Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 45

Obsessed - One Direction

13 okt 2014 - 15:09

579

7

435



Obsession 45

Aimée A. Moon

5 januari, 10:02

Samen met Taylor, Harry en de baas van Modest! zit ik op de bank van Harry. Je zal wel denken, huh? Ja, ik kwam hier naar toe omdat Harry dat gisteren gevraagd had. Ik wist niet dat hij een afspraak had met Management en Taylor. En nu proberen ze mij bij Harry weg te houden, tot een maand na de break-up van Haylor. Dat betekent, nog vijf weken vanaf nu. "Meneer, ik snap best dat u Taylor in Harry's buurt wil hebben, en daar doe ik ook niet moeilijk over. Ik woon niet bij Harry, ik zie hem weinig en buitens huis hebben we geen lichamelijk contact. Als u hier nu niet toevallig zou zijn, had u nieteens doorgehad dat ik bij Harry op bezoek kwam." "Ik snap best dat je hier moeite mee hebt, maar dit is Harry's werk en dat zul je moeten accepteren." "Ik sta hem toch niet in de weg?! Niemand heeft door dat we elkaar zien!" "En dat moet ook zo blijven ook. Op deze manier loop je een risico. Vijf weken is toch niet te veel gevraagd?" "Meneer, door jullie zijn wij uit elkaar gegaan. Nu, een paar weken verder, moet ik door jullie nog een week wachten wil ik eindelijk weer met Harry normaal over straat kunnen, en nu vraagt u mij om daar nog eens vier weken bij op te tellen? Ik doe dat niet. Jullie mogen misschien wel macht hebben over Taylor en over Harry maar niet over mij. Ik heb nooit een contract getekent en dat ga ik ook niet doen ook." Ik kijk op als ik een geluidje uit mijn telefoon hoor komen. Ik pak hem snel en glimlach als ik het smsje lees dat Harry heeft gestuurd.

je doet het geweldig babe.
Pak 'm aan. Ik wou dat ik je kon helpen, maar als ik mijn bek opentrek dan heb ik helemaal problemen..
Je weet dat je hier niet mee akkoort hoeft te gaan he?
Ze kunnen je niks maken.
I love you
x, H.


Ik schraap mijn keel even en leg mijn telefoon weer weg. De meneer staat op en loopt naar me toe. "Wat nou als ik jou een bedrag aanbied?" "Oh gaan we zo beginnen?! Echt niet. Ik wil alleen Harry terug zodat we aan onze relatie kunnen werken." "Oh dus jullie zijn nog niet officieel?" "Uhm nee, maar dat komt wel. We waren officieel totdat Timberlake met dit belachelijke plan kwam. Echt die man spoort niet." "Sorry maar wil je niet zo respectloos over onze manager praten?" "Sorry maar wilt u mij niet de les leren hoe ik over mijn vader moet praten?" "Vader?" "Ja vader ja. Yep ik ben officieel Aimée Timberlake, maar daar wil ik het niet over hebben." "Jongens, we gaan." Binnen no-time is de man verdwenen samen met de bewakers. Ik trek een wenkbrauw op en kijk naar Harry en Taylor. "Is 'ie nou weggegaan omdat ik zei dat ik zijn dochter was?" "Yep!" Taylor staat op en loopt naar me toe. Ik frons diep als ze me in een knuffel trekt. "Dankjewel, geloof me. Ik vind dit ook tien keer niks. Ik wil jouw en Harry's geluk niet afpakken, plus ik heb zelf ook een vriend die ik niet mag zien. Echt, dankjewel." Ik glimlach even. "Geen probleem."

---

guys, ik had helemaal niet door dat ik al twee maanden niet had geschreven?! het leek echt twee weken ofzo omfg i'm so so so so so so so sorry ;(


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 24 okt 2014 - 7:55:
Awww
HUP AIMÉE GOGOGO


x1Dx
x1Dx zei op 20 okt 2014 - 12:51:
Maakt niet uit!
Snel verder! X


Anne
Anne zei op 14 okt 2014 - 9:30:
Geeft niks! Weer een fantastisch hoofdstuk


5soske
5soske zei op 13 okt 2014 - 18:26:
Tof! Snel verder!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 13 okt 2014 - 16:34:
awesome!!!!!!!!!!
snel verder!!!
xx