Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin » 003 ~ Starting a blog

Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin

19 okt 2014 - 21:27

1067

5

352



003 ~ Starting a blog

Image and video hosting by TinyPic He is so sexy!!

Melina gaat op de barkruk zitten, laat haar hoofd op haar handen rusten en staart mij aan, terwijl ik tegen het aanrecht leun. “Het is hier echt geweldig, maar er ontbreekt iets” zegt Melina.
“Jongens?” vraag ik lachend.
“Jongens ontbreken altijd, maar ik bedoelde eigenlijk je spullen”
Ik kijk de kamer rond. Ze heeft gelijk. Ik loop naar een paar dozen waar een sticker met de tekst “keuken” op zit en zie mijn laptoptas ernaast staan. Ik pak ze op en loop naar Melina, die mij met een vragende blik aankijkt. Ik glimlach breed naar haar en duw de doos in haar handen. “We gaan de boel inrichten!” roep ik uit.

Ik zet mijn laptop op tafel, start hem op en al snel klinkt “End Up Here” van 5 Seconds of Summer door de kamer. Melina pakt de kopjes en bordje en zet ze in de kast, terwijl ik het bestek in de la leg. Al snel ligt alles op zijn plek en is de woonkamer ook al ingericht. We hebben geluk dat mijn ouders al voor meubels hadden gezorgd. We pakken de overige dozen en koffers en slepen ze de trap op richting de slaapkamer.

Ik open de eerste doos. De doos zit vol posters van 5 Seconds of Summer en ik begin te lachen. “Wat heb je daar?” vraagt Melina nieuwsgierig. Ik schuif de doos naar haar toe en ze haalt er een poster uit, die ze vervolgens uitrolt tot Ashton verschijnt. Ik begin te blozen. “Deze moet boven je bed komen te hangen” zegt ze en ze rolt hem weer op om hem vervolgens op het nachtkastje te leggen. Na een tijd hangen mijn kleren in de kast, liggen bij schoolspullen op mijn bureau samen met mijn laptop, hangt mijn schommelbank aan het plafond in de hoek van de kamer en staat alles op zijn plek. Melina volgt mij de trap af en samen ploffen we op de bank voor de tv.
“Lin?” vraagt Melina.
“Ja?” vraag ik terug.
“Ik heb best wel honger. Hoe laat is het?” Ik kijk op mijn mobiel. Het is al zeven uur en ik zie de zon al laag aan de hemel staan.
“Het is zeven uur. Zullen we Chinees gaan halen?”
Melina knikt en snel pak ik wat geld en mijn sleutel waarna we hand in hand de trap aflopen en door de tuin richting het hoofdgebouw lopen.

“Hoi dames, waar gaan jullie heen?” vraagt Lennart die opkijkt vanaf zijn computer.
“We gaan Chinees halen. Zin om mee te gaan?” vraag ik.
“Ik zou graag willen, maar ik moeten werken tot acht uur. De volgende keer ga ik zeker mee”
Ik glimlach maar hem en Melina en ik zeggen hem tegelijk gedag. We lopen het gebouw uit en lopen samen door de drukke straten van Sydney.

Bij de Chinees is het druk en ik ruik de geur van satésaus en loempia’s. We sluiten aan en wachten op onze beurt. Snel check ik even mijn Twitter en Instagram en krijg paar keer samen met Melina een fangirlattack, terwijl heel het restaurant ons raar aankijkt. We lachen even en dan zijn we aan de beurt. “Wat mag het zijn?” vraagt een vriendelijk vrouw achter de balie.
“Doe maar een grote portie Loempia’s, een portie Nasie en Bami en een portie Kipsaté. Wil jij nog iets, Melina?” vraag ik.
“Je hebt alles al opgenoemd, dus dit is het denk ik wel.” De vrouw knikt, schrijft het op en geeft het door aan de kok.
“Dat is dan twintig euro en zestig cent alsjeblieft”
Ik geef haar het geld en we nemen plaats op een van de banken.
Na vijf minuten lopen we terug naar mijn appartement.

Ik zet de tas met eten op tafel en pak 2 borden en het bestek, terwijl Melina twee glazen met Ice Tea vult. We zetten alles op tafel en beginnen met eten. We kletsen over van alles. Al snel zijn we klaar en wassen we samen af. We gaan op de bank zitten en ik zet de tv aan. Meteen zien we een interview van 5 Seconds of Summer. We kijken elkaar aan en gillen even. Melina blijft maar staren naar Luke en ik kan mijn ogen niet van Ashton afhouden. Helaas zijn ze al bij de laatste vraag aangekomen. “Wanneer komt jullie album uit?” vraagt de interviewster.
“Over drie dagen” zegt Calum glimlachend. De interviewster bedankt hen en krijgt van alle vier een knuffel, daarna start een ander programma en zet ik de tv uit.
“Serieus?! Is dat echte de beste vraag die ze kan bedenken? Ik weet al vijf maanden dat het album over drie dagen uitkomt” zeg ik tegen Melina. Ze lacht even.
“De bedoeling van zo’n interview is dat meiden die 5Sauch nog niet zo goed kennen, ze beter leren kennen”
“Dat snap ik wel, maar ik zou juist een sappige vraag stellen”
“zeker zoiets als: Hebben jullie elkaar naakt gezien?”
“Natuurlijk hebben ze dat! Ik dacht meer aan: Zijn jullie ooit onder de indruk geweest van iets op het lichaam van een bandmate?” Ik kijk Melina glimlachend aan en lachend vallen we op de grond.
“Ik zie Ashton al helemaal zeggen: ja dat ben ik ooit geweest. Daarna kijkt hij Luke aan en weten we allemaal dat Lashton real is” zegt Melina lachend.
“Melina, stop! Ik houd het niet meer!” gil ik van het lachen.

Na een tijd zijn we eindelijk wat rustiger. Ik loop naar de keuken en pak een zak paprikachips uit de kast en Melina volgt mij de trap op richting de slaapkamer.
We gaan samen op de schommelbank zitten met de laptop op mijn schoot en de chips zak op Melina’s schoot. De laptop start op en ik check even mijn Instagram en Twitter. “Lindy, ik zat eens te denken” begint Melina.
“Wat dacht je dan?”
“Waarom start je geen blog?”
“Waarom wel?”
“Je haalt altijd achten voor alles wat maar met een werkstuk of leesverslag te maken heeft en weet alles over 5Sauch als eerste” als ze dat gezegd heeft, propt ze een hand chips in haar mond.
“Weet jij dan een goede naam”
“”5SecondsOfLindyIrwin”
“Ja die is goed!”
Ik typ de naam in van een gratis websitemaker en binnen tien minuten was 5SecondsOfLindyIrwin geboren.
“Nu nog je eerste post”
Ik denk diep na.
“Een foto van Ashton met een leuke tekst?”
“I wish I ever met this guy. He is so handsome, funny and cute.Hopefully we ever be best friends.”
De eerste post stond erop en nu nog wachten op de viewers...

_____________
Hoi lovely readers,
Ik weet dat ik weinig schrijf, maar bij 5 reacties post ik Woensdag weer een hoofdstukje en anders eind deze week
Love you all!!


Reacties:


1Dtjetanya zei op 20 okt 2014 - 23:48:
Omfg super!!

Haha dat intervieuw was echt geniall!


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 20 okt 2014 - 14:38:
super!! x


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 20 okt 2014 - 9:14:
This is good!!!!!!!!!!!!!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 19 okt 2014 - 21:27:
awesome!!!
i know the pic van dat intervieuw over Ash met die tekst das met die bordjes!!!!
#2/3POINTSFORME!!!
eerst op app en nu met die pic
XXXXX


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 19 okt 2014 - 21:26:
OMG!

ASHTON IS SUCH A DORK AND ASUCH A CUTIEPIE!!

-X-
<3