Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » hoofdstuk 13

You're the story of my life - Niall Horan

21 dec 2014 - 22:37

368

1

259



hoofdstuk 13

hope you like it !

'Kelly, Kelly.' zei Niall. ik werd wakker en keek in de ogen van Niall. 'Kom, we gaan naar huis.' zei hij. Toen we thuis aankwamen en ik naar de voordeur wou lopen, stormden er 10 paparazzi's op me af en maakten foto's van Niall en mij. Niall probeerde me te beschermen en we vluchtten vlug ons huis binnen. Max begon te wild te blaffen. 'Wat was dat ?' vroeg ik. 'geen idee.' zei Niall. 'ik hoop dat ze niet één of ander idioot verhaal gaan uitvinden! je weet hoe de paparazzi's zijn hè !'. 'ja' zei ik. Ik liep naar de keuken en maakte pasta met bolognaise klaar. 'Niall, het eten is klaar, kom je ?' vroeg ik. 'ja ik kom' antwoordde hij. Toen we aan tafel waren zei hij: 'morgen komen de jongens me halen, we moeten naar de studio en daarna naar een concert. Het zal laat worden.' 'dus ik ga je morgen niet zien ?' vroeg ik met een pruillip.
'nee, maar misschien s' avonds als je nog niet slaapt.' zei hij.
'ja, misschien.. rond welk uur ga je terug zijn ?' vroeg ik. 'ik weet niet, ik denk rond 23u.' zei hij. 'oke, we zullen wel zien.' zei ik. Toen we gedaan hadden, ruimde ik de tafel af en deden we de afwas. We gingen in de zetel zitten. Mijn gsm ging af en ik las het bericht dat ik had gekregen. er stond: wacht maar af, ik moest nog wraak op je nemen, en die komt er binnenkort aan !
ik werd zenuwachtig en was ongerust. Ik liet Niall het bericht lezen en hij zei: 'De politie zei dat als je nog zo'n bericht krijg, we hen moeten verwittigen. We bellen ze meteen.' Ik deed wat Niall zei en binnen de 10 min stonden ze terug aan onze deur. De andere jongens zijn komen kijken en de poltie noteerde alles. Ze verlieten terug het huis en ik ging ongerust in de zetel zitten. 'Niall, ik maak me zorgen. Volgende week vertrekken we al naar Mexico ! Wat als er iets misgaat ?' zei ik. 'Schat, het komt wel goed. De politie zit achter hem aan en binnenkort zullen ze hem wel oppakken. Dat hebben ze zelf gezegd.' Ik zei 'Ja, je hebt gelijk.'


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 17 okt 2014 - 19:30:
omg!!!!
snel verder
xx