Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Steal my girl - luke hemmings or Calum hood » Hoofdstuk 6

Steal my girl - luke hemmings or Calum hood

27 okt 2014 - 18:03

1187

5

189



Hoofdstuk 6

Als ik de volgende dag laat wakker word voel ik me niet veel beter. Ik heb verschrikkelijke dorst dus loop ik naar beneden. Waar ik mijn moeder tref. 'He lieverd. Hoe voel je je?' Vraagt ze. 'Kut.' Antwoord ik. 'Maar moet jij niet naar je werk?' Vraag ik. 'Jawel, maar ik kan jou toch niet alleen laten.' Zegt ze. 'Ja natuurlijk wel. Ik bel Luke wel om op me te letten of Calum.' Ik pak een glas en vul de waterkoker met water om thee te zetten. 'Weet je het zeker?' Vraagt mijn moeder. Ik knik. 'Oke dan. Ik ben vanavond om 7 uur weer thuis.' Ze geeft me een kus op mijn wang en loopt weg. Ik drink mijn thee pak een fleece deken en ga op de bank liggen. Nog geen tien minuten later gaat de bel. Kreunend kom ik weer van de bank en strompel ik naar de deur. Het is Luke. 'Hey munchkin.' Zegt hij. Ik glimlach naar hem en laat hem binnen. Ik kruip weer op de bank. 'Mijn moeder heeft je gebeld zeker?' Vraag ik. Luke knikt. 'Ja, ze wou je niet alleen thuis laten.' Zegt hij. 'Wil je wat drinken?' Vraag ik.

'Ik pak het zelf wel,' zegt luke en hij loopt door naar de keuken. 'Je hoeft hier echt niet de hele middag te zitten hoor,' zeg ik tegen Luke. 'Ik ben toch niets aan vandaag.' Zeg ik. 'Jawel. Het maakt me echt niet uit.'

De hele middag hebben we een beetje tv gekeken. Na een tijdje ben ik in slaap gevallen en pas om 4 uur ben ik weer wakker geworden. luke is er nog steeds. Als hij merkt dat ik wakker ben gaat hij wat rechter op zitten en legt hij zijn telefoon weg. 'Heey, heb je een beetje lekker geslapen?' Vraagt hij aan me. Ik knik. 'Je had hier echt niet hoeven blijven. Ik weet dat ik saai ben. Ik snap het wel.' Luke schud zijn hoofd. 'Ik ga jou nu echt niet alleen laten.' Zegt hij. 'Dankjewel.' Zeg ik. Ik ga recht op zitten. Ik voel me eigenlijk al veel beter. Ik heb weer dorst dus sta ik op en loop ik naar de keuken. 'Wil je drinken? Ik kan het wel voor je pakken.' Zegt Luke. 'Neehjoh. Het gaat alweer een beetje en ik ben niet invalide. En jij bent mijn slaaf niet.' Ik pak twee glazen en vul ze met Cola. Ik geef er eentje aan luke. 'Dankje,' zegt hij. 'Denk je dat je zaterdag weer beter bent?' Vraagt Luke. 'Ja, hoezo dan?' Vraag ik. 'Dan hebben we een optreden. Ik wou vragen of je het leuk vond om backstage mee te komen.' Zegt Luke.

*

Het is zaterdag avond een uur voordat we vertrekken. Ik ben gelukkig alweer helemaal opgeknapt. Ik doe nog snel een laagje mascara op en loop dan naar beneden. Waar ik mijn moeder helemaal opgetut aantref. 'Wat ga jij doen vanavond?' Vraag ik haar. 'Ik heb een date.' Zegt ze blij. 'Ooh. Nou veel plezier.' Zeg ik als ik zie dat de jongens er zijn. 'Dankje, jij ook.' Ik loop naar buiten en stap in de auto van Ashton. We rijden naar de arena en de jongens leggen me uit hoe ik mijn backstage pasje moet krijgen. Zelf moeten ze via een andere ingang naar binnen. Ik loop naar de ingang en ga naar de balie. Ik leg mijn situatie uit en de vrouw geeft mijn backstage pas. Dan ga ik op zoek naar de kleedkamer. De jongens kleden zich snel om en maken zich verder klaar. Als het zover is lopen ze naar het podium.

Ik ben backstage aan het kijken naar hoe ze optreden. Ik begin al heel veel liedjes van ze te herkennen. Ze zijn nu met Amnesia bezig. Dat is het laatste liedje van de avond. Ik hoor alle fans heel hard gillen. Ik wist niet dat ze zo groot waren.

Na het concert kleden de jongens zich weer om en gaan we met z'n alle naar de garage van Ashton.

' en hoe vond je ons?' Vraagt Michael. 'Echt heel goed. Ik denk dat ik fan word.' Zeg ik. De moeder van Ashton heeft allemaal lekkere hapjes gemaakt. En iedereen is die aan het eten. Ik merk na een tijdje dat Ashton en Luke de hele tijd naar elkaar zitten te seinen. 'Kan het nog duidelijker?' Grap ik. 'Luke wilt dat je mee naar de tuin gaat.' Zegt Ashton. ik kijk luke aan. hij staat op dus loop ik maar achter hem aan. 'wat is er?' vraag ik. 'niets. ik weet eigenlijk ook niet waarom ashton dat zei.' we gaan op het gras zitten. 'kijk naar de lucht.' zegt Luke. ik kijk omhoog en zie wel duizend sterren. 'het is prachtig.' zeg ik. Luke gaat op zijn rug liggen en klopt met zijn hand op zijn buik als teken dat ik mijn hoofd daar mag neerleggen. ik ga met mijn hoofd op zijn sixpack liggen. en gaat met zijn vingers door mijn haar. na een tijdje zie ik een vallende ster. 'make a wish.' fluistert Luke. die hem dus ook heeft gezien. ik sluit mijn ogen en doe mijn wens. 'wat was je wens?' vraagt luke me. ik grinnik. 'dat ga ik niet zeggen. dan komt hij niet uit.' zeg ik. 'ohja.. was ik vergeten.' zegt Luke. ik giechel. 'jou lach is echt heel schattig.' zegt Luke. 'nee gewoon niet.' zeg ik. ik ga recht op zitten om hem aan te kunnen kijken. 'ja echt wel.' zegt Luke weer. hij gaat ook rechtop zitten en hij komt gevaarlijk dichtbij met zijn hoofd. ik schud eigenwijs mijn hoofd. Luke glimlacht. hij gaat met zijn hand naar mijn wang en komt met zijn hoofd steeds dichterbij. onze lippen raken elkaar bijna. ik voel zijn glimlach. ik doe mijn ogen dicht en buig nog een klein stukje naar voor om onze lippen elkaar aan te laten raken. 'LUKE!' horen we dan. geschrokken kijken we allebei op. zonder elkaar nog aan te kijken rennen we naar de garage. 'wat?' zegt Luke boos. 'aleisha is hier. voor jou.' zegt calum. 'shit.. wat moet dat mens hier.' vloekt Luke. 'wie is dat?' vraag ik verbaasd. 'luke's ex.' zegt Calum. dan word er opeens aangeklopt. 'niet open doen!' sist Luke. er word nog een keer aangeklopt. 'luke verstop je dan dan zeg ik wel dat je er niet bent.' zegt ashton. Luke knikt en gaat in de kast zitten. waar die nog maar net in past. ashton doet de deur open. 'hallo aleisha.' zegt hij. 'is Luke hier?' vraagt ze meteen. 'nee, die is vanavond bij iemand anders.' zegt ashton. 'ik geloof je niet.' zegt Aleisha en ze beukt Ashton aan de kant om binnen te komen. 'wie is dat?' vraagt ze bitchie als ze mij ziet. 'dat gaat jou geen flikker aan.' zegt Calum. 'waarom ben je hier?' vraagt Michael. 'omdat ik luke terug wil.' is haar antwoord. 'krijg je niet.' zegt Ashton. opeens horen we vanuit de kast een nies. ik schiet meteen in de lach en Michael doet mee. Ashton zucht. 'hij is hier dus wel. of is je kast soms verkouden.' zegt ze.


Reacties:


x1Dx
x1Dx zei op 28 okt 2014 - 18:57:
haha heel leuk!
snel verder!! X


1Dtjetanya zei op 27 okt 2014 - 23:39:
Haha geniaal! Snel verder!


Amnesia
Amnesia zei op 27 okt 2014 - 21:30:
SHE'S A BITCH OMG
snel verder!
x


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 27 okt 2014 - 18:18:
Nice
Melding please
Xxxx


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 27 okt 2014 - 18:09:
AWESOME!!!!!!!
xx