Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Steal my girl - luke hemmings or Calum hood » hoofdstuk 5

Steal my girl - luke hemmings or Calum hood

26 okt 2014 - 12:17

716

4

203



hoofdstuk 5

'kan jij eigenlijk zingen?' vraagt Michael me. ik schud meteen mijn hoofd. 'nee echt niet. zeg ik. 'wel waar.' zegt luke. 'zing is wat.' zegt ashton. ik schud mijn hoofd weer. 'misschien een andere keer.' zeg ik. 'als ik minder verkouden ben.'

net voor het avond eten loop ik samen met luke mee naar huis. het is al flink afgekoeld. ik geef Luke een knuffel als ik weg ga en loop dan naar binnen.mijn moeder staat in de keuken. een geur van heerlijk eten komt me tegemoet. 'hai mam.' zeg ik. 'hai lieverd, was het leuk?' vraagt ze ik knik. ze vind het nu niet meer erg dat ik met luke en de rest omga. maar ze zei wel dat als hij me weer gaat verlaten het m'n eigen schuld is. vijf minuutjes later is het eten klaar. Ik merk dat als ik het op heb ik opeens supermisselijk word. 'Ik ga vanavond maar vroeg naar bed. Ik voel me niet zo lekker.' Zeg ik tegen mijn moeder. 'Gaat het wel?' Vraagt mijn moeder ze kijkt me bezorgd aan. Ik knik. 'Ja ik denk dat ik gewoon moe ben.' Ik loop door naar boven en kruip in mijn bed. Ik pak mijn telefoon en open whatsapp. Ik zie dat ik veel gemiste berichtjes heb. Allemaal van Calum.

A:heey

C:heey, ik was al bang dat je dood was.

A: Nope, niet dood maar voel me wel zo

C:Aahw hoezo dat?

A: ben heel misselijk.

C: ga lekker vroeg slapen dan.

A:Jaa doe ik ook maar nu nog niet anders word ik midden in de nacht wakker

C: zal ik anders even langs komen. Ik maak je wel beter!

A: Jaa is goed, gezellig.

Ik leg mijn telefoon weg en stap weer uit bed. Ik borstel mijn haar door. Waarom komt Calum hier eigenlijk heen. Ik voel me echt belabberd. Maar het leek me wel een goede afleiding. Mijn make-up is helemaal uitgelopen dus die haal ik er af. Ik doe geen moeite om het overnieuw te doen. Want Calum staat al voor de deur. 'Amber is dat voor jou?' Vraagt Mijn moeder. 'Jaa, dat is een vriend van me. Laat maar binnen.' Ik hoor het open en dicht gaan van de deur, gevolgd door voetstappen op de trap. Calum opent de deur. 'Hee.' Zegt hij. 'Hee.' Zeg ik terug. 'Ik het wat films meegenomen.' Zegt hij dan. Hij gaat op mijn bed zitten. 'Mooi.' Zeg ik met een glimlach. Hij doet de eerste film in mijn tv en ik ga vast in mijn bed liggen. Calum doet zijn schoenen uit en komt dan naast me liggen.

'Welke film is het?' Vraag ik. 'The lion king.' Antwoord Calum. Ik kan het niet laten om te lachen. 'Wat? Die film is echt leuk hoor.' Zegt hij. 'Jaa, maar ik had hem niet echt hij jou verwacht.' Calum haalt zijn schouders op. 'Dan ken jij me nog niet.' Zegt Calum. 'Ooh, zijn er meer dingen die ik moet weten dan?' Vraag ik. Calum knikt. 'Bijvoorbeeld. Dat ik heel erg van knuffelen houd.' Zegt Calum. Ik grinnik. 'Oke goed om te weten.' Zeg ik. 'Wie weet, misschien komt het ooit wel van pas. Ooit.' Zegt Calum. Ik negeer die opmerking en kijk naar de film.

Na een tijdje begin ik best wel moe te worden en zonder dat ik merk ga ik op Calum's schouder liggen. Hij slaat zijn arm om me heen en wrijft zachtjes met zijn hand over mijn rug. Ik Dommel een beetje in totdat ik mijn maaginhoud omhoog voel komen. Ik ren snel naar de badkamer en hoop dat Calum niet achter me aan komt. Maar dat doet hij dus wel. Hij houdt mijn haar omhoog en wrijft over mijn rug. Als ik klaar ben heb ik tranen in mijn ogen. Ik pak een wc papiertje en veeg mijn mond af en trek dan door. 'Sorry dat je dat moest zien.' Zeg ik. 'Geeft niet, gaat het?' Vraagt Calum. Ik schud mijn hoofd. 'Ik voel me tien keer slechter.' Zeg ik. 'Kom, ga lekker in bed liggen.' Zegt Calum. Ik knik en loop naar mijn bed. Calum komt achter me aan met een paracetamol en een glas water. Dankbaar neem ik het aan. Dan ga ik in bed liggen. Ik heb het nog koud gekregen ook. 'Ga maar lekker slapen.' Zegt Calum.

'Dankjewel.' Zeg ik nog voordat ik in slaap val.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 26 okt 2014 - 19:09:
Heel leuk!
Snel verder!! X


1Dtjetanya zei op 26 okt 2014 - 13:45:
Ahwww superleuk!


Amnesia
Amnesia zei op 26 okt 2014 - 12:34:
Awee Calum is echt een cutie in dit hoofdstuk!
Oef wat ben ik opeens misselijk, Calummmm????
Anyways, I love it! Snel verder!
x


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 26 okt 2014 - 12:32:
aaaahhhhhhwwwwwwww