Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 14.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

19 okt 2014 - 21:08

851

13

715



14.

Image and video hosting by TinyPic

Michael pov
Ik opende mijn ogen en keek om me heen. Huh? ‘Godverdomme kan ik er weer niet bij!’ Ik stapte uit het bed en keek ff of ik wel kleren aanhad. Jep gelukkig.
Ik liep richting de deur die openstond en kwam terecht in een inloopkast. Ik Scande de ruimte en zag Chantal met een zwarte skinny en haar bh aan op haar tenen staan voor haar kast. Ik keek even toe terwijl ik tegen de deurleuning aanleunde.
‘Hulp nodig?’ Ze draaide ze met een schrik om. ‘Graag’. Ik liep naar haar toe. ‘Wat moet je hebben?’ ‘Dat shirtje (linker).’ Ik pakte hem van de plank af en gaf het aan haar. Ze trok het snel over haar hoofd heen.

Ik keek naar haar pols en zag de sneeën duidelijk zitten. ‘Kun je niet beter een shirt met lange mouwen aandoen? Dan ziet niet iedereen die sneeën.’ ‘Owja.’Ik pakte haar hand en trok haar mee naar mijn kamer. Ik trok haar mijn kast in en pakte er een sweater uit en gaf die aan haar. Ze trok hem aan. Het stond haar geweldig. ‘Dankje’ ze gaf me een knuffel voordat ze mijn kamer weer uitliep en ik haar nastaarde.

Week later


Nola pov
Ugh kon Duits nog saaier zijn? Ik liet me onderuit zakken en luisterde half naar wat onze leraar zei. Blablabla saaiiiiii!!!! Voorzichtig pakte ik mijn telefoon uit mijn zak en ontgrendelde hem.

Een nieuw bericht van Zayn.

Zayn?

Ik opende het bericht en zag wat er stond.

Zomaar op je telefoon in de les?!

Ja so what?

Wooww Nola goes bad
You know me


‘Mevrouw Payne kunt u uw gedachten bij de les houden?!?!’
‘Mevrouw welke Payne bedoelt u?’ Ik keek naar Melina die haar hand door haar haren haalde. Ik keek weer terug naar mijn telefoon en zag dat Zayn aan het typen was.

‘Nola genoeg eruit!!!’
Ik stond langzaam op van mijn stoel en slingerde mijn tas over mijn schouder. En liep naar de deur. ‘Mevrouw ik stuurde berichten naar Nola, het is dus niet eerlijk als u alleen Nola eruit stuurt.’ Ik draaide me om en keek naar Zayn die zijn ook opstond zijn tas pakte,en naar mij liep. ‘Goed allebei eruit!

Samen met Zayn liep ik het lokaal uit. We liepen naar buiten en gingen daar op een bankje zitten. Zayn haalde zijn tas open en pakte er een pakje sigaretten uit. ‘Ook een?’ Hij hield een sigaret voor me. ‘Nee dankje ik rook niet.’ ‘Jammer’ Hij stak zijn sigaret op en nam een hijs.

Zayn pov
Ik nam een trek van mijn sigaret terwijl ik naar Nola keek. Ze is zo mooi, en zo hot! Ik voel mijn telefoon trillen en haal hem uit mijn zak. Ik ontgrendel hem en kijk naar het bericht.

Niall: Guys na dit uur skippen we hem, moet iets overleggen is belangrijk!
Harry:What do you mean bro?
Louis:huh?
Luke: Okay why?
Ashton: waarom? wil niet weg van Lindy
Someone is in love!!!

Stuur ik.
Ik kijk naar Nola en zie dat ze haar oortjes in haar oren stopt.

Ashton:Ik heb het toch allang verteld?
Calum:huh wat verteld?
Liam:Ashton?
Ashton: Dat ik verkering heb met Lindy.
Louis:What je hebt verkering met mijn fucking zusje en daar kom je nu mee?!?!?!

Niall:Kunnen we het daar straks over hebben. Btw Zayn is het fijn om alleen te zijn met Nola?
Shut up!


Volgende les uur.

Ik kijk om me heen waar de rest blijft. Niet veel later zie ik ze aankomen met Niall voorop.
‘Dus wat is er?’ Michael kijkt verveeld om zich heen. ‘De meiden, dat is het probleem.’ Ik en de andere kijken Niall verbaasd aan. ‘Huh hoezo huh?’ Wordt er door elkaar geroepen. ‘KOPPEN DICHT EN LUISTEREN!!’ Alle aandacht is weer naar Niall. ‘Kijk ik vind het aan de ene kant awesome dat iedereen zijn zusje, zusjes of broertje kan zien. Maar’ ‘Er is ook altijd een maar.’ Luke frunnikt wat aan zijn lippiercing en Ashton heeft zijn gedachten er niet helemaal bij. ‘Ja er is een maar. Is het jullie dan niet opgevallen? De meiden en Aan zijn er nu al een week ofzo en sinds dat ik en Chantal ruzie hebben gehad daarover, hebben we niemand meer in elkaar geslagen of bedreigd.’
‘Huh? Hebben jij en Chantal ruzie gehad?’ Ik sla met mijn hand tegen het achterhoofd van Harry. ‘Ja maar dat doet er nu niet aan toe. Waar het om gaat is dat de andere mensen hier niet meer bang voor ons zijn! Wij zijn hier de baas en door onze zusjes en broertje kan dat niet! We zijn niet meer de bad boys als dit zo doorgaat. Als dit zo door gaat zijn wij dadelijk de slachtoffers. Dat willen jullie toch ook niet? ’ Niall kijkt de kring rond. ‘Wat is je plan?’ Liam stap iets naar voren.
‘Het plan is…………………'

---------
hope you like it!!
IK WIL IETS PROBEREN!
als ik voor morgen 19:00 minimaal 5 reacties heb ga ik proberen om dinsdag hoofdstuk 15 te maken. Als ik niet 5 reacties heb wordt het aan het eind van de week. Ik wil gewoon iets proberen, het is niet zo dat ik het elke keer ga doen maar ik heb nu een week vakantie dus daarom. LOVE YOU AL MY READERS
reageren=melding
xx


Reacties:

1 2 3

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 20 okt 2014 - 17:15:
Snel verderrr! <3


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 20 okt 2014 - 9:16:
Awesome
Reactie 12 alweer dus morgen nieuw hoofdstuk
Xx


Anne
Anne zei op 20 okt 2014 - 7:52:
Super geschreven!
Ga zo door!
En je hebt al 10 reacties dus nu moet h15 wel komen


xHiimacookie zei op 19 okt 2014 - 22:20:
Niall You motherfucker als je ook maar ons iets aan doet ik sla je een blauw oog *badgirl*


1Dzayn
1Dzayn zei op 19 okt 2014 - 21:17:
Goddamit Nialler waarom dit nu weer