Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 15

You're the story of my life - Niall Horan

22 dec 2014 - 22:50

428

1

241



Hoofdstuk 15

Na het lied bleef ik nog 5 seconden sprakeloos staan. Daarna sprong ik hem rond zijn nek en knuffelde hem. 'Ik hou van je' zei ik. 'Ik ook van jou' zei hij en hij kuste me.
Eindelijk we gaan op huwelijksreis naar Mexico. Kynan heeft me de laatste tijd met rust gelaten. Gelukkig !! Niall pakte de koffers terwijl ik Max bij Lucy afzette. Max keek me verdrietig aan. 'Ouh ik ga je zo missen ' zei ik. Lucy keek me aan en zei al lachend: 'Aan mij of de hond ? Haha grapje !!' ;-) Ik lachte en knuffelde haar. Ze wenste me nog een prettige reis en ik vertrok.

Niall's P.O.V.

Eindelijk gaan we op huwelijksreis !!! Ik heb er zo lang naar uitgekeken.
En ik ben zo blij dat Kelly mijn vrouw is geworden. Ik kan me geen leven zonder haar meer voorstellen. Ik wil voor altijd bij haar blijven. Ik hoop wel dat Kynan haar gerust zal laten. Dat is het enige dat me een beetje zorgen baart. Kelly zit naast me in het vliegtuig, ze kijkt naar buiten. We staan op het punt te vertrekken. Ik kijk haar aan. Ze is zo mooi en ik hou van haar. Ze krijgt een sms en kijkt ernaar. Het is haar mama. Ze antwoord dat we onderweg zijn en net als ze het bericht verstuurde werd ze gebeld door een onbekend nummer. Ze kijkt me bezorgd aan en vraagt me wat ze moet doen. Ik zeg haar dat ze moet opnemen. Ze neemt op en ze is opgelucht als er aan de andere kant van de telefoon iemand zegt: 'Hallo Mevr. Horan ? Het is de politie. We hebben Kynan kunnen oppakken en hij heeft alles bekend. De rechter zal bepalen welke straf hij krijgt wegens stalking.' Ze antwoord tevreden: 'Oef !! Oh bedankt, dus ik kan gerust op huwelijksreis gaan ?' de politie zegt dat nu alles goed is en we ons nergens zorgen over moeten maken. Kelly bedankt hun en ze wensen ons nog een prettige huwelijksreis. Na het telefoontje merkte ik dat ik haar nog steeds aanstaarde.

Kelly's P.O.V.

Niall kijkt me al de hele tijd aan en lacht naar me. 'Wat is er ?' vraag ik al half lachend. Hij zegt: 'Niks, ik vind het gewoon leuk om naar je te kijken.' Ik lach en kus hem. Hij kust me genietend terug wat een heerlijk gevoel van liefde geeft. Het vliegtuig vertrekt en we laten elkaar los. Ik pak zijn hand vast en kijk hem aan. Hij heeft lichtjes in zijn ogen. Zo schattig. Ik verdrink ik zijn ogen en hij verdrinkt zo te zien in de mijne.


Reacties:


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 23 okt 2014 - 19:36:
nice