Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalone persoonlijk » 5.LindjeX1DX{2}-->Niall Horan

standalone persoonlijk

20 okt 2014 - 21:44

1817

1

733



5.LindjeX1DX{2}-->Niall Horan

Image and video hosting by TinyPic hope you like it babexx

Een zucht verlaat mijn mond als ik ongeschonden thuis kom. Nou ongeschonden. Een traan verlaat mijn oog als ik terugdenk aan wat er vandaag is gebeurd.

*flashback*
ik ben net om de hoek van school. ik zie ze alweer staan. Snel fiets ik het schoolplein op richting de fietsenstalling. Snel zet ik mijn fiets neer en doe hem op slot. Ik pak mijn rugzak en wil richting school lopen. maar nee ik word weer aan mijn rugzak terug getrokken naar het hoekje waar de leraren nooit komen. ‘nog een verzoek kleintje’ ik zeg niks en wacht op de pijn. Een trap tegen mijn been, een trek aan mijn haren. Slagen op mijn arm. ‘wacht maar op de rest’ en met die woorden lopen ze weg. Ik kijk ze na terwijl een traan over mijn wang rolt. Een van de jongens Niall kijkt nog even om en ik zie een mengeling van verdriet en medelijden in zijn ogen. Snel veeg ik mijn tranen weg en loop naar het schoolgebouw. Daar ga ik snel naar mijn kluisje en gooi mijn spullen erin. Daarna loop ik zosnel mogelijk naar het klaslokaal. Daar aangekomen zie ik dat ik de eerste ben. Zoals gewoonlijk. Maarja Greg en zijn bende weten dat ik bijna altijd alleen ben. Mijn vriendinnen hebben altijd geluk en hebben nooit lang les. Dus meer aanlijden van Greg om me te pesten. En aangezien er een paar van de bende in dezelfde klassen als mijn vriendinnen zitten dan weet Greg het binnen no time ook. Om het nog erger te maken komen ze er net weer aanlopen. ‘hey daar hebben we ons kleine lelijke Lindytje weer.’ Auw soms raakte het me ook echt. Ik blijf altijd groot maar vanbinnen maken ze me kapot. Ze begonnen me weer in elkaar te slaan. en ik rende snel naar de wc. daar sloot ik me op in een hokje en wachtte totdat de bel ging. Snel pakte ik mijn tas Oke ik heb hier echt genoeg van. Ik open mijn deur en loop richting het klaslokaal. Let the hell begin. Ik liep naar mijn plek achteraan met het feit dat ik bijna elke keer viel over benen die ze expres uitstaken. Jep zo zag mijn dag eruit.
*einde flashback*


De tranen stroomden zoals gewoonlijk over mijn wangen en ik begon ze zo snel mogelijk weg te vouwen. Ik pakte mijn sleutel en rende naar buiten naar de weide achter mijn huis. Daar zie ik mijn prachtige paard Saltar staan. ik loop op hem af en zodra hij mij in de gaten krijgt hinnikt hij en rent op het hek af. ik open het poortje en stap naar binnen. Ik aai hem over zijn kop en hij laat een tevreden geluid horen. ‘heb je zin om weer te rijden?’ hij laat een hinekje horen en ik loop met hem naar de stal om hem te zadelen. Ondertussen vertel ik wat er op school is gebeurd. Tuurlijk ze begrijpt het niet maar ik kan mijn verhaal aan iemand kwijt en dat lucht gewoon op. ik zet het zadel vast en loop weer naar de weide. Daar stam ik op Saltar en begin rustig te galopperen. Na een paar rondjes gaan we wat sneller. Ik hoor een hinik en dan een klap op mijn hoofd. En dan wordt alles zwart.




Niall Pov
Ik kijk vanuit de bosjes naar Lindy. Ja de bosjes. Ik ben te zwak om nu gewoon naar haar toe te gaan. Ik snap echt niet waarom Greg haar pest ze is geweldig, ze is aardig. Okey ja ik ben verliefd op haar maar ik bent te zwak om haar het te vertellen. En ik ben te zwak om iets tegen Greg te zeggen. Ik ben een mietje. Ik kijk terug door de bosjes en zie Lindy op de grond liggen en haar paard is door zijn poten gezakt. Snel ren ik uit de bosjes en til haar op. ‘het komt goed Lindy ik ben bij je’ ik ren naar mijn auto en rij naar het ziekenhuis. Daar aangekomen til ik Lindy weer op in bruidstijl en ren ik naar de bali. ‘kan ik u ergens mee helpen?’ een dom blondje kijkt me aan vanachter haar computer. ‘ja hallo wat denk je zie je haar niet ofzo! ze is f*cking bewusteloos en dan ga jij vragen wat er mis is’ ze schrikt even maar kijkt me dan zonder enige emotie aan. ‘wat is haar naam?’ ‘Lindy Walker’ ze typt wat in. ‘u kunt daar wachten over 5 minuten zal er wel een dokter komen’ ik loop naar de wachtkamer en ga op een van de stoeltjes zitten. Ik ga met mijn handen door haar mooie haren. 5 minuten daarna komt er een vrouw aangelopen van rond de 50. ‘Lindy Walker’ snel sta ik op en loop met Lindy in mijn armen naar hem toe. We lopen naar een of andere kamer en ik leg Lindy op het desbestemde bedje. ‘wat is er precies gebeurd?’ ‘ze is van haar paar afgevallen en nu is ze bewusteloos’ de dokter knikt kort en onderzoekt haar een beetje. ‘ik denk dat we maar ff een foto’s moeten maken, als u wilt kunt u mee die kamer in, aangezien ik denk dat u’ ze kijkt me even van top tot teen aan. ‘vriendje bent’ was dat maar zo. Ik loop langzaam achter de dokter aan naar een andere ruimte. Lindy wordt ergens opgelegd en de dokter neemt me mee naar een andere ruimte.

half uur later
‘uw vriendin heeft een breuk bij haar been en pols. Ook heeft ze hier en daar blauwe plekken. Ze zal hier moeten blijven totdat ze waker wordt en zodra ze gips heeft kan ze eigenlijk wel gaan. er zal wel altijd iemand bij haar moeten zijn in verband met lopen, en dat soort dingen. Maar u bent daar de perfecte persoon voor’

Lindy POV
Ik open voorzichtig mijn ogen. Ik til langzaam mijn hoofd op en een pijnscheut gaat erdoor heen. Ik ga langzaam rechtop zitten en ondersteun op mijn polsen. Ik slaak een gil als ik de pijn in een pols voel. waar ben ik? ik kijk voorzichtig om me heen. Ik voel een hand zich om mijn hand komen en snel kijk ik naar degene die mijn hand blijkbaar vast heeft. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en zie Niall aan de rand van mijn bed zitten. Ik kijk hem bang aan. gaan ze me zelfs hier in elkaar slaan? ‘rustig ik kom niks doen, vertrouw me alsjeblieft Lindy, ik zal je nooit meer iets doen.’ ‘waar ben ik?’ ‘het ziekenhuis, je was van je paard gevallen. Ik heb je hier naar toe gebracht. Je hebt een breuk bij je been en bij je pols. Owja ik zal ff de dokter halen zodat je gips kan krijgen’ ik kijk naar Niall die opstaat en de gang oploopt. Na een paar minuten komt hij terug met een dokter. ‘hoi Lindy, ik ben dokter Ukkel. We gaan je meenemen zodat je gips kan krijgen en dan kun je al weer naar huis.’ Ik knik kort en opeens voel ik een arm onder mijn benen en een onder mijn rug. Ik kijk verschrikt naar Niall die mij in zijn armen neemt en lief naar me glimlacht. Ik snap er niks meer. van ondertussen zijn we bij een of andere kamer aangekomen waar een jong meisje op een tafel zit terwijl ze wat op haar telefoon aan het spelen is. ‘Lisa ga van die tafel af. er moet iemand gips krijgen’ ‘sorry papa’ het meisje springt van de tafel af en loopt naar een stoel in een hoekje terwijl ze kort naar me glimlacht. ‘Lindy welke kleur gips wil je?’ ‘euuhhmm doe maar rood’ antwoord ik.
Uur later
Ik weet niet hoe het komt dat Niall zo lief voor me is. Hij was er de hele tijd bij. Nu is hij een rolstoel halen ofzo. opeens word ik uit mijn gedachten door 2 armen onder me. Niall neemt me in zijn armen en loopt met me in bruidstijl naar de gang. ‘je zou toch een rolstoel halen?’ ‘die staat al in mijn auto’. ‘waarom doe je dit eigenlijk voor me?’ ik kijk hem aan in zijn blauwe ogen. Ik zie hem slikken. ‘eeuuhhmm hoe moet ik dit zeggen? Ik ben verliefd op je Lindy, ik heb spijt van elke keer dat ik je in elkaar sloeg. Elke keer dat ik niks durfde te zeggen tegen Greg. Het spijt me echt Lindy’ ik weet even niet wat ik moet zeggen. ‘het is al goed’ ik geef hem voor hoever dat gaar een knuffel. ‘Lindy ik heb een vraag, ik snap het als je niks meer met me te maken wil hebben, maar wil je mijn vriendin zijn?’ ik slik een paar keer terwijl ik in zijn blauwe ogen kijk. ‘sorry, ik vind je niet op die manier leuk. eerst vrienden?’ hij knikt kort en haalt opgelucht adem omdat ik toch nog vrienden met hem wil zijn.


Paar weken later
Elke dag was Niall er voor me. Na dat mijn gips eraf is gehaald is hij er nog steeds voor me. N iet dat ik het erg vindt. Niall heeft een plek in mijn hart veroverd. Ik kijk op van mijn tekenblok en zag Niall mijn kamer binnenkomen met twee koppen thee en een paar mega zakken chips. Jep we zijn vreetbeesten. Hij komt langs me op mijn bed zitten en zet het dienblad tussen ons in. elke dag is hij bij mij gebleven, omdat mijn ouders constant weg zijn leek hem dat het meest gepast aangezien ik nie zelf kon lopen enzo. Ook in die tijd zijn we meer naar elkaar toe gegroeid. Hij weet het nog niet maar ik ben verliefd op hem geworden. ‘wat teken je?’ hij kijkt naar mijn schrift. ‘niks’ snel sla ik het dicht. Hij hoeft niet te weten dat ik hem tekende. ‘dan doen we het zo’ hij komt dichterbij met zijn hoofd. Hij gaat toch niet? nee! Dan voel ik zijn handen op mijn buik en begint hij me te kietelen. ‘Niall stoooooooooooooooooooppppppppppppppp!!!!!!!’ ‘alleen als je zegt wat je tekende’ ‘okey okey ik tekende jou’ ‘waarom?’ hij hangt boven me en kijkt me verbaasd aan. ‘hierom’ en met die woorden duw ik mijn lippen op die van hem. Hij bevriest en trekt zich dan terug en kijkt me aan. ‘betekent dit dat je ook op mij bent?’ ik knik kort. ‘Lieve Lindy wil je dan alsjeblieft my girl zijn?’ ‘i am yours’ en met die woorden zet ik mijn lippen weer op die van hem. Hij trekt zich weer terug en pakt zijn telefoon. ‘kom eerst een foto’ ik ga langs hem zitten en lach in de camera. ‘kijk maar op twitter’ ik pak mijn telefoon en open twitter
@NiallHoranOfficial
Meet my beautifull girl @Lindjex
pic
Ik plaats mijn lippen weer op die van hem.
he's my forever

----------------------------------------------
hope you like it
als je er nog een wil gewoon lijstje invullen
-X-


Reacties:


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 18 sep 2014 - 20:40:
OMG!!
Geweldig!!! I love it!!

Echt geweldig:
Hallo Lindy. Ik ben dokter Ukkel
hahahahhaa

Thankx babe xxx
<3