Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 18.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

30 okt 2014 - 20:04

1530

9

954



18.

Image and video hosting by TinyPic

Lindy pov

‘Babe wil je nog wat drinken?’ Ik knik naar Ashton die me een kusje op mijn neus geeft en zich daarna een weg baant door de honderden tieners die dicht op elkaar dansen. Louis komt aangedanst.
‘Mond open.’ Ik doe wat hij zegt en hij legt iets op mijn tong.
‘Nu doorslikken.’ Weer doe ik wat hij zegt en slik het door.
‘Wat was dat?’ vraag ik aan Louis die er ook een in zijn mond doet.
‘Gewoon een snoepje.’ Ik steek mijn duim op. Ik voel me iets losser worden en mijn blik wordt iets waziger.

Ik dans nog wat met Louis. Niet veel later voel ik een tik op mijn schouder en draai ik me om zodat ik Ashton een knuffel kan geven. Hij ziet er wat anders uit maar dat komt vast doordat ik best wazig zie. Ashton begint me te zoenen en ik zoen hem vol passie terug.

‘WTF LINDY?!?’ Verschrikt trek ik me terug. Een jongen die nog meer op Ashton lijkt kijkt me boos aan en laat zijn blik dan naar Ashton? glijden. Wat is hier aan de hand? De jongen die mijn naam riep begint Ashton in elkaar te slaan.

‘DUDE WHAT THE FACK IS JOU PROBLEEM?MAG IK NIET WAT TIJDE HEBBEN MET MIJN VRIENDJE OFZO?’
‘Goed om te weten Lindy dat je Lennart je vriendje vindt. DAN IS HET OVER.’
‘WAT??’
Langzaam wordt mijn blik weer normaal en Ashton kijkt me gekwetst en boos aankijkt terwijl Lennart me stralend en grijnzend aankijkt.
‘Ashton alsjeblieft niet.’ Ik wil hem een knuffel geven maar hij slaat mijn armen weg.
‘Kijk Lindy als je nu al met de eerste de beste jongen zoent. Dan kan ik je dus niet vertrouwen en dan hoef ik je niet. Ik wil namelijk geen verkering hebben met een slet.’
Ik voel mijn hart breken en de tranen stromen over mijn wangen.
‘Ashton alsjeblieft niet.’

GODEVERDOMMEN ASHTON FLETCHER IRWIN WAT HEB JIJ GEDAAN WAARDOOR LINDY AAN HET HUILEN IS!!!???!!??
‘Nou Melina Tearly Payne, Mevrouw Lindy Grace Tomlinson denkt dat ze met de eerste de beste kan zoenen wanneer ze dat wil. Dus ja ik wil geen verkering met een slet dus dan maak ik het uit met haar als ik haar niet kan vertrouwen.’
DUDE WHAT THE FACK DENK JE! ZE IS DRONKEN EN HEEFT DRUGS VAN LOUIS GEHAD. EN TROUWENS LENNART HIERO LIJKT NOGAL VEEL OP JOU ALS JE DRONKEN BENT DUS JA DAN ZOU IK ALS IK LINDY WAS OOK ZOENEN. DUS DIT IS ZO ONNODIG DAT JE HET HIERDOOR UITMAAKT. ALS ZE HET NOU HAD GEDAAN MET LENNART OKAY DAN IS HET EEN ANDER VERHAAL MAAR KOMOP!!!!
Luke stuurt Lennart weg en Ashton lijkt in gedachten verzonken te zijn.

‘Denk jij maar eens heel goed na over wat je hebt gedaan!’ Melina geeft me nog een knuffel voordat ze weer weggaat met Luke.
‘Lindy het spijt me, Melina heeft gelijk is was te naïef. Alsjeblieft kunnen we dit niet gewoon vergeten?’
Ik kijk naar Ashton die langzaam naar me toe loopt. Is hij gek ofzo?Ashton buigt zijn hoofd wat neer voren en ik geef hem een bitchklap. Daarna ren ik op mijn pumps weg. De club uit. Ik snap echt niks meer van jongens.


Zodra ik op de universiteit kom ga ik zo snel mogelijk naar binnen en ga naar de kamer. Daar loop ik naar de keuken waar ik een paar flessen bacardi cola uit de voorraadkast pak. Ik pak ook een glas en ga naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed zitten en schenk het glas vol en drink het op. Zo doe ik het een paar keer en dan hoor ik de deur opengaan en iemand over de gang lopen. Snel drink ik het laatste uit de fles. En sta op om de flessen weg te brengen. Ik wankel op mijn hakken en trap ze uit. Ik loop door de gang naar de woonkamer waar ik op de bank een huilende Ashton zie zitten. Kom op Lindy geen aandacht aan schenken hij maakt het uit met je. Ik kijk voor me uit en loop langs hem af. Hem geen blik waardig gevend. Ik kom in de keuken waar ik de flessen weggooi en het glas wegzet.


Ik draai me om een Ashton staat met betraande ogen voor me.
‘Lindy luister alsjeblieft naar me! Ik smeek het je. Ik had het echt niet zo bedoeld. Echt niet. Ik kan echt niet zonder je. Alsjeblieft Lindy. Ik had het niet gelijk uit moeten maken. Alsjeblieft word weer mijn vriendin.’
Ik loop wankelend op hem af en plaats mijn lippen op die van hem.
‘Ik kan ook niet zonder jou Ashton.’

Hij tilt me op in bruidstijl en brengt me naar zijn kamer. Hij legt me op zijn bed neer en begint me te zoenen. Zijn handen gaan naar mijn kont en precies onder mijn jurk stoppen ze en duwt hij mijn jurk wat omhoog. Zijn handen rusten nu op mijn heupen en hij plaatst zijn lippen in mijn nek. Ik begin zijn knoop los te maken en doe zijn broek uit. Er is een aardige bobbel te zien en ik hij doet mijn jurk uit. Snel trek ik zijn shirt uit en zijn geweldige sixpack met v-line en tatoeages komt tevoorschijn. Ik laat mijn handen over zijn sixpack glijden en bijt op mijn lip. Ik ga met mijn handen over zijn v-line en trek zijn boxer naar beneden. Mijn hand beweeg ik rustig over zijn vriend heen. Ashton kreunt en ik beweeg iets sneller met mijn hand erover heen. Ashton gaar met zijn handen naar mijn rug en maakt mijn bhsluiting los. Hij begint mijn borsten te masseren en plaats kusjes op mijn buik. dan plaatst hij zijn mond om mijn tepel en begint eraan te zuigen. Ik voel ze hard worden en kreun. Daarna trekt hij mijn slipje behendig uit en maakt zijn vinger nat. Hij gaat over mijn klitje heen. Daarna gaat hij met zijn vinger bij me naar binnen en ik voel mezelf nat worden. Daarna brengt hij zijn mond ernaartoe en ik voel me nog natter worden. Ashton trekt zich terug en plant een kus op mijn mond. Daarna buigt hij zich half over me heen en maakt het bovenste laatje van zijn nachtkasje open.

‘Kut ik dacht dat ik er nog had.’
‘Ashton dan doen we toch zonder. Ik slik de pil morgen wel.’
Hij kijkt me even bedenkelijk aan.
‘Als jij het zeker weet.’ Ik knik en plaats mijn lippen op die van hem. Mijn tong strijkt over zijn lip om toestemming en al snel geeft hij die. Voorzichtig glijdt hij bij me naar binnen en we bewegen rustig op en neer. Mijn handen gaan door zijn haren, over zijn rug. Zijn handen zijn ook overal op mijn lichaam te vinden. We gaan door tot we allebei klaarkomen. Daarna gaat hij weer voorzichtig uit me en kust me vol passie.

Daarna slaat hij zijn armen om me heen en drukt me tegen hem aan. mijn vingers volgen de tatoeages op zijn borst. Ik sta versteld van hoeveel hij er wel niet heeft. Daarna ga ik verder over zijn armen en ik moet eerlijk zijn er zitten heel wat mooie tussen. Ik volg de tatoeages een paar keer.
‘Waar heb je die laten zetten?’
‘Shop hier om de hoek. Komen al mijn tatoeages vandaan. Is best wel een goedkope shop daarom.’
‘Hoe duur dan?’
‘Teksten zijn 10, andere zijn 20 en piercings zjin 5. Als je voor meer dan 250 euro laat zetten hoef je maar 250 te betalen.’
‘Best goedkoop.’
‘Jep iedereen van ons laat ze daar zetten.’
Ik knik kort en ga naar zijn andere arm. En volg alle tatoeages weer.
‘Zou jij ooit een tatoeages of piercing nemen?’ Ik haal mijn schouders op en plaats mijn lippen op die van hem.

Ik haal mijn lippen weer van die van hem en kijk in zijn ogen.
‘Lindy is er iets?’
‘Huh nee je ogen zijn gewoon heel mooi.’
‘Ze kunnen nooit zo mooi zijn als die van jou.’ Ik voel mijn wangen rood worden en kijk weer naar zijn borst.
‘Je bent schattig als je bloost.’ Mijn wangen worden nog roder en Ashton plaats een kusje op mijn neus.
‘Ik zit erover te denken om een nog een tatoeages te nemen.’
‘Wat voor een?’
‘Ik denk dat het een roos wordt, zo rood als de liefde die mijn hart heeft voor jou.’
‘Meen je dat?’
‘Ja en ik ga morgen gelijk kijken of ze er een kunnen zetten en die staat dan voor jou.’
Ik plaats mijn lippen op die van hem en leg mijn hoofd dan op zijn borst en doe mijn armen om hem heen.
‘I LOVE YOU.’
‘I LOVE YOU MORE.’
Ik sluit mijn ogen en voel hoe Ashton een kusje op mijn hoofd drukt. Daarna voel ik zijn armen om me heen die me meer tegen hem aantrekken. En na een paar minuten wordt zijn ademhaling rustiger. En op het ritme van zijn ademhaling val ik in slaap.




pumps Lindy
dress Lindy
dress Chantal
dress Melina
dress Nola
dress Ivana
dress Serena
dress Rachel




-------------------------
hope you like it
zoals je kan zien zijn er niet van alle hoofdpersonen een jurk. dat komt omdat niet iedereen nog reageert die een rol heeft dus ik heb besloten dat ze er wel inblijven maar geen pov's meer krijgen. als je wel reageert en nie erbij staat dan stuur me ff een berichtje
reageren=melding
geen reactie=geen melidng
xx


Reacties:

1 2

EsjuhXxXLove zei op 31 okt 2014 - 16:15:


xHiimacookie zei op 31 okt 2014 - 7:16:
Ooh wat slim ook weer van je Lindy eigenlijk is dronken zijn geen excuses om vreemd te gaan ook al is het maar zoenen. Hehe


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 30 okt 2014 - 21:06:
Lindy toch.... >.<
Snel verder!
x0x0


Anne
Anne zei op 30 okt 2014 - 20:42:
Hmmm...drugs en alcohol -.-
En over de rest zeg ik maar ff niks
Snel verder!


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 30 okt 2014 - 20:28:
Dat van die hele namen is grappig! x.