenen. Ik trek mijn jas aan help Ruth weer. We lopen naar onder en zien Paul al op ons wachten.
‘I’m really sorry if we’re late.’ Zeg ik.
‘It's okay, let’s go!’ Zegt Paul en we lopen via de achterdeur naar buiten.

Ruth Pov.

Ik kijk mijn ogen uit hier in Amsterdam. Het is zo mooi hier! Ik heb de hand van papa en Paul vast. We hebben al een paar dingen gekocht. Voor mij hebben we 3 verschillende onesies gekocht. 1 van winnie the pooh. 1 van een kat. En 1 van een eenhoorn. Papa heeft een onesie met een aantal kleuren. Ik hoor mijn knorren. Ik kijk naar papa die voor zich uit kijkt tijdens het lopen.
‘Daddy! I’m hungry!’ Ik trek aan zijn hand. Hij kijkt me aan en glimlacht.
‘What do you want to eat babe?’
‘Can we find a sandwich here?’ We kijken rond. Paul wijst naar een broodjeszaak (bakker Bart) aan de andere kant van de weg. We lopen erheen en kijken wat we willen hebben. Het verbaasd me dat we nog geen fans hebben gezien... Begrijp me niet verkeerd, er zullen lieve fans zijn, maar ik wil niet ergens middenin staan. Hoe heet het als je niet in kleine ruimtes kan zijn? Dan is het alsof alles op je af komt. Je raakt in paniek en weet niet wat je moet doen. Dat heb ik in ieder geval...
‘Ruth, do you want this one?’ Papa wijst een broodje (A/N een suicijzenbroodje) aan. Ik knik. Papa en Paul kiezen ook nog een broodje en gaan dan aan een tafel achter in een hoekje zitten. We eten rustig ons eten op.
‘Daddy, can we go to a play store if we're done with our sandwich?’
‘Yeah, of course, I already thought you wanted that.’ Glimlacht papa lief. Ik begin te juichen. Paul begint te lachen terwijl hij zijn telefoon pakt. Hij maakt een foto en begint te tikken. Hij laat iets zien aan papa die glimlacht en knikt. Als we ons eten op hebben gaan we op zoek naar een speelgoedwinkel.
‘Right there is one!’ Wijst papa.



zo verschrikkelijk sorry dat ik zolang niet heb geupdated!!!!!

er is bij ons ingebroken vorige week en ik was echt bijna klaar!! dus is moest helemaal opnieuw beginnen op mijn telefoon aangezien mijn zusjes altijd achter de computer zitten!
Maar nu heb ik de kans gehad om het snel op de computer te zetten en alles een beetje beter te maken!

Over een maand krijg ik een nieuwe laptop dus zal ik (Hopelijk) meer kunnen updaten!

Trouwens, ik ben op de telefoon ook nog een ander verhaal begonnen--- Sex Lessons--- het is een punk Louis verhaal, en ik wil graag weten of ik het ook hierop moet zetten!! Laat het weten!!!!!!

Xxx nanette


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 20 sep 2014 - 15:36:
Jaaa, ook het andere verhaal erop zetten!! Goed hoofdstuk! X


x1Dx
x1Dx zei op 18 sep 2014 - 22:38:
Heel leuk!
Snel verder!! X


Liekekusje1D zei op 18 sep 2014 - 8:10:
Snel verder,
Maar dat gedoe met die geest vind ik wel eng.
X


1Dtjetanya zei op 17 sep 2014 - 22:05:
Superleuk!
Je zet er maar op!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 17 sep 2014 - 21:33:
AWEWSOME!
zet die story hierop!!
-X-