Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 16.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

22 okt 2014 - 17:12

1425

11

584



16.

Image and video hosting by TinyPic

Weekeind

Chantal pov

‘Wie gaat er allemaal mee opstap?’ Natuurlijk Niall weer die dat roept. Eigenlijk heb ik best wel zin, maar ik ga niet mee als ik het enige meisje ben. Ik leg mijn boek weg en stap van mijn bed af.

Ik loop naar de woonkamer waar Niall languit op de bank ligt. ‘Zusje ga je ook mee?’
‘ik weet nie, ligt eraan wie er allemaal meegaat.’
‘Luke, Melina, Michael, Lindy, Ashton zo’n beetje iedereen.’
‘Dan ga ik mee!’
‘Yay.’ Ik rol met mijn ogen terwijl Niall weer naar zijn telefoon kijkt.

‘Hoelaat gaan we?’
‘Denk over een uurtje ofzo.’
‘Wat? Een uur?!? Ik moet mijn haar en make-up nog doen.’
‘Grapje we gaan pas over 3 uur ofzo. Het is nu 7 uur en om 10 uur gaan alle clubs pas open.’
Ik gooi een kussen naar Niall toe en hij begint te lachen.
‘Trouwens voor Michael hoef je je nie mooi te maken hoor.’ Ik voel dat mijn wangen langzaam rood worden en snel loop ik richting de kamer van Melina om te vragen wat zij aandoet.

Als ik haar deur open doe zie ik haar zoenen met Luke. Snel sluit ik de deur weer en loop naar de kamer van Lindy. Als ik die deur open doe zijn zij en Ashton ook aan het zoenen. Ugh.

Snel sluit ik haar deur ook weer en loop naar mijn eigen kamer. Ik laat me op mijn bed vallen en daarna sta ik op om te gaan douche. Ik kies straks wel wat ik aandoe. Ik zet de douche aan en kleed me uit. Ik stap onder de warme stralen en was mijn haren en mijn lijf.

Als ik klaar ben zet ik de douche uit en droog me af. Ik doe mijn badjas aan en wikkel een handdoek om mijn haren. Daarna stap ik de badkamer uit en zie Michael verdiept in mijn boek zitten.

‘Hey.’
‘Hey, waarom die badjas?’
‘Omdat ik net uit de douche kom.’
‘Je had de badjas ook wel uit kunnen houden.’ Hij geeft me een knipoog en draait zich dan om. ‘Ik beloof dat ik niet zal kijken, dan kan jij tenminste ondergoed aandoen.’
Hij duwt zijn gezicht in mijn kussen en snel pak ik een onderbroek en een bh uit een kastje naast mijn inkoopkast. Ik ga mijn badkamer weer in en doe het snel aan. Daarna doe ik mijn badjas weer aan en loop de kamer weer in.

Michael zit weer verdiept in mijn boek. Ik schenk er geen aandacht aan en loop naar mijn kaptafel waar ik mijn borstel vanaf haal en naar de spiegel loop die aan de muur hangt. Ik begin mijn haren te kammen. Na een paar keer nog niet door de klitten heen te zijn gegaan zie ik Michael vanuit de spiegel opstaan en naar me toe lopen.

Hij pakt mijn borstel af en neemt me mee naar het bed waar hij me op de rand neerzet en zelf achter me gaat zitten in een kleermakerszit. Hij begint mijn haren te kammen.
‘Ik voel me nu net een kleuter.’
‘Dan ben je wel een schattige kleuter.’
‘Ik ben niet schattig!’

Na een kwartier heeft Michael mijn haren gekamd en haalt een stiekje van de borstel af. Hij maakt een vlecht in mijn haren en hangt hem over mijn schouder. Ik kijk naar de punten en zie dat mijn dipdye er bijna uit is.
‘Wat doe je eigenlijk aan?’
‘Weet ik veel.’
‘Mag ik iets kiezen?’

Ik knik kort en Michael loopt mijn kast in. Ik loop na 5 minuten ook naar mijn kast en zie Michael met een denkgezicht om zich heen kijken.
‘Nee nee nee misschien.’
Ik giechel voorzichtig en Michael draait zich met een ruk om.
‘Eruit jij.’ Ik trek een pruillipje en draai me langzaam om en ga op mijn bed zitten.

Niet lang daarna komt Michael al weer terug en legt iets op het bed neer.
‘Dit doe je aan.’
Ik maak een gebaar dat hij om moet draaien en trek het jurkje over mijn hoofd. Ik trek het even goed en kijk ik de spiegel. Het is een jurk met een schouder en komt net over mijn kont.
‘Staat goed.’
Ik zie dat Michael zich heeft omgedraaid en dat hij naar mijn kont kijkt. ‘Nee deze is tekort.’

Ik loop mijn kast in een pak een andere jurk. Deze trek ik over mijn hoofd en trek hem goed. Ik loop mijn kast weer uit en kijk in de spiegel deze zit veel beter. Ik kijk naar Michael en hij heeft ook andere kleren aan. Ik loop naar mijn kaptafel en pak mijn bak met make-up spullen.

Opeens staat Michael achter me en kijkt naar alle make-up. ‘Eyeliner , mascara en lipglos is toch wel genoeg?’ Ik doe wat hij zegt en het staat best mooi.
‘Hoelaat is het?’
‘Eeeuuhhmm 9 uur ofzo.’
‘Okay.’
Ik pak mijn telefoon en open de camera. ‘Michael selfie!’ Gelijk staat hij lang me en kijk in de camera. Net als de foto gemaakt wordt drukt hij zijn lippen op mijn wang. We maken nog een heleboel selfies en dan wordt er geroepen dat we gaan.

Als we in de club zijn trekken de meiden me gelijk de dansvloer op.
‘Wat vind je nou van Michael?’Schreeuwt Lindy in mijn oor.
‘Gewoon aardig. Hoezo?’’
‘Gewoon.’
‘Bij jullie is nooit iets gewoon. Maar Melina hoe was het zoenen met Luke?’ Melina wordt gelijk rood en Luke komt op ons afgelopen. Hij neemt Melina mee naar het midden van de danszaal.
‘Weet je het nog niet? Luke heeft Melina verkering gevraagd.’
‘OMG’

Ik kijk naar hun en ze zijn weer aan het zoenen. Ashton komt deze kant opgelopen en geeft haar een kus. Ik maak een ik zie ja later gebaar naar haar en loop richting de bar waar ik een bacardicola bestel.

‘Hey.’ Ik draai me om en zie Michael opeens naast me staan.
‘Hey’
Michael bestelt een biertje en niet veel later hebben we allebei ons drinken en lopen we weet naar de rest.

‘Ik vroeg me af of je misschien een keer met me naar de bios wou. Als je wil. Het hoeft niet.’ Michael haalt een hand door zijn haar.
‘Lijkt me leuk. Wanneer?’
‘Als je wil kunnen we morgen ofzo naar de bios gaan ofzo.’
‘Is goed, dat is dan een date.’
Ik geef hem een knipoog en we lopen de dansvloer weer op. Virus begint en ik ga helemaal los.

Paar uur later.
Ik kijk via de muur naar de rest die allemaal aan het dansen zijn. Dansen? Noem het maar meer zoenen. Ik zie Michael mijn kant opkijken en daarna komt hij mijn kant opgelopen. Hij staat voor me en ik kan aan zijn ogen zien dat hij dronken is. Ik ben dat volgens mij ook. Iedereen denk ik.
Ik pak mijn telefoon en open de camera. ‘Selfie maken?’
‘You know me.’

Michael gaat achter me staan en legt zijn armen om mijn heupen. Zijn hoofd leunt op mijn schouder. We lachen in de camera en dan pakt hij mijn telefoon af. Hij zegt iets tegen de barman en pakt me dan bij mijn heupen. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik zie vanuit mijn ooghoek een flits, maar ik geef er geen aandacht aan. Rustig bewegen onze lippen over elkaar heen en het lijkt wel alsof ik alles vergeet.

Langzaam trekt Michael zich even terug en pakt mijn telefoon terug van de barman. Hij neemt me mee richting de wc’s. Daar kijkt hij of er geen een bezet is en dan doet hij de op slot en zet me neer op de wastafel.
Hij drukt zijn lippen weer op die van mij en onze lippen zijn net puzzelstukjes. Zijn tong vraagt om toestemming die ik geef. Ik weet niet of het komt door de alcohol of door de vlinders die ik heb sinds de eerste dag dat ik hem ken dat ik hem terug zoen.
Zijn handen gaan naar de ritssluiting aan ze zijkant van mijn jurk en hij opent deze een beetje.

Langzaam trek ik me terug.
‘Michael niet hier.’ Hij knikt kort en ik plaats mijn lippen weer op die van hem. Zijn handen pakken mijn benen en wikkelen deze om zijn middel ik gooi mijn armen om zijn nek en Michael doet zijn armen om mijn middel. Hij tilt me op onze zoen niet verbrekend en loopt richting de deur en opent die. Hij zet me neer en trekt zich terug.

Ik kijk hem met een pruillip aan en hij lacht even. ‘Je krijgt dadelijk meer.’ Hij trekt me mee de dansvloer weer op, en we dansen dicht op elkaar.
-------------------
heeyyy
hoofdstuk 16 everyone
wat hebben jullie liever?
dat ik rond de 25 hoofdstukken stop en een vervolg maak of gewoon doorga?
luffyouall!!
xx
hope you like the chapter!!
reageren=melding
geen reactie=geen melding
XX


Reacties:

1 2 3

Ashley1D zei op 26 okt 2014 - 18:15:
Verder Please!!
Ik geef bijn nooit een reactie (Sorry daarvoor) omdat ik op mijn telefoon het lees. Ik kan nooit inloggen op mijn telefoon. Ik kom er gewoon niet in, maar ik lees het wel. Dat geldt voor ieder verhaal dat ik lees
Dus... VERDER
Xx Me


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 23 okt 2014 - 18:32:
Doorgaan! Ik ben zo jaloers op jou, je kan zoooo goed schrijven. x


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 22 okt 2014 - 23:43:
Nice i'am a badgirl gewoob verder doen


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 22 okt 2014 - 20:54:
*sneaky smile*


Ik kijk hem met een pruillip aan en hij lacht even. ‘Je krijgt dadelijk meer.’ Hij trekt me mee de dansvloer weer op, en we dansen dicht op elkaar.


woopwoop!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 22 okt 2014 - 19:13:
*grijnst*
Dit is te leuk, snel verder
xoxo