Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H25<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

23 sep 2014 - 7:29

1697

6

596



>H25<

Image and video hosting by TinyPic Enjoy ;)

Lina

Zayn, Niall, Skyler, Liam, Harry, Louis en ik lopen naar de O2 Arena. Miley heeft kunnen regelen dat wij met z'n zevenen backstage mogen. Toen ik het vertelde aan Skyler ging ze helemaal uit haar dak. Ik zie het nog helemaal voor me.

*'En wat zei Miley?' vraagt Louis als ik opgehangen heb.
'Jullie mogen mee backstage.' De jongens geven elkaar een high-five, maar Skyler kijkt me ongeloofwaardig aan.
'Mogen we echt zomaar backstage?'
'Uhm, nou eigenlijk zou ze het proberen.'
'Waarom zeg je dan dat we mee mogen?'
'Omdat Lina het zusje van Miley is.' zegt Zayn.
'Ja denk je nou niet dat Miley er niet alles aan gaat doen om Lina naar haar toe te brengen?' Niall kijkt Skyler verbaasd aan.
'Ik vind het gewoon raar dat je gelijk zegt dat wij allemaal mee mogen, terwijl je nog niet eens weet of ze wel kaarten mag weg geven.'
'Wow, een beetje vertrouwen in mijn sus Sky. Miley zou er alles aan doen om ons daar te krijgen.' zeg ik en voel een kleine teleurstelling. Skyler vind Miley toch ook geweldig. Ze is niet voor niks ook een Smiler.
'Sorry maar ik wil gewoon niet gelijk juichen. Als het niet kan is het een grote teleurstelling.' Nu begrijp ik het. Skyler wilt zo graag mee dat ze elk doemscenario voor zich houdt, zodat de uitslag straks minder erg word.
'Skyler, Miley laat echt haar zusje niet zitten. Ik wed dat ze nu binnen een minuut belt om te zeggen dat we backstage mogen.' zegt Harry en hij krijgt gelijk. Mijn mobiel gaat af en het i Miley. Ik neem op en ga in gesprek. Zodra ik opgehangen heb begint Skyler te gillen.
'OMG! IK MAG BACKSTAGE BIJ MILEY CYRUS, AAAAAAHHHH!!!' Ik begin te lachen en doe samen met haar een vreugdedansje.*


Ja en nu zijn we bij de O2 Arena. De vier bewakers staan voor de deuren en er staan voor de deuren en er staat een mega grote rij. Meiden van zestien jaar of jonger zingen liedjes van Miley en doen er een dansje bij. Ik moet lachen. Zo danste Skyler en ik ook op Miley. Oké, wel iets beter, maar toch. Gelukkig hebben we backstage pasjes, want uren in die rij... pfff!
'Stop, waar gaat dat heen?' vraagt de ene bewaker die ook bij de helikopter was.
'Naar binnen.' zegt Skyler en wilt naar binnen lopen, maar ze word tegengehouden.
'Ben jij Lina Walker?' vraagt de andere aan Skyler.
'Nee, ik ben Skyler Jackson.'
'Wij hebben orders om alleen Lina Walker binnen te laten, dus neem ik aan dat jij dat bent?' Ik knik.
'Waarom mag ik alleen naar binnen? Hun hebben toch ook kaarten?'
'Het management van Miley zei dat alleen Lina Walker naar binnen mocht, als jij dat bent ga je naar binnen, anders blijf je buiten en ga je in de rij.' Wow hij is streng! Louis neemt me even apart.
'Ga maar.' zegt hij. Verbaasd kijk ik hem aan.
'Maar jullie hebben toch ook kaarten. Ik snap het niet, waarom zou Miley dit doen? Ze weet hoe belangrijk jullie voor me zijn.'
'Ik denk dat ze je gewoon even voor zichzelf wilt en dat snap ik wel. Ze ziet je straks misschien wel jaren niet. Ga nou maar.' Ik knik tegen Louis en zeg tegen de rest dat ze moeten wachten.
'Ik ga regelen dat jullie naar binnen mogen, we hebben niet voor niks zeven kaarten.' zeg ik tegen Louis en geef hem een kus. De ene bewaker van de helikopter loopt met me mee naar binnen. Het voelt alsof ik naar de gevangenis loop. Dat Miley zo kan lopen. Altijd zo'n bewaker bij je. We komen aan bij en deur en ik hoor Miley zingen maar geen nummer van haar album. Volgens mij zingt ze 'Jolene' van Dolly Parton. Het klinkt erg goed. Ik klop op de deur en niet veel later word de deur open gedaan.
'Lina!' en meteen word ik in een knuffel getrokken. Ik loop de kamer verder in en het is echt mega groot. Er staat een bank in, een tv, en zelfs een koelkast. De visagisten staan klaar en kijken me verbaasd aan. 'Dit is Lina, mijn zusje.' zegt Miley en de visagisten knikken. 'Maar uhm.. Lina..'
'Nee voordat je wat zegt wil ik weten waarom ik alleen mocht komen.'
'Waar heb je het over? Ik heb je toch zeven kaarten gegeven, waarom zou ik dan alleen jou binnen laten?'
'De bewaker zei dat ik alleen naar binnen mocht en ik vind het echt heel jammer dat de rest niet mocht.'
'Welke bewaker? Natuurlijk mogen ze naar binnen. Ze hebben toch kaarten en het zijn jou vrienden.'
'Heb jij dan niet gezegd dat ik alleen naar binnen mocht?'
'Nee natuurlijk niet. Ik wil niet dat je mij gaat haten omdat ik jou en Louis scheidt. Ik hou van je.'
'Miley, ik zei dat tegen ze.' Ik zie Miley naar een andere bewaker kijken, dezelfde die het zei inderdaad.
'Waarom? Ik zei toch dat Lina Walker en haar vrienden naar binnen mochten?'
'Ja, maar ik dacht dat je dat veel te druk vond.'
'Sorry?! Mag ik zelf bepalen wat ik druk vind? Waarom beslis je zoiets voor mij? Je had ze gewoon door moeten laten.'
'Maar je zei Lina Walker.'
'Dan luister je niet goed. Ik zei: Lina Walker en haar vrienden! Wat heb ik aan jou als je niet naar me luistert.' Miley is wel erg boos nu. 'Ik heb juist expres zeven kaarten geregeld zodat Lina en haar vriendje bij elkaar bleven dombo! Anders kregen ik toch ruzie met haar omdat ik ze apart hield, je zus he, denk na!'
'Miley, rustig maar.' Kalmeer ik haar. 'Je krijgt geen ruzie met me. Zal ik ze halen?'
'Blijf jij maar hier, ik ga ze wel halen.' Miley doet haar capuchon op en een zonnebril. Ze loopt richting de deur maar word tegengehouden door die bewaker die Louis niet doorliet. 'Laat me erdoor!'
'Straks word je herkend.'
'Dan moet dat maar. Lina haar vrienden moeten ook komen! Nou, ga aan de kant en denk maar goed na over wat je gedaan hebt!' Miley duwt hem aan de kant en loopt dan de kamer uit.

Miley

Ik loop boos door de gangen. Wat heb ik aan bewakers als ze niet luisteren. Ik had duidelijk gezegd: Lina Walker en haar vrienden. Ik kan hier echt niet tegen! Nu word ik straks herkend door mijn fans en is mijn verassing verpest. Het leuke aan concerten is altijd dat de fans niet weten dat je er al bent en dat valt nu dus door de mand. Oké, hier naar rechts, langs de ramen af die alle fans kunnen zien. Misschien als ik ren, dat ze me dan niet zien? Ach het is het proberen waard en ik begin te rennen maar ik hoor ze allemaal gillen. Ik kom bij de deuren aan en kijk snel naar buiten. Ik zie de vrienden van Lina nog staan en sein ze. Haar vriendin Skyler kijkt me gelijk met een open mond aan. Liam trekt haar mee en ze volgen me allemaal naar de kamer waar Lina ook is. Ik zie vanuit mijn ooghoeken Zayn, volgens mij is dat z'n naam, ben niet zo'n fan, naar me kijken. Hij blijft me aankijken maar ik negeer het en volg het pad terug.

Lina

De deur vliegt open en Miley komt de kamer ingelopen. Achter haar komt Louis aangelopen en daarachter kotm de rest. Ik glimlach breed en vlieg Miley om de hals. 'Dankje dankje dankje!'
'Geen probleem.' Ik loop naar Louis toe en geef hem een kus. Hij slaat een arm om me heen en we kijken Miley aan. 'Het concert begint over ongeveer een kwartier. Loop maar met hem mee en hij laat wel zien waar jullie kunnen gaan staan' zegt Miley en wij volgende de bewaker van net. We komen bij een afgezet deel voor het podium uit en wij zijn de enige die er staan. Nice. De bewaker loopt weg en ik hoor gegil van achteren.
'ONE DIRECTION! OMG!' Glimlachend schud ik mijn hoofd terwijl de jongens foto's met de fans nemen en handtekeningen uitdelen. Op dat moment realiseer ik me dat Skyler en ik nog niet zijn voorgesteld aan de buitenwereld. Niemand weet nog dat wij de vriendinnen van Louis en Liam zijn. Wij gaan helemaal vooraan staan en de jongens kijken ons verward aan. Ik wuif het eg en pak mijn mobiel. Ik stuur een berichtje aan Louis.

Heey Lou. Wij gingen hier staan omdat we nog niet bekend zijn bij de Directioners. Snapje? Na het concert kunnen we weer knuffelen =) X

Ik stop mijn mobiel en kijk achterom. Louis steekt zijn duim op en ik richt me op het podium. De lichten worden gedimd en Miley komt het podium op. 'Heey London!!' roept ze als ze op het podium staat. De zaal begint te gillen en te schreeuwen. Echte Smilers dus. 'Hoe is het?' Weer gegil. Dit gaat leuk worden vanavond. 'Ik wil deze avond beginnen met een speciaal liedje. Misschien wel oud maar wel speciaal voor mij.' Ze gaat midden op het podium staan en de band begint met spelen. Meteen herken ik het nummer. Ze kijkt mij even aan en begint dan met zingen.

'You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that

Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back

You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me

Caterpillar in the tree
How you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream

Wish you may and wish you might
Don't you worry, hold on tight
I promise you that there will come a day
Butterfly fly away

Butterfly fly away
Flat your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true

Butterfly fly away
We've been waiting for this day
All along and knowing just what to do
Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away.'


Als ze klaar is met het liedje kijkt ze mij weer aan geeft me een luchtkusje. Ik pak hem en geef er een terug. Skyler pakt mijn hand en geeft er een kneepje in. Samen, met z'n allen, genieten we verder van het concert.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

Anne
Anne zei op 23 sep 2014 - 17:19:
Heeel goed gedaan schat
Ga zo door!!


x1Dx
x1Dx zei op 22 sep 2014 - 22:47:
Heel leuk!!
Snel verder!!! X


noortje zei op 22 sep 2014 - 21:29:
Ahww wat leuk! Snel verder


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 22 sep 2014 - 20:05:
Snel verder!! Kan nie wachten! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 sep 2014 - 18:03:
awesome!!
is mooi meid!!
-X-