Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H29<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

21 okt 2014 - 0:28

1195

5

409



>H29<

Image and video hosting by TinyPic Enjoy ;)

Ik zucht. Nog steeds zijn er een paar nog niet klaar. Hoe lang moet het duren? een paar spullen pakken. 'Lina, moet je eens kijken.' Louis houdt de televisiegids omhoog. ik loop naar hem toe en hij wijst wat aan met zijn vinger. ''Miley Cyrus Live'' staat erbij.
'Gaan ze het concert live uitzenden?'
'Daar lijkt het wel op.'
'Daarom oefende Miley zoveel. Ze wist dat natuurlijk, daarom had ze geen tijd voor mij.'
'Miley heeft nu misschien geen tijd voor je, maar als jij er bent in Los Angeles, weet ik zeker dat ze je overal mee naartoe sleept.'
'Kunnen we dat ergens volgen?'
'Het concert?' Ik knik en kijk even beschamend naar mijn schoenen. Willen we gezellig naar het strand zit ik te vragen of ik het concert mag zien. Lina dat is toch niet gezellig! 'Laat maar' zeg ik snel als de rest ook beneden komt. Ik pak mijn spullen en de rest volgt mij naar buiten. Op naar het strand dan maar!

Als we op het strand komen is het best stil. Zouden er hier echt fans zijn van Miley en die dus nu allemaal binnen zitten? Met dit mooie weer? Ik zou eigenlijk ook wel willen kijken. Ik weet nog goed dat ik naar mijn eerste concert ging van Miley. Het staat nog goed in mijn geheugen.

*'Maar pap, het is Miley Cyrus!'
'Ik wil het niet hebben.'
'Jij bent echt zo flauw he! Heb jij nooit een idool gehad?'
'Dat maakt niet uit. Ik wil niet dat je naar een concert gaat van Miley Cyrus. Je gaat niet hoor je me?!' roept hij boos. Ik richt mijn blik op mijn moeder.
'Mam, kom op!'
'Als je vader zegt dat je niet mag, mag je van mij ook niet en trouwens Miley Cyrus is helemaal niet zo bijzonder.' Nu moet ik me inhouden. Miley Cyrus is niet bijzonder pff!
'Argh! Jullie zijn zo oneerlijk!' roep ik uit en sla de deur met een klap dicht. Stampvoetend loop ik de trap op en kijk naar mijn kaartje. Ik had namelijk al stiekem een kaartje gekocht en waarom zou ik hem weggooien? Een briljant idee! Ik open mijn slaapkamerdeur en roep naar beneden. 'Gaat het schat?' Beter! Mijn moeder gelooft echt alles!
'Nee niet echt. Ik ben erg moe.'
'Moet ik je in komen stoppen?'
'Nee ik red het wel.'
'Slaap lekker lieverd.' Ik doe mijn deur weer dicht en draai hem op slot. Dat is het leuke aan een slaapkamer met een slot. De sleutel hang ik aan mijn sleutelbos en doe mijn bed zo dat het lijkt alsof ik onder de dekens lig. Ik pak mijn mobiel, sleutels en natuurlijk het concertkaartje en klim uit mijn raam. Voorzichtig sluit ik hem en ben ik blij dat ik hem vanaf de buitenkant kan openen. Ik spring naar beneden en pak mijn fiets. Even kijk ik of de gordijnen dicht zijn en als dat het geval blijkt te zijn stap ik op mijn fiets en rij naar het stadium waar Miley optreed.*

'Waar zit jij met je dachten?' Twee armen vormen zich om mijn lichaam heen en ik glimlach naar Louis.
'Ik moest denken aan het concert van Miley. Het eerste concert waar ik ooit stiekem ben geweest.'
'Stiekem?'
'Ja mijn ouders lieten me niet gaan en ik snap nu waarom. Dat Miley mijn zus was wisten ze de hele tijd en nooit hebben ze me het verteld.'
'Misschien wilde ze je beschermen?' Verbaasd kijk ik Harry aan.
'Waarvoor?'
'Nou, ze dachten misschien wel dat het een enorme schock zou zijn.'
'Dat was ook zo. Maar alsnog, ze hadden me het gewoon moeten vertellen. Iedereen heeft recht op de waarheid.'
'Had je ze dan geloofd?' Ik haal mijn schouders op. Dat weet ik ook echt niet, maar ja. Dan gaat mijn mobiel af en ontgrendel ik hem meteen. Het kan ook Miley zijn, maar als ik zie wie me belt, word ik boos.
'Niet belangrijk?' Louis kijkt me aan als ik de oproep negeer. Ik schud mijn hoofd. Ik heb geen zin om erover te praten en sta op.
'Ik ga zwemmen' zeg ik en ren de zee in. Even moet ik denken aan Ibiza. Miley kwam net het water uit toen ik haar zag, En nu weet ik ook waarom ze zo schrok. Ze herkende mij natuurlijk. Zo stom dat ik niks durfde te zeggen! Ik snap nog steeds niet wat ze bedoelde met; dan komt hij afmaken waaraan hij begonnen was. Wtf bedoeld ze daarmee? Wat gaat mijn vader bij haar doen als hij weet dat ik haar ontmoet heb? 'Ik hoor je hersens kraken, wil je erover praten?' Louis staat naast me in het water. Ik schud mijn hoofd en geef hem een kus. Dan voel ik water over me heen en slaak een gil. Ik glimlach en doe het terug bij Niall. Zayn duwt me kopje onder, maar niet heel lang. Ik kom lachend boven. De jongens zijn zo lief voor me en ook best zorgzaam. Alsof ik hun zusje ben. Over zusjes gesproken. Hoe zou het met Perrie zijn? Ik heb haar nog niet gezien of gesproken via Skype. Zal ik dat wel kunnen? Ik kan dan wel mijn ouders zien en die wil ik juist niet zien. Ze hebben Miley slecht behandeld en dan zeker 'onze' vader. Ik zou hem zo willen aangeven maar ik denk dat Miley dat niet wilt, anders had ze dat toch allang gedaan? OMG wat ben ik aan het doen? Ik ben hier gezellig met de jongens en denk ik alleen maar aan Miley?! Ik schaam me nu best wel en om geen vragen te krijgen duw ik Harry kopje onder. Proestend komt hij boven en kijkt me aan. 'Daar ga je spijt van krijgen!' roept hij nep dreigend en komt naar me toe gezwommen.
'Nee!' Snel ga ik achter Louis staan zodat hij me niet kan pakken. Louis gaat beschermend voor me staan en ik steek mijn tong uit.
'Jullie spelen vals' zegt Liam en nu schiet Skyler in de lach, wat meteen word gestraft door Liam, want hij duwt haar kopje onder. Iets te lang voor mijn gevoel en ik zwem naar hem toe. Ik haal zijn handen uit het water en Skyler komt weer boven water. Gelukkig maar!! Dan schrik ik van een gegil. Een groepje van tien meiden rennen over het zand heen en gaan richting het restaurant. 'MILEY IS OP TV!' hoor ik de voorste roepen en meer meiden van het strand rennen achter de meiden aan. Oké, die zijn dus echt fan. Hebben Skyler en ik ook zo gelopen? Dat zag er best gênant uit namelijk. Ik draai me weer om.
'Uhm, Harry, waar is Louis?' Hij kijk heel geschrokken naar het water.
'Hij was net nog hier' zegt Liam en kijkt om zich heen. Dat meen je niet hé?! Red ik eerst mijn beste vriendin, is nu mijn vriendje verdwenen? Dat kan toch niet?!
'Louis?!' roep ik toch licht in paniek. Ik weet dat dat niet helpt, maar ik heb geen idee waar hij is. 'Louis, waar ben je?' Ik kijk om me heen en de jongens ook. Hij kan toch niet zomaar verdwenen zijn? Ik kijk iets verder het water in en dan worden mijn ogen groter en slaak ik gil waardoor iedereen naar hetzelfde punt als mij gaat kijken. Oh nee...

Reageren=Melding


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 21 okt 2014 - 13:49:
Snel verder!! X


x1Dx
x1Dx zei op 21 okt 2014 - 13:12:
Super leuk!
Spannend!!
snel verder! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 21 okt 2014 - 10:19:
Verder!!!!
Xx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 21 okt 2014 - 8:47:
cliffhanger?!?!!? I HATE YOU!!! JE WEET DAT IK DAAR NIE TEGEN KAN!!!!
SNEL VERDER JIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Anne
Anne zei op 21 okt 2014 - 0:27:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, ik ben de eerste!!
Love it!!
Heel goed geschreven alweer!!