Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalone persoonlijk » 7.Elma{1}-->Zayn Malik

standalone persoonlijk

20 okt 2014 - 21:43

1152

1

353



7.Elma{1}-->Zayn Malik

Image and video hosting by TinyPic

‘Elma schiet een ff op anders komen we dadelijk te laat op het vliegveld’ Ik werp een kwade blik naar mijn koffer die weer eens niet dicht wil. ‘ZAAAAAYYYYYYNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!’ Niet veel later komt hij mijn kamer ingestormd en haalt een wenkbrauw op terwijl ik nog steeds bezig ben met mijn koffer die maar niet dicht wil. ‘Beetje hulp graag.’ Puf ik terwijl ik aan de rits trek. Zayn loopt weg van de deurpost waar hij tegen stond en loopt naar mijn bed waar mijn koffer op ligt. ‘Vrouwen’ zegt hij terwijl hij in een snelle beweging mijn koffer dichtrits.
‘Mijn koffer mag mij gewoon niet’ Antwoord ik terwijl ik een poging doe om de koffer van het bed te halen om hem naar beneden te brengen. ‘Ja tuurlijk.’ Zegt hij lachend terwijl hij de koffer van mijn bed afhaalt en hem naar beneden neemt. Snel check ik nog ff of ik alles heb voordat ik de Zayn achterna loop naar beneden.

‘hehe madam is eindelijk klaar.’ Ik werp een boze blik naar de andere boys en pak mijn schoenen om ze snel aan te doen.
Daarna rijden we naar het vliegveld waar we inchecken en nog ff een uur moeten wachten voordat we kunnen boarden. ‘Wie heeft er zin in Starbucks?’ Louis staat op uit de stoel en kijkt ons allemaal een voor een aan. Iedereen stemt in en uiteindelijk gaan Niall en Louis richting Starbucks om ons drinken te halen.

Ik laat me wat meer onderuit zakken in mijn stoel en pak mijn telefoon en zie een bericht van mijn moeder.
Veel plezier in Ibiza en geen gekke dingen doen, en niet met vreemde jongens naar bed gaan!

Ofcourse mam je kent me, en de jongens zijn er voor me om op te letten.

Stuur ik terug. Waarschijnlijk is het meer zo dat ik op de jongens moet letten dan hun op mij.

‘OMG DAT IS 3/5 VAN ONE DIRECTION O MY FUCKING GOD!!!’ Nee he daar gaan we weer. Een groep van een stuk of 10 meiden met one direction shirtjes komt aangerend. De jongens gaan even snel op de foto en delen wat handtekeningen uit. Daarna gaan de meiden weer fangirlend weg. Net daarna komen Louis en Niall weer terug met bekers van Starbucks en geeft iedereen een beker.

‘Dit is een mededeling voor alle passagiers voor vlucht ML016 naar Ibiza, kunnen over vijf minuten gaan boarden in gate 11. We staan op uit de stoelen en lopen richting de gate.


Na de vlucht

Ik open voorzichtig mijn ogen en kijk naar degene die aan mijn schouder zat. ‘Elma wakker worden, we zijn geland.’ Ik rek me even uit voordat ik opsta en achter de rest van de jongens aanloop. ‘Eindelijk Ibiza, zo zee strand, drank en meiden!’ Roept Harry zodra hij het vliegveld af is. ‘Meneer Styles zou u wat rustiger kunnen zijn?’ Ik schiet in de lach door Louis zijn opmerking wat de jongens laat omdraaien en me gek aankijken. ‘Wat?’ Hik ik terwijl ik naar mijn buik grijp. ‘Vrouwen’ Ik por mijn elleboog in Niall’s buik wat er voor zorgt dat hij krampachtig naar zijn buik grijpt. Ik schiet weer in de lach terwijl Niall doet alsof hij dood gaat.

‘Gaan we nou nog naar ons hotel of wat?’ ‘Dan zullen we eerst een taxi moeten vinden Hazza’

Na wat zwaaien naar taxi’s en kibbelen over wie bij wie op de kamer ging hebben we nu eindelijk alles uitgepakt en gaan we uitrusten en dan vanavond feesten!!

avond
Lachend kijk ik naar Niall en Liam die gek aan het dansen zijn. Ik neem en slok van mijn breezer. ‘Hey geen zin om te dansen?’ Zayn komt naast me staan en neemt een slok van zijn bier. ‘Nhe nu nog geen zin’ Ik weet niet wat Ibiza met me doet maar ik voel dat mijn wangen langzaam rood worden en dat ik warm wordt vanbinnen.
‘Dan maak je maar zin’ Zayn trekt me de dansvloer op en drukt me tegen hem aan.

Paar uur later
Na heel wat drank sta ik hier tegen de muur aan, even naar de jongens te kijken die met wat meiden aan het praten zijn. ‘Hey ben ik weer!!!’ Zayn staat voor me met zijn handen tegen de muur, en zijn hoofd tegen die van mij aan. Zijn ogen glijden naar beneden waar ze stoppen bij mijn… borsten? ‘Zayn!’ ‘Weet je dat ik je nu heel graag zou willen zoenen.’ ‘Okay ik snap het wel je bent dronken, kom dan gaan we naar het hotel.’ Ik wenk Liam even en gebaar dat ik Zayn terug ga brengen. Hij steekt zijn duim op. Ik trek Zayn door de drukte naar buiten.

Na wat een eeuwigheid leek te duren, omdat ik en Zayn allebei dronken zijn, hij meer als mij, zijn we eindelijk bij het hotel aangekomen. Ik druk op het knopje van de lift en niet veel later gaan de liftdeuren open en stap ik erin terwijl ik Zayn meetrek. Ik leun tegen de stang terwijl ik wacht totdat de lift omhoog gaat. Zodra de deuren sluiten loopt Zayn naar me toe en zet me op de stang neer. ‘Ik lieg er niet over dat ik met je wil zoenen, ik wil wel meer dan zoenen’ Hij plaats zijn lippen op die van mij.

Even bevries ik, maar daarna bewegen mijn lippen mee met die van hem. Onze lippen zijn net puzzelstukjes, ze passen perfect op elkaar. Er klinkt een geluidje wat betekent dat de deuren opengaan. We trekken ons allebei terug en lopen de lift uit. Zodra ik de hotelkamer heb geopend wil naar mijn slaapkamer lopen maar Zayn trekt me mee richting die van hem. Daarna sluit hij de deur en duwt me tegen de deur aan terwijl hij zijn lippen weer op die van mij duwt.

Zijn tong strijkt over mijn lip en snel open ik mijn mond een beetje. Al snel daarna hebben onze tongen die van elkaar gevonden. Daarna gaat alles snel, Zayn trekt me mee richting zijn bed, daarna gaat zijn bovenkleding uit, gevolgd door zijn broek. Zijn handen maken de ritssluiting van mijn jurk open en al snel ligt mijn jurk en mijn bh ergens in de kamer. Hij duwt me op het bed en hangt boven me, onze lippen elkaar niet loslatend.

Mijn handen gaan over zijn geweldige sixpack richting de rand van zijn boxer en al snel ligt die ook ergens in de kamer, daarna ligt mijn slipje ook ergens in de kamer. Voorzichtig glijd hij bij me naar binnen en we bewegen rustig op en neer terwijl onze lippen nog steeds op elkaar geplakt zitten.
Zodra we allebei klaar komen gaat Zayn weer voorzichtig uit me.

Hij trekt zich terug van onze zoen en kijkt me aan. ‘Elma Britanny Brook wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?’ ‘Ja’ En dan plaats ik mijn lippen weer op die van hem.

------------------------
hope you like it!!
als je een 2de/ vervolg wil vul dan gewoon opnieuw het lijstje in
XX


Reacties:


elma
elma zei op 7 dec 2014 - 21:59:
I like it. Maybe dat ik nog een vervolg aan ga vragen(:

(sorry voor late reactie zit hiero nooit meer haast op)