Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » ~ Got Ya Damian.

~ Teacher Payne ~

14 okt 2014 - 15:01

1210

7

367



~ Got Ya Damian.

Image and video hosting by TinyPic

Gabriella Pov.

Ik schrok van zijn plotselinge Omhelzing maar de drang om hem terug te knuffelen was te groot. Dus sloeg ik mijn armen strak om zijn middel heen en het voelde zo fijn. Er werd hard op de deur geklopt waarvan ik zo schrok en toen besefte ik wat ik gedaan had snel trok ik de deur open en haastte me een weg naar mijn kluisje pakte mijn jas en liep naar de fietsenkelder. Zoals verwacht stonden er nog maar 2 fietsen wacht 2? Die andere herkende ik hij was van Damian Ruw werd ik naar achter getrokken. Toen ik me omdraaide keek ik recht in de ogen van Damian. ,,Zo Gabriella jij was wel lang binnen zeg je Vriendin Rachel is allang weg.'' Hij spuugte de woorden uit. Ik liet hem niets merken en keek hem gewoon enorm arrogant aan. ,,Dat ze uberhaupt vrienden wil zijn met een grote hoer als jij.'' Dat was de druppel voor ik het wist haalde ik uit recht op zijn wang om vervolgens mijn fiets te pakken en snel naar huis te fietsen. Eenmaal thuis gooide ik mijn tas in een hoekje en mijn oog viel meteen op het Groene briefje wat op het aanrecht geplakt zat.
Hey Lieverd je vader en ik zijn voor 2 weken op zakenreis in de la ligt 250 euro daar moet je, je makkelijk mee kunnen redden Dikke kus Je ouders.
Boos staarde ik naar het briefje Geld dat was het enige wat er bestond voor hun. Ze kopen veel voor mij en als ze weg gaan laten ze veel te veel geld achter. En weetje dat geld kan me niets schelen ze hebben gewoon nooit tijd voor mij en dat kwetst. Ik Besluit Rachel te bellen en dan een pizza te bestellen. ,,GABIII HOE WAS HET MET MENEER PAYNE!'' Schreeuwt Rachel meteen door de telefoon. Ik grinnik ,,Het ging goed hoor hij speelde piano en ik zong.'' ,,En Verder DETAILS!'' Kirde Rachel vrolijk. ,,Oke nou erna kwam hij op me af en knuffelde ik schrok ervan maar knuffelde wel terug toen iemand op de deur klopte ben ik snel weggerend.'' ,,OMG OMG OMG HIJ KNUFFELDE JE.'' Schreeuwt ze. ,,Jaja rustig !! En weetje in de fietsenkelder was Damian me aan het opwachten.'' zucht ik geirriteerd als ik eraan denk. ,,Omygosh en toen?'' ,,Hij was vervelend aan het doen en toen sloeg ik hem.'' Rachel schiet in de lach ,,Echt weer iets voor jou maar Gurll ik moet gaan!'' ,,Spreek je later kus!'' ,,Kus'' nadat ze opgehangen had bestelde ik een pizza Bolognese. Na 10 minuten was de pizza er eindelijk en kon ik eten. Zodra hij op was besloot ik nog even een heerlijke douche te nemen wat wiskunde sommen te maken om vervolgens in mijn bed te springen letterlijk springen ik heb een trampoline bed! Niet veel later viel ik in een diepe slaap.

Liam Payne Pov.

Ze rende weg, ik heb haar bang gemaakt. God wat moet ze nu wel niet denken van mij. ,,Meneer Payne?'' Ik word uit mijn gedachte gehaald door Meneer Fudge de Wiskunde leraar die graag wilde weten wat Gabriella hier nog deed. God dat mens is echt zo nieuwsgierig. ,,Gabriella was hier omdat ik haar vroeg of ze wat wilde zingen.'' ,,Aha.'' Meneer Fudge kijkt me doordringend aan ,,En hoe komt het dat Mevrouw de Wilde zo snel wegliep.'' ,,Ze was haar afspraak met Rachel vergeten.'' Zeg ik snel. Hij kijkt me even ongelovig aan maar laat het erbij. ,,Tot morgen dan maar.'' En met dat beende hij weg richting het trappengat van cluster 4. Opgelucht zakte ik thuis in mijn stoel. Hoe kon ik ook zo stom zijn om op mijn eerste werkdag verliefd te worden op een meisje uit klas 4. Er zit 5 jaar verschil tussen ons 16 en 21. Maar die knuffel het voelde zo vertrouwd. Het was alsof de hele wereld wegvaagde en alleen wij 2 nog over waren. Met haar mooie bruine haren die bruine ogen waar een twinkeling inzat wanneer ze zong het viel zo hard op. Ze kan zo een Superster worden dat zie je zo. Maar tegelijkertijd is ze niet verlegen zoals ze die Damian aanpakte. Ugh ik ben zo verliefd ik besluit nog even een film te kijken en niet veel daarna val ik in slaap op de bank.

Rachel Pov.

Snel spring ik uit bed ,,MAAAAM!'' Schreeuw ik hard wat een bonk oplevert uit de kamer van mijn broer. ,,Ja lieverd?'' Mijn moeder staat in de deuropening in haar I am a Princess pyjama. ,,Kun je alsjeblieft mijn brood maken ik heb me verslapen mijn wekker is niet gegaan.'' Roep ik in paniek terwijl ik vlug mijn shirt over mijn hoofd trek. Douchen komt vanavond wel. ,,Natuurlijk schat.'' en met dat verlaat ze mijn kamer. ,,Snel doe ik mijn haar en doe een klein laagje mascara op ook heb ik mijn tas al ingepakt. Ik trek mijn telefoon van de oplader ik wil hem net in mijn zak schuiven als ik een berichtje krijg. Van Luke! omg die jongen ik ben zo smoorverliefd op hem. Hij stuurt me een foto met een schattige glimlach er staat bij 'Goodmorning Sunshine' god zo lief ik smelt weg maar al snel schuif ik hem in mijn zak en ren de trap af. ,,DANKJE MAM!'' Schreeuw ik als ik mijn lunch in mijn tas prop. Snel doe ik mijn schoenen en jas aan om vervolgens te racen naar de plek waar Gabriella en ik altijd afspreken. Zoals gewoonlijk staat ze eral om af en toe even op haar mobiel te kijken voor de tijd. ,,Fietsen!!'' Roep ik naar haar. Waarna we samen richting school racen om te beginnen met muziekles.

Gabriella Pov.

Als we op school zijn gaat net de bel ,,Shit!'' Gilt Rachel ik kan niet nog een te laat briefje krijgen. Snel rennen we richting het lokaal waar Meneer Payne net de deur dicht wil doen ,,Wacht!'' roep ik hard. Gelukkig zag hij ons en hield de deur open. snel ontweek ik zijn blik. ,,Sorry dat we te laat zijn alsjeblieft geen te laat briefje.'' Eventjes hoor ik hem grinniken ,,Ga maar zitten dames.'' ,,DAT IS NIET EERLIJK!'' Schreeuwt Damian door de klas heen. Hij geeft me een woedende blik. En ik geef hem een arrogante terug. Ik steek mijn tong naar hem uit om vervolgens me naar Rachel te draaien. ,,Ik heb een plan ik tel tot 3 dan gaan we op onze stoelen staan en steken we onze middelvinger op naar Damian.'' Fluister ik. ,,MENEER DIE ROTWIJVEN LOPEN TE PRATEN.'' Gilt Damian weer. Meneer Payne kijkt naar ons maar wij zetten door. ,,3-2-1 GO!'' Roep ik naar Rachel. We Springen snel op onze stoelen en steken onze middelvinger op naar Damian. ,,Loser!'' Schreeuwt Rachel. De hele klas lacht Damian uit terwijl zijn hoofd rood word van woede. ,,Meneer doe dan iets.'' Kennelijk lacht meneer Payne ook. ,,Sorry dames dienstplicht ga jullie maar melden.'' Smekend kijk ik hem aan. We lopen de gang op meneer Payne loopt achter ons aan. ,,Het spijt me.'' Fluistert hij nog in mijn oor waarna ik hem nog een goedkeurende blik geef als teken dat het goed is. Hij glimlacht lief naar me en voor ik kan terug glimlachen trekt Rachel me mee het trappenhuis in.

Wat vinden jullie nou van Damian?


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 27 okt 2014 - 17:51:
Eigenlijk is Damian verschrikkelijk asociaal. Denkt dat ie heel wat is


Ashley1D zei op 17 okt 2014 - 21:42:
Hahah!!


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 14 okt 2014 - 18:54:
Damian is echt een loserwijfie! ik mag hem niet.
maar deze story word echt superrrrrrr! x


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 14 okt 2014 - 18:44:
Oehh gurll =)

X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 14 okt 2014 - 15:52:
Omg awesome
Snel verder
Xx