Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 12

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

2 okt 2014 - 21:34

973

10

502



12

Image and video hosting by TinyPic

[A/N ZIT 16+ IN DUS GEDEELTE TUSSEN DE RODE STREEPJES LEZEN OP EIGEN RISICO]
Ashton pov
Ik loop langs de kamer van Chantal en zie dat Niall boos is. Snel loop ik door naar de woonkamer waar ik een huilende Lindy tegenkom. Huh? Hoezo huilt ze? ik ga langs haar op de bank zitten en trek haar tegen me aan. ‘Lindy wat is er?’ Ze kijkt me met rode ogen aan en snikt luid. ‘Als je het niet wil vertellen dan hoeft dat niet he’ Ze glimlacht zwak terwijl ze haar tranen wegveegt met haar mouw. ‘Vroeger sneed mijn beste vriendin zich, en uiteindelijk heeft ze zelfmoord gepleegd. En ik vond net een bebloed mesje in Chantal’s badkamer en ze heeft dus zich gesneden en ik wil Chantal niet ook verliezen’

De tranen stromen weer over haar wangen en ik trek Lindy nog meer tegen me aan. Waarom zou Chantal zoiets doen. ‘Lindy ik weet zeker dat Chantal nooit zelfmoord zou plegen okay.’ Ze kijkt me aan en een traan verlaat haar ooghoek. Ik veeg hem weg en ze glimlacht weer een beetje. Ik kijk in haar mooie bruin/groene ogen. Dan plaats ik mijn lippen op die van haar. Ze versteent even maar dan bewegen haar lippen mee met die van mij. Mijn handen glijden over haar rug, haar middel, haar kont. Haar tong strijkt over mijn lip en ik open mijn mond om onze tongen een vurig liefdesspel te laten spelen.


Lindy pov
Ashton zoent me. OMFG!! Langzaam gaat zijn hand over mijn rug naar mijn kont waar hij stopt. Hij geeft een klein kneepje in mijn kont. Dan duwt hij me op de bank zodat hij bovenop me ligt. Hij kijkt me even aan en ik glimlach naar hem. Snel plant ik mijn lippen weer op die van hem. Ik voel zijn hand weer omhoog gaan en voel zijn handen onder mijn shirt kruipen. ‘Weet een van jullie waar de afstandbediening is?’ Verschrikt laten ik en Ashton elkaar los en ik kijk naar een breed grijnzende Louis. Ashton staat op en trekt mij ook overeind. Daarna pakt hij mijn hand en loopt de woonkamer uit. ‘Doe het veilig’ hoor ik Louis roepen. Daarna zijn we in Ashton’s kamer en gaat Ashton op het bed zitten en trekt me op zijn schoot. ‘Lindy het klinkt misschien raar om nu te vragen maar wil je verkering met me?’ Ik draai mezelf om en plant mijn lippen op die van hem. ‘Betekent dat ja?’ mompelt hij tegen mijn lippen aan. ‘Ja’ hij tilt me op en legt me op zijn bed neer terwijl hij boven me komt hangen. Hij begint me weer te zoenen. Dan haalt hij zijn lippen van die van mij en begint me kusjes te geven in mijn nek te geven op een moment krijg ik kippenvel en daar begint hij een ik denk een zuigzoen te geven. Ik laat een tevreden kreuntje horen. Zijn handen gaan over mijn rug en maken de rits van mijn jurk open. Daarna voel ik hem naar mijn bh bandjes gaan en niet veel later ligt mijn bh ergens in de kamer. Snel trekt hij zijn shirt uit en gaat weer bovenop me hangen.

-----------------------------------------------
Hij begint me weer te zoenen en ik trek zijn broek uit. Hij glimlacht naar me en gaat dan met zijn mond richting mijn borsten hij geeft er kusjes op en begint er dan aan te zuigen. Ik kan een kreun niet onderdrukken en ik voel zijn lippen in een glimlach vormen. Mijn handen gaan door zijn haren toe. Zijn mond drukte kusjes op mijn buik en zijn handen gaan richting mijn onderbroek. Snel trekt hij deze uit en zet een plant zijn lippen weer op die van mij. Ik ga met mijn handen over zijn buik terwijl hij zich meer tegen me aanduwt. Mijn handen stoppen boven zijn boxer waar een aardige bobbel in zichtbaar is. Snel trek ik deze uit en ga met mijn hand over zijn vriend heen. Hij laat een kreun horen en ik voel hoe zijn handen over mijn rug gaan naar mijn kont. Hij geeft er een kneepje in en een giecheltje verlaat mijn mond. Snel plaatst hij zijn lippen weer op die van mij en zijn tong strijkt over mijn lippen die ik snel open. Voorzichtig glijdt hij bij me naar binnen en ik ga met mijn handen door zijn haar. We bewegen op en neer en zijn handen komen overal op mijn lichaam waar ze tintelende plekken achterlaten. We gaan door totdat we allebei klaarkomen en voorzichtig glijd hij weer uit me.
--------------------------------------

Hij plant nog wat kusjes in mijn nek en buik en begint op sommige plekken ook te zuigen. Ik moet denk ik morgen heel wat verbergen. Ik laat een klein vermoeid zuchtje horen en Ashton kijkt me gelijk bezorgt aan. ‘Ben je moe?’ ‘Mwa’ ‘Anders ga je toch slapen babe’ ‘Blijf je dan bij me?’ ‘Always’ hij plant zijn lippen weer op die van mij en voorzichtig sluit ik mijn ogen. Niet lang daarna val ik in een diepe droomloze slaap.

Ashton pov
Ik kijk naar Lindy die in mijn armen ligt te slapen. Ik leg het deken nog wat meer over haar heen en plant een kusje op haar wang. Ik ben zo blij dat ik haar nu als mijn vriendin kan noemen. Ze is echt geweldig. En okay ik wil niet opscheppen maar die seks die ik net met haar heb was de beste die ik ooit heb gehad. Ik sla mijn armen nog wat meer om Lindy heen en een glimlach komt op haar lippen. Ik ga met mijn hand door haar haren en geef haar nog een kusje voordat ik zelf ook mijn ogen dichtdoe om te gaan slapen.


---------------------------------
hope you like it
laat een reactie achter wat je er van vond
mocht je nog wensen hebben voor volgend hoofdstuk laat het weten in je reactie
reageren=melding
xx


Reacties:

1 2

Ashley1D zei op 4 okt 2014 - 20:45:
Hahah VERDER!!

xx


EsjuhXxXLove zei op 3 okt 2014 - 20:43:
*fietfjieuw!*


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 3 okt 2014 - 18:21:
Hhaha mooi geschreven x


Anne
Anne zei op 2 okt 2014 - 23:19:
Haha fantastisch! Dat 16+ moet je gewoon lezen, daar kan niemand omheen haha!
Super geschreven!!
Snel verder!!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 okt 2014 - 22:13:
*cheaky smile*
*zoekt naar een smiley die ik niet kan vinden*
#dirtythingss

#I'mSuchABadassForReadingThat

X