Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 34

Don't forget where you belong

27 sep 2014 - 21:29

556

4

181



Chapter 34

Nog een kort stukje vandaag! Vergeet niet te reageren. Reacties betekenen zoveel voor me

In de avond besluiten iedereen behalve Harry en Liam naar een club te gaan. Harry gaat niet omdat hij nog niet oud genoeg is en Liam is moe.

De club is groot en al snel zijn we de meeste kwijt. Maar natuurlijk blijft Jessica dicht bij Niall. We lopen richting de bar en nemen allemaal een shotje.

Na een tijdje is iedereen al flink dronken. Ik daar in tegen ben nog best nuchter. Ik moet Al de hele tijd tegen jessica's dronken kop aan kijken. Gelukkig duwt Niall haar de hele tijd weg. Ik ga ergens op een stoel zitten. Deze hele dag is verpest. Uiteindelijk probeert Jessica Niall te zoenen. Thank god dat Niall het niet toelaat. Ik loop naar hem toe. 'Babe, ik wil gaan.' Zeg ik tegen hem. Hij knikt en we lopen naar buiten. Niall loopt heel scheef en het lijkt erop dat hij elk moment om kan vallen. Ik sla mijn armen om hem heen om hem te ondersteunen. Als we buiten zijn begint de hel. Er staat overal papperazi. We proberen er doorheen te komen maar een van de mannen pakt mij opeens vast. Niall valt op de grond doordat hij zo dronken is en de rest van de mannen blijven maar domweg foto's helpen. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik mep met mijn elleboog in de man zijn kruis en help Niall overeind. Ik wil weer weg lopen maar Niall houdt me tegen. Hij begint te schreeuwen tegen de man. Hij is echt woedend. Ik probeer Niall de taxi in te sleuren. Hij gaat boos zitten en negeert me de hele weg.

Als we bij het hotel aangekomen zijn loopt hij meteen door naar de slaapkamer. Ik loop hem achterna. 'Niall gaat het?' Vraag ik hem. 'Laat me met rust oke!' Schreeuwt hij terug. Ik kijk verbaasd. Ik heb toch niets gedaan. Ik zucht en ga op het bed zitten. Ik besluit Niall maar gewoon even met rust te laten. Ik loop naar de deur om naar de kamer van Harry te gaan. Maar ik word tegen gehouden. 'Wat ga je doen?' Vraagt Niall. 'Naar Harry, tot dat jij weer normaal kan doen.' Antwoord ik. 'Harry, wat ga je daar nou weer doen.' Roept hij boos terug. Ik rol met mijn ogen. 'Grow up Niall.' Roep ik. Ik ga met mijn rug tegen de muur aan staan en Niall komt tegen over me staan. 'Je maakt me echt pissig.' Roept hij en hij slaat hard met zijn vuist tegen de muur net naast mijn gezicht. Ik schrik en de tranen stromen over mijn wangen. Ik zak naar beneden en ga op de grond zitten. Door die actie lijkt er iets te veranderen. Niall kijkt niet langer boos maar met medelijden.

'Baby girl.' Zegt hij. Hij knielt naast me neer. 'Je weet toch dat ik dat nooit zal doen. Never nooit. Ik kan je geen pijn doen.'

Ik sla mijn armen om zijn nek en leg mijn hoofd op zijn schouders. Het valt me nu pas op dat Niall ook aan het huilen is.
Dan legt Niall zijn ene arm onder mijn benen en de andere onder mijn rug. Hij tilt me op en legt me zachtjes op bed neer. 'Laten we gaan slapen. Ik hou zoveel van je.' Zegt Niall. 'Ik hou ook van jou.'


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 sep 2014 - 13:48:
Ahhww..


1Dtjetanya zei op 28 sep 2014 - 0:18:
Omg snel verder!!


noortje zei op 27 sep 2014 - 23:51:
Hopelijk gaat die jessica weg want ik mag haar niet! Snel verder


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 27 sep 2014 - 22:41:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhwwwwwwwwwwwwww!!!!!
snel verder!!
-X-