Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XL=

Can i be saved (AF)

23 okt 2014 - 16:41

3840

7

380



=Chapter XL=

Image and video hosting by TinyPic

=Lindy=

Ik zie Jake en Nola van het raam weglopen, maar nog in het zicht. Ik hou ze in de gaten. Na een paar minuten gaat de bel en pak ik mijn spullen. Ik probeer zo ver mogelijk van Daniel te lopen en ben de klas uit. Ik kijk om me heen of ik Jake zie. Ik hoop zo dat het hem gelukt is om ongezien binnen te komen. Snel loop ik van het lokaal weg, bang voor Daniel. Als ik om de hoek ben, staat Jake daar. Ik ren naar hem toe en omhels hem.
,,Het is je gelukt!” Zeg ik niet al te hard.
,,Ja, maar we moeten nu wel naar buiten. Voordat ze me zien en ik wel geschorst word.” Hij pakt mijn hand en trekt me mee naar buiten. Als we buiten zijn, komt Nola ook net naar buiten.
,,Was je bij Groen?” vraagt Jake. Ze knikt.
,,Echt een irritant mens is Groen zeg!”
,,Wat is je straf?” vraag ik.
,,Ik ben geschorst voor deze hele week.”
,,Sorry.”
,,Hé, het is niet jou schuld. Jij bent nu veilig de klas uit en daar ging het toch om? Zodat Daniel niks meer kon doen. Ik zou het zo weer doen. Een week geschorst is minder erg dan een aanranding.” Ze geeft me een kus op mijn voorhoofd en we lopen samen naar de auto. Ik draai me om en zie dat Daniel me aankijkt. Ik krijg een rilling van zijn blik en kijk weer snel voor me uit. Jake houdt de deur voor me open en ik stap in. Nola stapt achterin en Jake bij het stuur. We rijden terug naar het strandhuis.

Al snel zijn we bij het strandhuis aangekomen en stappen we uit. Binnen gooi ik mijn spullen neer en plof op de bank.
,,Dat was een heftige eerste schooldag.” zeg ik en zie Nola en Jake knikken.
,,Ik vind het echt belachelijk dat ze de regels veranderd hadden.” zegt Nola. Ik knik en loop naar de keuken, om wat te drinken te pakken. Ik schenk de glazen in en neem ze mee naar Nola en Jake. Ik zet de glazen op de salontafel en ga weer op de bank zitten.
,,Ik moet gaan oefenen voor vanavond.” Zegt Nola en loopt naar boven. Eigenlijk wil ik het wel horen, maar ik wil ook bij Jake blijven. Ik ga zo wel naar boven. Ik ga tegen Jake aanliggen en kijk hem aan.
,,Weet je zeker dat jij nu niet geschorst word?” Hij schudt zijn hoofd en ik zucht. Ik kan het mezelf echt nooit vergeven als hij geschorst word door mij. Hij legt zijn lippen op de mijne en ik zoen hem terug. Ik ga wat beter zitten en leg mijn armen in zijn nek, terwijl zijn handen op mijn heupen liggen. Zijn tong strijkt over mijn lippen voor toestemming, die ik geef en onze tongen spelen een vurig spelletje. Eigenlijk wil ik meer. Steeds als ik hem zoen, wil ik meer. Ik duw hem op zijn rug op de bank en ga op hem zitten.
,,Lindy, wat doe...” Ik leg mijn lippen op die van hem en zoen hem weer vol passie. Ik kijk hem verleidelijk aan en trek dan mijn shirt over mijn hoofd en gooi hem op de grond. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht. Ik pak zijn handen en breng ze naar de sluiting van mijn bh. Hij doet mijn bh sluiting los en ik gooi mijn bh bij mijn shirt op de grond. Nu hoor ik pianospel van boven komen. Het klinkt prachtig, maar ik kijk zodra Jake en ik klaar zijn. Ik wil hem echt nu, ik kan niet meer wachten. Ik begin aan zijn shirt te trekken en uiteindelijk krijg ik hem uit. Zijn sixpack komt tevoorschijn. Ik bijt op mijn lip en mijn lichaam schreeuwt nu echt om hem. Met mijn hand ga ik naar de knoop van zijn broek en maak hem los. Ik trek hem uit en zie een bobbel in zijn onderbroek. Ik leg mijn hand er zachtjes op en kijk in de ogen van Jake, heel verleidelijk. Jake legt zijn hand op mijn hand en stopt me. ,,Weet je het zeker? Ik bedoel, na alles wat er gebeurd is met Daniel vandaag, kan ik begrijpen dat je het niet wilt.”
,,Ja, ik weet het zeker Jake. Want als ik bij jou ben, maakt niks anders meer uit, dan wil ik alleen maar in je armen liggen. Ik hou van je, onwijs veel!” Jake glimlacht nu breed en veranderd. Nu neemt hij het initiatief en legt mij op mijn rug. Hij trekt mijn broek en onderbroek uit en zoent me heftig maar met passie. Hij legt zijn hand op mijn borst en begint heel zachtjes te kneden. Het voelt echt geweldig! Hij zoent me op mijn favoriete plekje in mijn nek en mijn ogen sluiten zich van puur genot. Dan voel ik zijn hand op mijn bovenbeen en even zie ik Daniel voor me. Nee, niet nu! Zeg ik tegen mezelf en dan zit de hand van Jake al op de plak waar hij moet zijn. Ik kreun zachtjes en trek zijn onderbroek uit. Jake gaat zachtjes bij me naar binnen en ik bijt op mijn lip. We hebben het al vaker gedaan, maar nog nooit hier op de bank in de woonkamer. Het idee dat Nola beneden kan komen en ons zo kan zien, maakt het alleen nog maar spannender. Jake beweegt zachtjes heen en weer en ik ga helemaal met hem mee. Als eerst kom ik klaar en een paar minuten later Jake. Hij gaat van me af en gaat op zijn zij naast me liggen.
,,Je was echt geweldig schat.” Zegt Jake iets wat hijgend. Ik hijg ook wel een beetje. Ik glimlach en geef hem een kus op zijn mond. Ik ben blij dat ik hem verleid heb en spijt heb ik echt niet. Jake is geweldig en ik ben super blij dat hij mijn vriendje is! Ik hou gewoon echt heel veel van hem. Ik kan niet meer zonder hem en dat zou ik ook voor geen goud willen. Ik sta op en kleed me weer aan. Dan hoor ik bekende pianotonen of verbeeld ik het me maar? Ik spits mijn oren en luister goed. Ja, dat nummer herken ik wel degelijk en ik ren de trap op naar boven. Ik loop naar de kamer waar de muziek uitkomt. Nola zit in een klein kamertje, met allerlei foto's van onze vader op de muur. Ze zit met haar rug naar me toe, dus ze heeft me niet gehoord. Ik stap naar binnen. Nola speelt 'Let her go' van the Passenger, dat vind ik zo'n leuk liedje. Ik blijf staan, totdat het lied afgelopen is.
,,Dat was prachtig Nola.” Ze schrikt en kijkt om. Ze glimlacht naar me als ze ziet dat ik het ben.
,,Dank je.” Ik ga naast de piano staan en leun met mijn elle bogen erop.
,,Wil je nog iets spelen? Voor mij?”
,,Natuurlijk, voor jou doe ik alles. Dat weet je toch.” Lachend knik ik en ze legt haar handen op de toetsen. Ze begint 'When I look at you' te spelen. Hoe wist ze dat ik deze wilde horen?! Het is prachtig hoe ze het speelt! Alle mensen die komen naar het park, om naar haar te luisteren, zullen versteld staan van verbazing zodra ze Nola horen spelen. Na het nummer staat ze op en omhelst me. Ja, dit is super! Ik heb mijn zus en mijn vriendje voor altijd bij me!

=Jake=

Lindy is naar boven gerend, waarschijnlijk omdat Nola wat bekends speelt. Ik denk terug aan het moment waarop ik mijn hand op haar bovenbeen legde. Ze schrok, dat voelde ik. Zou ze toen aan Daniel gedacht hebben en vanmiddag? Ik ben blij dat ze het wilde doen met mij, maar ze moet niet schrikken van mijn aanraking. Ik zou haar nooit zo behandelen als Daniel. Ik trek mijn shirt aan en nu ben ik weer helemaal aangekleed. Ik loop naar de keuken en pak vier witte broodjes, de ham, de kaas en de ananas. Ik pak het tosti-ijzer en leg de kaas, de ham en de ananas op de witte boterhammen. Daarna leg ik ze in het tosti-ijzer en zet hem aan. Nola en Lindy zullen wel trek hebben denk ik. Lindy sowieso, na wat we net gedaan hebben. Nu speelt Nola 'Hotel California' van the Eagles. Dat is een erg goed nummer. Een klassieker, want hij is van de jaren tachtig, maar toch erg goed. Het is een erg snel liedje als het op de piano moet, maar Nola speelt het perfect. Ik luister met plezier naar haar pianospel. Ah, de tosti's zijn klaar. Ik open het tosti-ijzer en leg ze op een bord. Ik trek de stekker eruit en loop naar de woonkamer met het bord. Ik snij de tosti's schuin doormidden en nu liggen er vier punten. Ik ga onderaan de trap staan.
,,Nola, schat?! Ik heb tosti's gemaakt voor jullie.”
,,Lekker!” roept Nola en de perfecte 'Hotel California' stopt. Ik hoor voetstappen en loop alvast terug naar de woonkamer. Niet veel later komen Lindy en Nola de woonkamer in.
,,Hoef jij niet?” Nola kijkt me aan.
,,Nee, ik heb deze speciaal voor jullie gemaakt. Met heel veel liefde.” Zeg ik en geef haar een kus op haar wang. Lindy krijgt een kus op haar mond.
,,Dank je.” Zegt Lindy en pakt een stuk. Nola kijkt me nog steeds verbaasd aan.
,,Ik hoef echt niet.”
,,Wat ga jij nu wel eten dan? Na wat jullie gedaan hebben net, moet je toch wel trek hebben.” Zegt ze met een knipoog. Ik kijk haar aan.
,,Ik eet straks wel iets, nu moet ik mijn wond gaan insmeren.” Lindy slikt een hap door en kijkt me aan.
,,Moet ik je helpen?”
,,Nee, het lukt wel. Maar bedankt schat.” Ik leg mijn lippen weer even op die van haar en daarna loop ik naar boven. Aangekomen boven, loop ik naar de badkamer waar ik een doekje en wat zalf pak. De zalf die ik van de dokter gekregen heb, ik doe er niet zomaar een gewoon zalfje op. Ik volg het recept van de dokter. Ik smeer wat op het doekje en leg het voorzichtig op mijn wond. Jezus! Wat doet dat pijn! Nog steeds, eigenlijk. Ik hoop dat het snel heelt. Ik ruim alles op en laat het even intrekken. Daarna trek ik mijn shirt weer aan en loop naar beneden. Nola en Lindy hebben de tosti's al op en kijken wat tv. Ik pak het bord en loop naar de keuken. Als ik het bord wegzet, staat er een ander bord naast het tosti-ijzer met een tosti erop.
,,Van wie is die tosti?” roep ik de kamer in.
,,Van jou.” Roepen Nola en Lindy tegelijk. Oké, dat was eng. Ik hoor ze in de lach schieten en ik grinnik. Ik pak het bord en loop naar de kamer.
,,Was dat zussen-telepathie of zo?”
,,Geen idee.” Zegt Nola en beiden moeten ze weer lachen. Ik pak mijn tosti en begin zelf ook te eten.

Nadat ik het op heb, ruim ik het bord op en loop naar boven. Ik moet wat gaan uitzoeken voor vanavond. Ik moet er wel goed uitzien voor Nola's concert. Ik loop naar mijn kamer en naar mijn kast. Ik bekijk mijn kleren en haal er uiteindelijk mijn zwarte leren jeans uit, mijn zwarte shirt en mijn witte jasje. Nu ik hem mijn kleren uit de kast gehaald heb, bedenk ik me dat ik die ook aan had toen Lindy en ik eindelijk een relatie kregen. Het begon goed die avond, daarna slecht, maar het eindigde fantastisch. Dat is nu ook alweer een tijdje geleden. En nog steeds ben ik super blij met haar. Ik leg mijn kleren op het bed en loop naar de badkamer waar ik onder de douche stap. Na een tijdje stap ik er weer onderuit en droog mezelf af. Ik doe voorzichtig bij mijn wond. Ik kleed me aan en bekijk mezelf in de spiegel. Ik kijk op de klok en zie dat het al zes uur is. Nola is dus al weg, ze moest er om half vijf zijn. Ze heeft dan twee en een half uur om zich klaar te laten maken. Alles word voor haar gedaan. Om zeven uur begint het concert. Ik doe snel nog mijn haar en loop naar de woonkamer. Ik zie niemand, dus Lindy is zichzelf ook aan het klaar maken. Ik ga op de bank zitten en wacht op Lindy. Na een half uur komt ze aangelopen in een blauw jurkje en haar haren zitten los.
,,Wauw! Je ziet er prachtig uit!”
,,Dank je.” Ze bloost lichtjes. Ik sta op en loop naar haar toe.
,,Ben je klaar?” Ze knikt. Ik geef haar een kus en pak haar hand. Samen lopen we naar de auto en gaan richting Central Park.

=Nola=

Ik loop zenuwachtig te ijsberen. Nog een half uur en ik zie Jake en Lindy nog niet. Waar zijn ze? Zijn ze onderweg? Nola, focus! Ze komen wel. Ik kijk nog een keer naar de rijen stoelen die staan opgesteld. Daar gaan straks allerlei mensen zitten. Dan schrik ik. Wat doet mijn moeder hier nou weer? Wie heeft haar een uitnodiging gestuurd?! Ik tel tot tien en adem diep in en uit. Laat haar maar, ze is niet belangrijk! Kom op Jake, waar ben je?
,,Nola.” Ik draai me om en zie Kevin en Sophie. Ik omhels ze.
,,Kevin, weet je waar Jake is? Is hij al onderweg?” Hij haalt zijn schouders op.
,,Hij komt wel, samen met Lindy. Dit willen ze niet missen. Je gaat het geweldig doen Nola.” Hij geeft me een kus op mijn wang.
,,Dank je wel, Kev!” Ik kijk opnieuw naar de stoelen en bijna iedereen zit al. Mijn moeder en Jonah zitten vooraan, naast de stoelen van Lindy en Jake. Ryan, Mischa, Briana en de rest zitten op de twee rijen daarachter en de rest van de mensen ken ik niet. Het is echt bomvol. Dan zie ik Jake en Lindy aankomen en ik zwaai even. Lindy komt naar me toe gerend en omhelst me.
,,Succes, je kunt het! Ik geloof in je en ik weet zeker dat papa trots zal zijn op je.” Dat raakt me. Mijn ogen schieten even vol. ,,Hé, papa zou willen dat je dit deed. Hij zou zo trots op je zijn.” Ik glimlach.
,,Dank je wel. Ik ben blij dat ik je weer gevonden heb.” zeg ik en omhels haar weer.
,,Ik ook. Nou, kom op. Ik zit op de voorste rij, dus kijk maar naar mij als je het even moeilijk hebt.” zegt en en geeft me een kus op mijn wang. Daarna loopt ze terug naar Jake en ze gaan zitten op hun gereserveerde stoelen. Ik kijk naar mijn lijstje wat ik allemaal ga spelen.

1. Unbreakable van Westlife
2. We are the champions van Queen
3. As long as you love me van Backstreet boys
4. Everybody talks van Neon Trees
5. Permanent December (mijn eigen nummer)
6. Demons van Imagine Dragons
7. We are the world van Micheal Jackson
8. Glad you came van the Wanted
9. Hall of fame van the Script
10. Slow down van Selena Gomez
11. If I let you go van Westlife
12. Hey there Delilah van Plain White T's
13. Keep holding on van Avril Lavigne
14. Stronger van Kelly Clarkson
15. Carry on van Fun
16. the A-team van Ed Sheeran
17. Let her go van the Passenger
18. Can't stop loving you van Phil Collins
19. Let it be van the Beatles
20. Hotel California van the Eagles
21. When I look at you (mijn eigen nummer)
22. Wrecking Ball (mijn eigen nummer)
23. Micheal Jackson Medley
24. All of me van John Legend


Dat moet wel lukken.
,,Nola, ben je er klaar voor?” David kijkt me aan en ik knik. Ik loop het podium op en zie de duizenden mensen zitten. Ik slik even en ga dan achter de piano zitten. Het is een prachtige vleugel. Ik voel me helemaal op mijn plek achter de piano. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik weer mag spelen. Ik leg mijn vingers op de toetsen en de mensen stoppen met klappen. Ongelooflijk! Ze zijn hier allemaal voor mij, om mij te horen spelen!

Na één uur en twaalf minuten ben ik aangekomen bij Wrecking Ball. Dit nummer hebben Lindy en Jake nog nooit gehoord, eigenlijk niemand nog. Dit nummer is echt nog maar een paar dagen oud.
,,Dit volgende nummer, heb ik nog niet zo lang geleden geschreven. Ik hoop dat het goed klinkt en jullie het een mooi nummer vinden.” zeg ik en ik kijk even glimlachend naar Ryan en Mischa. Al mijn vrienden steken hun duim op als teken dat ik het erg goed doe. Ik leg mijn vingers op de toetsen en sluit mijn ogen, terwijl ik begin te spelen. Het is misschien raar dat ik mijn ogen sluit, maar als mijn ogen gesloten zijn kan ik me beter concentreren. Ik zie mijn vader voor me en nog meer publiek als nu. Het lijkt wel alsof ik in het grootste stadium zit waar miljoenen mensen in kunnen. Mijn vader zit op de voorste rij. Naast hem zitten Lindy, Jake, Zayn, Sophie en Kevin. Het voelt heerlijk om weer te spelen. Ik heb dit sinds de dood van mijn vader niet meer gedaan. Ik hoop zo dat ik ermee verder kan. Het liefste wil ik naar Julliard, maar daar kom je nooit zomaar op, dus moet ik nu spelen alsof mijn leven ervan afhangt. Na drie minuten en vijftig seconden is Wrecking Ball afgelopen en begint iedereen hard te klappen. Ik glimlach van oor tot oor en ga verder. Ik moet nog twee nummers spelen en dan ben ik klaar. Nu begin ik aan mijn Micheal Jackson medley, van elf minuten om precies te zijn. Sommige mensen hoor ik zelfs meezingen, terwijl ik de medley speel. Het gaat dus goed. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. Dit is wat ik wil doen en waar ik echt plezier van heb. Dit is wat ik altijd al heb willen doen, maar even niet meer kon toen mijn vader overleed, omdat het zijn droom was. We zouden samen gaan touren over de hele wereld. Ik weet het nu wel zeker; pianospelen is mijn lust en mijn leven. En toen ik wakker werd uit de coma, was ik even bang dat ik nooit meer kon spelen. Waarom zou ik me niet opnieuw aanmelden? Mijn vader zou het zo graag willen. Maar stel ik Lindy dan teleur? Ik wil niet dat ze denkt dat ik niet meer bij haar wil wonen. Ik weet niet of ik moet verhuizen of dat ik naar de campus moet. Bij de meeste scholen moet je het eerste jaar op de campus blijven, volgens mij is dat bij Julliard ook zo. Gaat Lindy dat leuk vinden? Ik heb haar net bij mij wonen en dan ga ik al weer weg. Nee, dat kan ik haar niet aandoen. Ik kan niet weg en haar achterlaten. Niet veel later is mijn medley af en begint iedereen te klappen. Ik glimlach en kijk even naar iedereen.
,,Bedankt." Nu kijk ik Lindy aan. ,,Dit volgende nummer is voor een speciaal iemand." En ik geef haar een knipoog. Ik leg mijn vingers weer op de toetsen en begin mijn laatste nummer van de avond, 'All of me' van John Legend te spelen. Hierop heeft Lindy geschuifeld met Jake, dus het betekend veel voor haar. Ik sluit mijn ogen weer en zing zachtjes mee.

=Lindy=

,,Dit volgende nummer is voor een speciaal iemand.” Nola geeft me een knipoog. Ze legt haar vingers weer op de toetsen en speelt. Het duurt niet lang voor ik door heb dat ze 'All of me' speelt. Omg! Speelt ze dit nu omdat Jake en ik op dit nummer hebben geschuifeld? Dat is zo lief! Ik kijk naar Jake en hij geeft me een kus op mijn wang. Ik pak zijn hand en kijk weer naar Nola. Wat speelt ze mooi! Na het nummer loopt ze het podium af en Jake, Zayn en ik lopen naar haar toe, achter het podium. Ja, het is Central Park dus je hebt geen backstage, zoals een groot stadium. Als we daar aankomen, staat Nola met een man te praten.
,,Wie is dat?” Fluister ik in Jake's oor. Hij haalt zijn schouders op. Na een tijdje komt Nola naar ons toe.
,,Hé.” Ik geef een knuffel.
,,Je was super! Echt waar!”
,,Dank je.” Jake en Zayn geven haar nog een knuffel en ze kijkt me aan. ,,Ik sprak net met een man van Julliard. Hij heeft me aangeraden om me aan te melden, maar ik twijfel.”
,,Waarom zou je twijfelen? Zo'n kans kan je niet laten schieten. Je moet ervoor gaan.”
,,En je wil al jaren naar Julliard.” Vult Jake me aan.
,,Ik twijfel omdat, meestal in het eerste jaar, moet je op de campus blijven en dan laat ik je in de steek, Lindy. En dat wil ik niet nu je net bij mij woont.” Ik glimlach en pak haar handen.
,,Nola, maak je geen zorgen. Ik red me wel. Ik heb Jake en Zayn om me heen en die helpen me er doorheen. Geloof me. Jij gaat naar Julliard, dat moet je niet laten vallen.”
,,Weet je het zeker?” Ik knik en ze omhelst me. Ze loopt terug naar de man en schudt zijn hand.

=Nola=

Ik loop terug naar de man en ik knik. Hij glimlacht blij en daarna schudt ik zijn hand.
,,Je weet dat je het eerste jaar op de campus moet blijven?" Ik slik even en dan knik ik. ,,Dat is toch geen probleem?" Heel snel kijk ik weer naar Lindy en ze steekt haar duimen op. Ik moet even lachen.
,,Nee geen probleem. Maar uhm...zou ik wel contact mogen houden via Skype of iets dergelijks?"
,,Dat kan je op kamer doen. Je hebt school van acht uur 's ochtends tot vijf uur 's middags en daarna mag je zelf bepalen wat je gaat doen."
,,En de optredens voor school? Ik hoorde dat ik moet spelen voor de hele school."
,,Dat klopt. Voor alle leerlingen, dat zijn er ongeveer twee duizend."
,,Wow. Uhm...ik zou mijn spel op willen nemen zodat mijn zusje het ook kan zien." Hij kijkt me bedenkelijk aan.
,,Dat kan niet bij elk optreden, maar ik zal kijken wat ik voor je kan doen." Ik knik en daarna loopt hij weg. Het blije gevoel vult mijn lichaam. Ik ga gewoon naar Julliard! Dat was de droom van papa en mij! Ik draai me om en zie Zayn bij Lindy en Jake staan. Ik ren naar hem toe en omhels hem blij.
,,Ik ga naar Julliard!" Roep ik hard uit en hij draait me in het rond. Kan het allemaal nog beter? Ik heb verkering met Zayn, ik heb mijn zusje weer bij me en ik ben Jake niet kwijt! Het lijkt wel een sprookje!
,,Dat is fantastisch!" Zayn geeft me een kus. Ik knik en pak Lindy haar handen.
,,Ik ga de droom van mij en papa waar maken." Ze lacht en daarna kijk ik even naar boven. ,,Pap, ik ga onze droom waarmaken, dat beloof ik je." Zeg ik en daarna word ik in een groepshug getrokken door Lindy, Jake en Zayn.


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 24 okt 2014 - 15:33:
Awesome! x


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 23 okt 2014 - 19:30:
*pinkt traan weg bij all of me*
DIT IS ZO F*UCKING MOOI GESCHREVEN.
WHY IT HAS TO END???
NU WIL IK ECHT DE EPILOOG LEZEN!!!!!!!!!!
XX


Nynlufx
Nynlufx zei op 23 okt 2014 - 18:18:
THE END.
OH MY.
IK MOET ECHT AAN M'N HUISWERK MAAR WHATEVER.
Post die epiloog snel
xx


williewortel
williewortel zei op 23 okt 2014 - 18:09:
Perfect xxx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 23 okt 2014 - 18:07:
Awwh kan niet geloven dar na dit hoofdstuk alweer het einde is...
Maar even tussendoor seks hebben
En hun dachten dat Nola het niet wist maar ze wist het wel whahaha
xoxo