Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 33

Don't forget where you belong

27 sep 2014 - 19:20

763

2

187



Chapter 33

Yay eindelijk nieuw hoofdstuk. Ik was vorige week in Londen en het was zoo leuk

We rijden met limousines terug naar het hotel. Ik kan echt niet meer van Niall afblijven. Ik ben zo blij dat ik eindelijk weer bij hem ben. Ik merk nu pas echt hoeveel ik hem heb gemist. 'Ben je moe?' Fluistert Niall in mijn oor als hij ziet dat ik mijn ogen dicht heb. 'Ja, ik heb de hele dag gevlogen.' Antwoord ik. 'We zijn er bijna. Ik ben ook moe dus we kunnen meteen gaan slapen.' Zegt Niall.

'Ja, als je hem maar bij slapen houdt.' Zegt Harry. Ik zucht. 'Hou gewoon je mond Styles.' Zegt Niall. Ik hoor Harry nog zachtjes grinniken als mijn ogen langzaam dichtvallen.

Ik word in de ochtend pas weer wakker. Niall slaapt nog. Ik draai me om en kijk op de klok. Het is pas 8 uur. Ik ga Niall sowieso nog niet wakker maken. Maar zelf ben ik ook totaal niet meer moe. Ik besluit maar vast te gaan douchen. Ik heb gisteren de hele dag in het vliegtuig gezeten en daarna na het concert heb ik ook niet echt meer kunnen douchen.

Ik douch lang. Het warme water voelt fijn op mijn huid ik was mijn haar en mezelf. Ik Poets zelfs mijn tanden maar onder de douche en dan stap ik er onderuit. Het is nu een uur later dus ik denk dat Niall wel wakker is.

Het is echt lekker weer buiten dus besluit ik een short met hempje en Allstars aan te doen. Vandaag gaan ik en Niall samen naar Londen. Gewoon even een dagje gezellig voor ons samen.

Ik doe wat make-up op en krul mijn haar. Dan loop ik De badkamer uit en zie ik Niall met zijn telefoon in zijn hand op het bed zitten. Als hij me ziet glimlacht hij. 'Goedemorgen schoonheid.' Zegt hij. 'Goedemorgen.' Zeg ik.

'Ik wou ontbijt op bed voor je maken. Maar je bent eerder wakker dan mij.' Zegt Niall sip. Ik grinnik. 'Dan houd ik die van je tegoed.' Zeg ik. Hij knikt. 'Maar ik wil wel een ochtend kus.' Zegt Niall.

'Nee, poets eerst je tanden.' Zeg ik plagerig. 'Awhh Please, ik heb geen ochtend adem.' Smeekt Niall. Maar ik houd vol. 'Nope.'

Niall staat op en komt voor me staan. 'Eentje maar.' Zegt hij. Ik giechel en geef hem zijn kus. 'Dankje.' Zegt hij.

Niall gaat douchen en ik loop naar de kamer van Eleanor en Louis. Omdat er veel fans in dit hotel zitten hebben we geregeld dat al het eten daar naartoe komt zodat we niet gestoort worden.

Ik klop aan en Perrie doet de deur open. 'Goedemorgen.' Zegt ze en ze geeft me een knuffel. Ik loop achter haar aan naar binnen en loop naar de kamer waar een tafel staat. Ik zie dat Zayn en Harry er ook al zijn. 'Goedemorgen.' Zeg ik. Ik neem plaats naast Eleanor. Niet veel later komt Kim binnen met een ander meisje. 'Goedemorgen!' Zegt ze. 'Dit is Jessica een vriendin van me.' Ze ziet er verlegen uit. Ik glimlach naar haar. Ze nemen allebei plaats aan de tafel. Dan komt Niall binnen. Shirtless. 'Goedemorgen!' Zegt hij vrolijk. Ik kijk naar Jessica en zie dat haar ogen meteen oplichten als ze naar zijn sixpack kijkt. Omdat Kim naast mij is gaan zitten gaat Niall ook nog naast Jessica zitten die meteen helemaal rood word. Heel fijn. Als de rest er ook is gaan we eten.

'Ik ga vanmiddag samen met Niall een beetje door Londen lopen.' Zeg ik. 'Mogen jess en ik mee? Ashton is de hele dag druk.' Zegt Kim. 'Tuurlijk!' Zegt Niall.

Daar gaat onze romantische dag. Na het ontbijt gaan we met de taxi. Jessica blijft de hele tijd veel te dicht bij Niall lopen. Maar het lijkt erop dat ik de enigste ben die dat doorheeft. Chagrijnig loop ik een beetje achter ze aan. We lopen na een tijdje naar de Londen eye. Omdat Niall er bij is mogen we er meteen in en krijgen we een ruimte voor ons alleen. Langzaam gaan we omhoog. Ik ga dicht bij het raam staan en Kim komt naast me. 'Wat vind je van jess?' Vraagt ze. Ik glimlach. 'Wel aardig.' Lieg ik. Ik kijk om en zie haar staan met Niall. Het lijkt erop dat Niall wat dingetjes aan het aanwijzen is. Maar jess lijkt alleen maar oog voor zijn gezicht te hebben.

Oke nu ben ik het zat. Ik loop naar hem toe en probeer Jessica subtiel aan de kant te duwen. Geïrriteerd stapt ze naar achter. Ik pak zijn hand vast en leg mijn hoofd op zijn schouder.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 27 sep 2014 - 19:57:
wojow!!!
JESS STAY AWAY FROM NIALLER!!!
snel verder!!
-X-


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 27 sep 2014 - 19:46:
Stay away from Niall girl!