Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » standalone persoonlijk » 8.MelintjeX1DX{2}-->Luke Hemmings

standalone persoonlijk

20 okt 2014 - 21:43

1062

1

282



8.MelintjeX1DX{2}-->Luke Hemmings

Image and video hosting by TinyPic

3 jaar eerder!

Boos staan Zayn en Ashton tegenover elkaar. Niet begrijpend waar de ruzie over gaat loopt de 14 jarige Melina naar de bank terwijl ze haar oortjes in heeft. ‘En jij denkt hier mee weg te komen? Perrie hoort bij mij. De enige waar ze van houdt ben ik!’ Zayn spuugt de woorden naar Ashton toe. ‘Als ze zo veel van je houdt had ze niet met mij staan te zoenen, en had ze het niet uitgemaakt met je.’ ‘Wacht maar jij! Jij gaat nog spijt krijgen voor wat je hebt gedaan.’ Met die woorden draait Zayn woest om en stormt het huis uit.

‘Ash ik ga naar Chantal en Lindy toen.’
‘Ja is goed.’
Ashton stormt de trap op en verbaast loopt Melina het huis uit. Ze loopt over straat en opeens loopt Zayn naast haar. Hij gooit zijn arm over haar schouder en trekt haar tegen zich aan.
‘Hey, naar wie ga je?’
‘Chantal en Lindy, waarom hadden jij en Ash ruzie?’
‘Nergens om, maar zou ik je anders brengen? Ik ben toch met de auto.’
‘Okay’
Melina stapt in en voordat ze het in de gaten heeft brengt Zayn haar naar een andere plek.

Heden

Ariana {Melina} pov

De deur wordt uit het slot gehaald en snel ren ik naar de deur om daar mijn daar mijn geweldige vriendje Zayn een kus te geven.
‘Hey hoe was je dag?’
‘Gaat wel. Maar nu zie ik jou weer love.’
Hij geeft me een kus in mijn nek, op mijn favoriete plekje.
‘I WANT YOU SO FUCKING MUCH.’
Ik plaats mijn lippen op die van hem terwijl hij me voorzichtig optilt en me naar de bank brengt waar hij me voorzichtig neerlegt.
Hij doet zijn kleren uit en al snel zijn die van mij ook uit. Hij glijdt zachtjes bij me naar binnen en mijn nagels zet ik in zijn rug.
We bewegen op en neer en zodra we allebei klaarkomen gaat hij voorzichtig uit me en neemt me in zijn armen.

Hij geeft me kusjes in mijn nek. En ik kreun goedkeurend.
Dan gaat er een ringtone af en pakt hij zijn ding van tafel. Hij staat op en loopt naar de gang. Snel daarna komt hij weer terug en begint zijn kleren weer aan te doen.
‘Zayn?’
‘Ja.’
‘Had ik vroeger een broer?’
‘Nee hoe kom je daar nou bij? Waarschijnlijk is het gewoon een droom geweest.’
Zelf doe ik ook mijn kleren aan en loop naar het doek wat op het schildersezel staat. Ik open mijn verfdoos en zie.. geen verf.

‘Zayn kun je straks naar de winkel gaan en verf halen?’
‘Sorry babe ik moet weer werken mijn baas belde net. Ik moet helaas gelijk gaan dus je moet zelf even de stad in.’
Ik schrik even. Zelf de stad in? Ik ben nog nooit uit het huis geweest. Nou ja zolang ik me kan herinneren dan.

‘Je hoeft je echt geen zorgen te maken. Ik weet dat je het kan.’ Zayn geeft me een kus en loopt daarna ons huisje weer uit.

Hier loop ik dan. Op straat opzoek naar een winkel waar ze de goede verf hebben. Ik steek mijn handen in mijn zakken en probeer zo onopvallend mogelijk te zijn. Dan valt mijn blik op een poster aan een lantaarnpaal.

Vermist Melina Irwin. Heeft u haar gezien? Al 3 jaar ben ik opzoek naar mijn zusje, als u haar heeft gezien stuur dan alstublieft een bericht naar dit e-mailadres: ashtonirwin5sos@hotmail.com of bel naar 06********

Ik kijk naar de foto en zie mezelf. Huh?
‘OMG MELINA IK HEB JE EINDELIJK GEVONDEN!’ Ik kijk verbaasd naar de jongen die aan komt gerend en me in een knuffel trekt.
‘Eindelijk na 3 jaar. Je weet niet hoe blij ik ben.’
‘Sorry ik ben niet Melina.’ Ik wil doorlopen maar de jongen trekt me terug.
‘Dat ben je wel, ik herken mijn eigen zusje echt wel hoor.’ Ik trek een wenkbrauw op. ‘Je herkent me niet meer he? Je herkent je eigen broer Ashton niet meer.’
‘Broer?’
‘Melina stop met dit grapje!’
‘Luister eens ff wie dafack is Melina. Ik weet niet waar jij het over hebt maar ik ben Ariana. Ik heb geen broer en anders heeft Zayn het me echt wel verteld hoor.’ Ik draai me woest om en loop door.
‘Zei je nou net Zayn? Zayn als in Zayn Malik?’
‘Euuhm ja. HOE DE FACK KEN JIJ HEM?’
‘Omdat hij vroeger een van mijn beste vrienden was. Totdat we ruzie kregen en daarna ben ik mijn zusje kwijtgeraakt. Maar natuurlijk hij heeft jou ontvoerd uit wraak.’
‘Jij zegt nu net dat Zayn al die jaren tegen me heeft gelogen over wie ik echt ben?’
‘Ja.
Hey niet huilen.’
Hij trekt me in een knuffel en ik begin luid te snikken.
‘Ga je met me naar Sydney dan kan je mama, papa, Harry en Lauren weer zien.’
Ik knik kort.

Maand later

‘Nou Mel ben je er klaar voor om je grote broer op te zien treden?’
‘JAAA SUCCES!!!’

Ze geven me nog allemaal een knuffel en als laatste knuffelt Luke me. Misschien was de knuffel iets te lang want nadat hij terug trekt kijken Lindy en Chantal me raar aan.
Voor de duidelijkheid Lindy en Chantal waren mijn beste vriendinnen vroeger en nu heb ik ze weer terug. Lindy heeft verkering met Ashton en Chantal met Michael.
Ik voel dat ik begin te blozen en net voordat ze het podium op moeten geeft Luke me nog een knipoog.

anderhalf uur later

‘Voordat dit concert eindigt wil ik een heel speciaal iemand op het podium halen. KOM HIER HEEN MELINA!’ Ik kijk verbaasd naar Luke die me wenkt. Ik schud wild nee met mijn hoofd. Wat denkt hij zelf een open podium en het regent.

Dan rent Ashton op me af en tilt me op. ‘ASH LAAT ME LOS.’ Ik begin met mijn vuisten op zijn rug te slaan en trap wilt met mijn benen. Niet veel later sta ik op het podium in de regen voor Luke.

‘Lieve Melina ik weet dat ik je nog niet zo heel erg lang ken maar ik ken je lang genoeg om dit te vragen. Melina Irwin wil je verkering met me?’
‘JAAA.’ Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben dat hij dat vroeg. Langzaam komt zijn gezicht dichterbij en hier op het open podium terwijl de regen ons zeiknat maakt zoent Luke me.

--------
hope you like it
nieuwe/vervolg? vul dan gewoon het lijstje weer ff in
xx


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 20 okt 2014 - 21:53:
Nicee!!
Xx