Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » my life white one direction » 2

my life white one direction

15 okt 2014 - 17:24

462

3

224



2

Een nieuw hooftstuk ik hoop dat je het leuk vind xx

"Wakker worden"roept Emma in mijn oor."We zijn er" zegt ze blij als ze ziek dat ik wakker ben.we stappen uit het vliegtuig,pakken onze koffers en lopen uit het viegveld. als je bij de straat aankomen komt er gelijk een taxi. Emma zwaait even en de taxi stopt voor onze neus. We leggen onze koffers achter en stappen in. Emma zegt waar we heen moet en de chauffeur begint met rijden.Onder weg zijn Emma en ik nog even over wat random dingen aan het praten.


Als we aankomen betaal ik de chauffeur en lopen we het hotel binnen.We chekken snel in en lopen dan naar onze kamer.Samen stappen we in de lift en praten over wat we deze vakantie gaan doen."ohh,ik wil echt heel graag naar london eye en de big ben" zeg Emma "ja dat gaan e zeker doen" antwoord ik.de lift deuren gaan open en we stappen uit en lopen naar onze kamer.Ik zet even mijn tas op de grond omdat hij zwaar is .ondertussen doet Emma de deur open en loopt naar binnen. Ik wil mijn tas van de grond pakken maar ik schrik als ik ineens Emma "omg,snel kom" roept. Ik pak snel mijn tas en loop naar binnen.Ik kijk even rond en mijn mond valt open zonder dat ik heb door heb."wow"is het enige dat ik nog kan zeggen.Ik zie Emma naar het balkon lopen en loop er snel achteraan."Wat een mooi uitzicht" zegt Emma met een grote glimlach op haar mond. "prachtig" zeg ik "Wow een zwembad" roept Emma blij "kom we gaan zwemmen " stel ik voor.Emma stem in.We pakken onze spullen en lopen naar beneden.


Als we daar aankomen gooit Emma haar handdoek op een stoel en springt gelijk in het zwembad ik doe hetzelfde. als we beide in het zwembad zijn beginnen we wat te praten en elkaar net te spetten



na 2 uur zwemmen gaan we uit het zwembad en pakken onze handdoeken en doen die rond ons en lopen praten naar de lift.we stappen in en praten gewoon verder. als we bij de kamer aankomen doet Emma de deur open en lopen we samen naar binnen. we gaan allebij even douche en doen dan onze pyjama aan.we gaan samen op bed liggen en horen langs ons allemaal mensen zingen.We proberen te slapen in de hoop dat ze zouden ophouden. Maar na een tijd zijn ze nog steeds bezig. "uhh... ik word er gek van" zeg ik .Ik ook,laten we ze een bezoekje brengen" zegt Emma.Ik stem in.We stappen uit bed en lopen samen de kamer uit naar de deur van hun. Emma kijkt me aan "klaar?3 Vraagt ze . Ik knik en we beginnen samen op de deur te bonken.Er word open gedaan , Mijn mond valt open van verbazing , dit had ik echt niet verwacht.


Reacties:


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 16 okt 2014 - 17:39:
rea als er weer een nieuw hoofdstuk kom miayby een tip ik vind het leuk om een beetje lange verhalen te lezen in een fanfiction


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 15 okt 2014 - 19:27:
awesome!!
snel verder!!
XX


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 15 okt 2014 - 17:33:
kort,maar krachtig goed bezig snel verder xxx