Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Steal my girl - luke hemmings or Calum hood » hoofdstuk 4

Steal my girl - luke hemmings or Calum hood

25 okt 2014 - 16:23

1192

5

172



hoofdstuk 4

vannacht heb ik heel slecht geslapen. ik moest de hele tijd denken aan Luke. hoe hij mijn hand vast pakte. eerst bij het zwembad om me eruit te helpen en toen we naar huis liepen. uiteindelijk val ik in slaap.

ik word die morgen. veelste laat wakker. ik haast me naar beneden om te ontbijten en zie op de klok dat ik nooit meer tijd heb voor Make-up. ik kleed mezelf aan en borstel mijn haar door en dan gaat de bel. 'he luke.' zeg ik. 'hey, vandaag maar is besloten geen make-up op te doen.' zegt hij. moet hij dat nou weer zo snel opmerken. 'uh.. heb me verslapen.' geef ik toe. ondertussen zoek ik naar mijn sleutels en doe de deur op slot. dan lopen we naar school. 'heb je instagram al gezien?' vraagt luke me. ik schud mijn hoofd. 'heb geen telefoon weetjenog.' zeg ik. 'maar wat is er dan?' Luke pakt zijn telefoon en laat het zien. ik zie foto's van gisteren avond. eerst bij het zwembad en later dat Luke en ik hand in hand liepen. 'ze denken dat je mijn nieuwe vriendin bent.' zegt Luke. 'je moet het tegen me zeggen als fans je gaan lastig vallen.' ik knik. 'dat zal toch niet.' zeg ik. 'je hebt geen idee.' is het enigste wat Luke zegt. 'moeten calum ashton en Michael niet naar school?' vraag ik. 'alleen calum. Michael is iets ouder dan ons ashton ook maar die zat op een andere school.' ondertussen zijn we aangekomen op school. ik loop door naar mijn kluisje die toevallig naast die van luke blijkt te zitten. en dan komt lara op me af gestormd. 'oh my god ik dacht dat je dood was ofzo. je reageert nergens meer op.' ze lijkt luke niet eens door te hebben. 'sorry, mijn telefoon is kapot. in het water gevallen.' ze kijkt me raar aan. 'Dat gebeurd ook alleen jou weer.' Zegt ze.

'Wie is die jongen?' Vraagt Lara. Ze kijkt naar luke. 'Oh.. hai ik ben Luke. Een vriend van Amber.'

'Maar ik ken je helemaal niet.' Zegt Lara verbaasd.

'Uhmm... nee ik ken haar van vroeger maar ik ben een tijdje weg gegaan.' Ik zie dat Lara een beetje begint te staren. 'Ik ken jou ergens van.' Zegt ze. Luke kijkt naar mij. Hij zucht. 'Ja,ik zit in de band 5 seconds of summer.' Zegt hij dan. Lara lijkt opeens veel meer aandacht voor luke te hebben, maar hij negeert het. 'De jongens hebben gevraagd of je vanmiddag weer langs komt. en Calum heeft iets voor je. Maar hij geeft het je waarschijnlijk op school wel.' Luke loopt weg en ik kijk hem nieuwschierig en verbaasd aan. Verbaasd omdat we in de zelfde klas zitten en hij de weg helemaal niet weet. Hij lijkt zich dat ook te realiseren want midden in de aula draait hij zich opeens om en komt hij weer terug. 'Ik was even vergeten dat we samen les hebben.' Geeft hij toe. Ik lach. 'Ik dacht al wat gaat die nou weer doen.' Dan komt Calum aan gelopen. 'Amber ik heb wat voor je.' Zegt hij. Hij maakt zijn tas open en er komt een pakje uit. Nieuwschierig pak ik het pakje aan. Het is net iets groter als mijn hand en niet heel zwaar.

Als ik het pakje open zie ik een wit doosje. Er op staat. iPhone 5. Van schrik laat ik hem bijna vallen. 'Calum, dit is toch veel te duur. Dat kan ik echt niet van je aannemen hoor.' Ik staar naar het doosje. Hoe graag ik hem ook wil. Ik kan hem echt niet aannemen. 'Doe nou maar, ik heb jou telefoon gesloopt en ik heb toch meer geld dan ik nodig heb.' Zegt Calum. Ik vlieg Calum om zijn Nek. 'Dankjewel.' Zeg ik tegen hem. 'Graag gedaan Babe.' Zegt hij. 'Oke, we moeten nu naar het lokaal.' Zegt luke opeens. 'We hebben nog vijf minuten hoor.' Zeg ik verbaasd. Ik haal de iPhone uit het doosje en zet hem aan. Ik zie dat hij al is ingesteld en als ik hem wil ontgrendelen zie ik een foto van Calum op de achtergrond. 'Niet veranderen!' Zegt Calum. Ik lach. 'Nee zal ik niet doen. Dan gaat de bel wel. 'Kom je vanmiddag nog met ons mee?' Vraagt Calum me. Ik knik. 'Oke tot dan.' Zegt hij en dan loopt hij weg. Samen met Luke en Lara loop ik richting de les. Ik merk dat er nog best veel meisjes zijn die Luke herkennen. maar elke keer net als ze willen fangirlen grijpt er een leraar in. Die opeens echt overal zijn.

De rest van de ochtend ging als een waas voorbij. Ik zit nu bij Engels en dat is mijn laatste uur. Ik ben al mijn contacten in mijn telefoon aan het zetten omdat we van de leraar toch niets hoeven te doen. Zonder na te denken voeg ik die van luke toe. 'Je kent mijn nummer uit je hoofd?' Vraagt hij verbaasd. Ik knik. 'Het was vroeger het enigste nummer dat ik nodig had.' Zeg ik. Ook die van Lara voeg ik toe en luke stuurt me die van Michael, Ashton en Calum door. Mijn moeder er nog in en nog wat andere en dan ben ik klaar. Nu besluit ik maar wat apps te downloaden. eerst instagram. Als ik inlog zie ik dat mijn aantal volgers echt heel erg omhoog is gegaan. Ik laat het verbaasd aan Luke zien. 'Er zijn heel veel foto's van je uitgeleaked.' Zegt hij. 'Ze hebben je naam dus ook al.' Ik zucht. Ik kijk naar de foto die ik als laatst gepost heb. Het is er eentje van Lara en mij. Er staan heel veel reactie's bij. Vooral mensen die vragen of ik en luke iets hebben maar er staan ook heel veel Haat reacties bij.

'Wat is dat?' Vraagt Lara. Snel klik ik de foto weg. 'Oh.. Niets.' Zeg ik snel. 'Je moet die reacties negeren.' Zegt Luke die dus heeft meegekeken. Ik knik. 'Doe ik ook.' Zeg ik. Dan gaat eindelijk de verlossende bel en mogen we naar huis.

'Ashton komt ons ophalen met de auto.' Zegt Luke. 'Oh mooizo. Ik ben echt moe.' Zeg ik. We lopen naar onze kluisjes om onze boeken te dumpen. En dan naar buiten. Waar Ashton al staat te wachten. We stappen in. 'Nu nog wachten op Calum.' Zegt Ashton. Tien minuten later komt hij er eindelijk aan. 'Kon dat nog langer duren?' Vraagt Luke geïrriteerd. 'Oeeh iemand hier is chagrijnig.' Zegt calum. We gaan rijden en binnen 10 minuten zijn we er. Michael zit al binnen op de bank. Hij heeft een Nintendo ds in zijn handen. 'Heey.' Mompelt hij wanneer we binnen komen. Aan de geluiden te horen speelt hij Mario kart. 'Michael. We moeten deze middag echt oefenen voor zaterdag.' Zegt Luke. 'Wat is er zaterdag?' Vraag ik. 'Een optreden.' Antwoord Ashton. 'Kom je anders kijken?' Vraagt Calum. 'Ja is goed.' Zeg ik.

Ashton begint te drummen en de rest pakken snel hun gitaar. Ik ga op de bank zitten en luister naar de tekst. Ik kan eruit halen dat het liedje Long Way Home heet. Het is het een leuk liedje.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 26 okt 2014 - 2:48:
Leuk!
Snel verder!! X


1Dtjetanya zei op 25 okt 2014 - 22:10:
Superleuk!!


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 25 okt 2014 - 20:02:
you go girl!!!!!!!!!!!
snel verder!!
xx


Amnesia
Amnesia zei op 25 okt 2014 - 16:45:
vannacht heb ik heel slecht geslapen. ik moest de hele tijd denken aan Luke. hoe hij mijn hand vast pakte. eerst bij het zwembad om me eruit te helpen en toen we naar huis liepen. uiteindelijk val ik in slaap.

Let op dat je niet verleden tijd en tegenwoordige tijd door elkaar gebruikt, en let op hoofdletters!

Nice chappie gurl
x


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 25 okt 2014 - 16:40:
Good girl nice