Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 10

You're the story of my life - Niall Horan

21 dec 2014 - 21:50

607

1

234



Hoofdstuk 10

Nadat iedereen naar huis was gegaan zijn Niall en ik ook gaan slapen. Ik werd wakker en keek naar Niall. Hij lag schattig te slapen. Ik kuste hem op zijn voorhoofd en hij werd wakker. 'Goeiemorge Mrs Horan' zei hij. Ik lachte en zei goeiemorge terug. Niall stond op en wou naar de badkamer lopen, maar ik hield hem tegen. Ik lag recht op het bed en steunde met mijn hand op de matras. Ik vroeg met een pruilipje : 'En mijn kusje ?'. Hij grinnikte en kwam terug naar mij. Hij kuste me lang op de mond en ik legde mijn handen in zijn nek waardoor hij zijn evenwicht verloor en op het bed (en op mij) viel. We lagen plat van het lachen. Hij ging van me af en trok me mee. Ik knuffelde hem. Niall ging naar de badkamer en ik ging naar beneden voor een tas koffie. We waren nog altijd in het landhuis en moesten om 14u vertrekken. Nadat Niall klaar was, kwam hij naar beneden en ging ik me klaarmaken. Ondertussen ging Niall naar de keuken voor een tas koffie en een croissant met chocolade. Ik kwam nog snel terug naar beneden omdat ik mijn muziek vergeten was. ( ik kan me nooit klaarmaken zonder muziek). Ik zag dat Niall de chocolade op de croissant deed. Ik ging naar hem toe. 'Van al die chocolade krijg je een vette buik' zei ik lachend. Hij lachte met mijn grapje en zei: 'Dat zal wel, ik zal dan maar extra moeten trainen hè.' en hij knipoogde. Ik rolde al lachend met mijn ogen en ging naar boven. Deze keer met mijn muziek. Ik zette de muziek aan, nam mijn kleren en ging naar de badkamer om me klaar te maken. Toen ik klaar was spoot ik nog parfum op en ging ik terug naar beneden. Niall zat in de zetel tv te kijken. Een uitzending over hun vorige concert en talkshow. Ik ging naast hem zitten en voelde hoe hij zijn warme arm om me heen legde. Hij vroeg: 'Heb je al eens nagedacht over onze huwelijksreis ? Waar en wanneer we er naartoe gaan ?' ik antwoordde: 'Nee, nog niet echt over nagedacht. Misschien kunnen we naar Mexico gaan ?'. 'Ja, goed idee' zei hij. 'Mexico heeft prachtige stranden :-)'. Ik zei: 'Oke, dan gaan we naar Mexico' en ik glimlachte breed.
Opeens stond Niall recht en trok me mee. 'kom' zei hij. ik vroeg: 'waar gaan we naartoe ?'. 'Dat zal je wel zien.' zei hij. We gingen naar buiten en we stapten de auto in. Niall begon te rijden en na een tijdje stopten we. 'We zijn er'. zei hij.
we stapten uit en stonden voor een dierenwinkel. we gingen naar binnen en toen de vrouw aan de balie Niall herkende, ging ze meteen achteraan in de winkel een huisdier halen. Ze kwam terug en Niall nam de puppy in zijn handen.
Hij keek me aan en zei: 'Ik heb altijd gehoord dat je een puppy wou, dus heb ik er één gekocht.' Ik kreeg meteen een grote glimlach en knuffelde Niall. 'Ouh ! dankje Niall ! je bent de beste !'. Hij glimlachte en ik nam de puppy in mijn handen. het was een beige labrador. Ik knuffelde hem en we stapten terug de auto in en reden naar huis. Toen we thuiskwamen vroeg ik:' hoe noemen we hem ?'. 'jij mag kiezen.' zei Niall met een glimlach. ik keek naar de puppy en zei: 'we noemen hem: Max.' Niall lachte en sloeg zijn armen van achteren om me heen. ik draaide me om en legde mijn armen in zijn nek. ik keek hem liefdevol aan en zei: 'dankje Niall.' en hij kuste me.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 13 okt 2014 - 15:02:
leuk!!!