Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 15.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

20 okt 2014 - 11:04

850

9

478



15.

Image and video hosting by TinyPic

Niall pov

‘Het plan is dat de meiden gaan veranderen.’ ‘Huh?’ Boos kijk ik Calum snapt hij dan echt niks?
‘Ik bedoel dat we ervoor gaan zorgen dat de meiden Bad Girls worden.’ ‘En je denkt serieus dat dat gaat werken?’
Ik rol met mijn ogen terwijl ik langzaam geïrriteerd raak. ‘Van Chantal weet ik sowieso dat ze eerst nee gaat zeggen, maar dat heeft te maken met haar verleden. EN DAT HOEVEN JULLIE NIET TE WETEN!’ Zayn klapt zijn mond al weer dicht.
‘Wat jullie zusjes zeggen weet ik niet precies. Maar laten we er van uit gaan dat ze nee zeggen. We vragen ze het een tijd niet meer. Maar gaan door met onze slachtoffers. Na een maandje ofzo denk ik gaan we er voor zorgen dat de meiden langzaam bad worden. Wat wel in kleine stapjes moet zodat ze niks gaan vermoeden.
We zorgen gewoon dat ze drank en drugs fijn gaan vinden. Daarna zorgen we ervoor dat hun kledingstijl veranderd. Na ik denk 5 maandjes, misschien eerder vragen we ze het weer. En dan zijn ze als het goed is al zo ver veranderd dat ze wel ja gaan zeggen.’

Ik hoor hier en daar goed gemompel dat ze het er wel mee eens zijn. ‘Owja voordat ik het vergeet het belangrijkste. Ik heb de meiden wat geobserveerd en volgens mij hebben sommige gevoelens voor een ander dus het beste is er voor te zorgen dat iedereen verkering krijgt. Maar aan die verkering zit een prijs ze moeten bad girls worden.’
Ik kijk de groep rond en iedereen knikt goedkeurend. Mooi. ‘Ashton aangezien jij al verkering hebt met Lindy zal jij de eerste stap moeten zetten. Eigenlijk is dat je weet wel wat doen met haar.’
Ashton kijkt weg en zijn wangen worden langzaam rood. ‘DAT MEEN JE NIET JE HEBT HET AL GEDAAN MET HAAR?!’ Ashton knikt voorzichtig en er komt een lach op mijn gezicht. ‘Goed bezig!’

Ik kijk naar Louis maar die ziet er niet zo blij uit. Ergens snap ik het wel maar kom op. Okay ja zijn zusje heeft verkering met Ashton maar het is toch haar keuzen. En dat ze het dan niet verteld kan ik ook wel snappen aangezien Louis nog wel kan flippen soms. Maar hij moet het maar accepteren. Als zijn zusje het wil moet hij het accepteren. Kijk als Chantal verkering had met Michael. En ik wist er niks vanaf dat zou ik ook niet fijn vinden. Maar ik zou het accepteren. En dat is precies wat Louis ook maar moet doen. Als Lindy gelukkig is met Ashton.

De bel gaat en we lopen het gebouw weer in. Ik kan het niet laten en druk een nerd tegen de muur aan. ‘Je kan kiezen. Je geld geven of klappen krijgen!’ Ik laat mijn stem zo boos mogelijk klinken en het voelt goed hoe de jongen snel in zijn zakken voelt. Daarna haalt hij er een briefje van 5 uit en geeft het aan me.’Meer heb ik niet.’ Zijn stem trilt en het voelt goed om mensen bang te zien. ‘De volgende keer zorg je ervoor dat je meer hebt.’ De jongen knikt snel en ik geef hem nog wat klappen in zijn maag. Daarna laat ik hem los en stop het geld in mijn eigen zak.
Ik loop achter de rest aan naar het lokaal terwijl mensen bang voor ons aan de kant gaan. Mooizo ze hebben het gezien.

Als we bij het lokaal aankomen zie ik mijn zusje diep in gesprek. Er valt me iets op aan haar. Het shirt wat ze aanheeft is niet van haarzelf, maar van Michael.
Laatst had ze ook al een sweater aan van hem. Maar dat was om haar sneeën te verbergen. Tenminste dat was wat ze zei. Zouden de sneeën al weg zijn of niet?

Ik kijk naar Michael en zie hem naar mijn zusje staren. Okay, iemand is denk ik verliefd. Chantal kijkt terug naar Michael en lacht naar hem. Ik zie dat Michael haar een knipoog geeft. Chantal begint te blozen wat haar schattig staat en kijkt weer weg.

Ik rol met mijn ogen als Michael me niet begrijpend aankijkt. Ik laat mijn blik naar Emma glijden. Haar haren hangen losjes over haar schouders en ze heeft een lach op haar gezicht. Okay ja ze is het zusje van Harry maar dan nog. Ik mag haar dan toch wel knap vinden? Of is dat alweer teveel gevraagd? Wat boeit het ook? Emma is perfect voor me. Echt wel dat ik zorg dat ze mijn vriendin wordt. En echt wel zat ze een bad girl wordt. Geloof me daar zorg ik wel voor.
Of Harry het fijn vindt boeit me niet echt. Emma wordt van mij of ze het nu wil of niet. ik weet het wel 100% zeker. Zij wordt van mij. En niemand kan me tegenhouden.


-----------------
hope you like it!
Ik had trouwens een vraagje zouden jullie misschien ook mee willen lezen met mijn andere stories? het zou namelijk veel voor me betekenen. Als je liever niet mee wil lezen dan is dat oke. LOVE YOU AL!!
reageren=melding
geen reactie=geen melding.

XX


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 22 okt 2014 - 20:47:
niall niall *schudt hoofd*


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 20 okt 2014 - 14:37:
leuk! x


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 20 okt 2014 - 11:54:
Snel verder
Xx


xHiimacookie zei op 20 okt 2014 - 11:50:
Bad girls hahaha
Snel veder hoor xjes


EsjuhXxXLove zei op 20 okt 2014 - 11:36:
Niall argh...